Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[כותרת]

אם אני רוצה לחבר מנוע לקארט קטן שאני מתכוון לבנות, ואני רוצה מנוע שתי פעימות, איזה גיר אני צריך (אוטומטי?) ובכלל, איך הכל הולך להתחבר למכלול אחד שיניע את הקארט (הנעה אחורית).

מי שיכול למסור מידע/אתרים/ספרים, אני מעריך מאוד.

פורסם

הפתרון הטוב ביותר בשבילך יהיה שימוש במכלולי הנעה של איזה קטנוע אוטומטי.

המנועים האלו פשוטים ויבואו בלי צמה מחשב או כל תסבוכת אחרת, הגיר הוא וריאטור אוטומטי פשוט.

זה באמת לא מסובך כמו לשתול MI16 בראלי...

בניית קארטים כאלו היא תחביב נפוץ אצל המושבניק המצוי, וקטנועי פיאג'ו C רבים סיימו את חייהם בתור תורמי איברים לכל מיני מסגרות בזנ"טים מרותכות עם מנגנוני היגוי מאולתרים.

את ההינע ממתיבת ההילוכים לגלגלים תצטרך לאלתר איך שהוא, החאפרים פשוט עושים חיבור ישיר, אבל המשקיענים מקמבנים איזה דיפרנציאל שאוכל להם המון כח אבל מאפשר לנסוע בסיבוב כמו שצריך.

מנגנון היגוי זה גם סיפור לא פשוט. הכי טוב זה לפרק מאיזה רכב קטן וישן שתמצא זרוק.

בכל מקרה - פרוייקט חביב עם פוטנציאל אובדני לא קל :wink:

בהצלחה!

פורסם

אז מה אתה ממליץ דוד,

קח בחשבון שהמשקל הכולל של הקארט יהיה בסביבות ה100 קילו (לא כולל אותי תוסיף עוד מאה ועשר קילו)

פורסם
קח בחשבון שהמשקל הכולל של הקארט יהיה בסביבות ה100 קילו (לא כולל אותי תוסיף עוד מאה ועשר קילו)

אז שכח ממנוע 2 פעימות בנפח 50cc , מנוע 125 4 פעימות קירור אוויר כמוהו יש בשפע בכל סאנינג/קימקו 125 יעשה את העבודה היטב בשילוב אמינות מפליגה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אז לרדת מ2 פעימות? פשוט הבנתי שמנוע 2 פעימות למרות החוסר אמינות המשווע נותן ביצועים יותר ספורטיבים.

כמה יעלה לי מנוע 125CC קירור אוויר? יש בכלל למה לחפש מפירוק או שכדאי להזמין מייבוא?

פורסם
אז לרדת מ2 פעימות? פשוט הבנתי שמנוע 2 פעימות למרות החוסר אמינות המשווע נותן ביצועים יותר ספורטיבים.

כמה יעלה לי מנוע 125CC קירור אוויר? יש בכלל למה לחפש מפירוק או שכדאי להזמין מייבוא?

2 פעימות יכול להיות גם אמין מאד, הדו פעימתי שלי מוכיח לי זאת מדי יום (ראה סימלון)

מחירים אני לא יודע תצטרך לעשות סיבוב באיזור המוסכים בדרום ת"א -> צ'לנוב,הרצל,שוקן.

פורסם

אבל מבחינת כח, אני כנראה לא מסביר את עצמי כראוי, אני צריך כרגע הסבר על זמינות כוח בשני המנועים 4 לעומת 2 פעימות.

מה יותר כדאי?

פורסם
אבל מבחינת כח, אני כנראה לא מסביר את עצמי כראוי, אני צריך כרגע הסבר על זמינות כוח בשני המנועים 4 לעומת 2 פעימות.

מה יותר כדאי?

זה משתנה ממנוע למנוע, מנוע 125 4 פעימות של דיוק/קימקו מקורר אוויר יש יתרון משמעותי גם בהספק וגם במומנט בכל עקומת הסל"ד בהשוואה לכל מנוע 2 פעימות בנפח 50 סמ"ק.

פורסם

אני אתעלק על התרד ואשאל. :new-alien:

איפה אתה מתכנן לנסוע איתו?

במידה ואתה נתפס על ידי המשטרה, אז תדע שיוחרם כלי הרכב.

פורסם
השתלת מנוע של קאג'יבה מיטו 125 (2 פעימות) בקארט יכול להיות מעניין.

mito.jpg

יאאאאמממייי!

גם של RGV250 אז ?

כאילו לרגע שכחנו שאנחנו לא באיטליה ומיטויים לא ממש מסתובבים לנו בין הרגליים ויש ים של מנועים בפירוקיות.

הבחור רוצה פרויקט זול ומציאותי.

חלומות יש בשפע.

פורסם
השתלת מנוע של קאג'יבה מיטו 125 (2 פעימות) בקארט יכול להיות מעניין.

mito.jpg

יאאאאמממייי!

גם של RGV250 אז ?

כאילו לרגע שכחנו שאנחנו לא באיטליה ומיטויים לא ממש מסתובבים לנו בין הרגליים ויש ים של מנועים בפירוקיות.

הבחור רוצה פרויקט זול ומציאותי.

חלומות יש בשפע.

תחזיר לי מיד את המילים לפה :)

או: הוצאת לי את המילים מהפה.

פורסם

אגב, זכור לי שראיתי RGV על הכביש בארץ אי אז.

מישהו יודע אם המכונה הקיצונית הזאת עדיין מסתובבת? אורך החיים של המנוע הזה לא נראה לי כארוך מדי...

• תוכן חדש...