Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, למעשה זה אח שלי שקנה את הרכב.. GOLF GTI 2T מהחברה לבנה.

ויש לו יומהולדת 21 אז אני רוצה לקנות לו אזה שהוא שיפור לרכב ואני משאר שצ'יפ זה משהו שיכול לעזור לרכב כזה..

בקיצור.. מה דעתכם אני צריך לקנות לו לרכב ליומהולדת? (יש לו כבר מערכת שמושקעת ב30 אלף ש"ח ומשבש מצלמות ולייזר, ככה שאת אלה אני לא יכול לקנות לו)

אז חשבתי על איזה שיפור כי הוא לא קנה כלום והוא לא אוהב שיפורים במראה..

בכל אופן.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור משהו ואיפה אני יכול לקנות את זה.. אני רק בן 18 ככה שהתקציב שלי לא בשמיים :) 1000 ש"ח ואולי אפשר לחרוג קצת :o תודה מראש.

פורסם
שלום, למעשה זה אח שלי שקנה את הרכב.. GOLF GTI 2T מהחברה לבנה.

אני רק בן 18 ככה שהתקציב שלי לא בשמיים :) 1000 ש"ח ואולי אפשר לחרוג קצת :o תודה מראש.

קורס נהיגה מתקדמת ונשאר עודף לסיגריה שאחרי.

פורסם

תעשה לך ולאח שלך טובה ואל תקנה לו "צ'יפ" או כל דבר אחר בסגנון בזמן שהרכב באחריות ולפני שהוא עוד למד להכיר את הרכב.

מה גם שסכום של 1000 שקל אינו מספיק, אתה צריך בסביבות 2000-3000 שקל.

חפש בכיוונים אחרים. זאת דעתי.

פורסם

את האמת? הוא הכי יהנה מקורס נהיגה מתקדמת, שגם עולה פחות מ1000 שקל. זה מאוד יעזור לו ללמוד לנצל את הרכב (ויש מה לנצל שם).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
את האמת? הוא הכי יהנה מקורס נהיגה מתקדמת, שגם עולה פחות מ1000 שקל. זה מאוד יעזור לו ללמוד לנצל את הרכב (ויש מה לנצל שם).

מצטרף להמלצה :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

תכלס הוא אמר לי שהוא לא רוצה קורס נהיגה מתקדמת.. אבל נראה לי שאני יקנה לו בכל אופן.. הוא פשוט אמר את זה כי הוא לא רוצה שאני יקנה לו משהו.. טוב, תודה חבר'ה :)

פורסם

אני מצטרף להמלצה של קודמיי - קורס נהיגה מתקדמת - ומיד.

גיל 21 + גולף GTI חדשה הוא מתכון מאד, מאד מאד מסוכן.

אם אחיך חושב שהוא "לא צריך קורס", הוא כנראה חייב אחד כזה.

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

זה לא שהוא חושב שהוא לא צריך, הוא לא רוצה להרוס את הרכב, לא חבל? :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני אענה לך בפתגם שעלול להיות מאוד רלוונטי (חו"ח) בשילוב של נהג חדש ו GTI חדשה..."חבל על מי שמת"!

בשילוב הנ"ל, קורס נהיגה מונעת זה קורס מציל חיים, לא פחות מזה (לעניות דעתי כמובן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה היה בציניות, מן הסתם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Yוב נראה לי שאני ילך על זה ואני יקנה לו קורס נהיגה מתקדמת.. אח שלי באמת בן אדם מופרע בכבישים.. (לפני כן היה לו גולף 170 כ"ס והוא היה נוסע 200+ בספונטני :|לא שאני מצדיק את זה.. אני ממש נגד.. אבל אני מפחד שאם אני יקנה לו את הקורס הזה הוא יקבל ביטחון יתר.. עזבו את זה שהוא לוקח סיבובים כמו מטורף :| הוא אוהב את זה אבל עדין אני מפחד עליו

אבל אולי מצד שני זה רק ישפר לו את היכולות כי הוא גם ככה כבר עם ביטחון יתר :|

טוב תודה רבה חבר'ה.. אני כנראה יקנה לו.. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי מאיפה לקנות..

תודה מראש :)

נ.ב

יש בP1000 נהיגה אדרנלין על מגרש החלקה וזה.. רק ב500 ש"ח, כדאי? אם לא אז מאיפה? תודה מראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...