Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה (understatement) במיכל דלק של הVTR :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל השאלה:

אני צריך:

1. מיכל דלק שמתאים לסאקסו VTR (כל סקסו בנזין? גם 106 MK2?), או

2. מישהו שיודע ויכול לתקן מיכלי דלק (הלחמות/ הדבקות פלסטיק באיכות גבוהה ועם חומרים עמידים בדלק).

כל הצעת עזרה תתקבל בברכה.

עכשיו הסיפור:

לפני חצי שנה שמתי לב לריח דלק חלש מאוד שהופיע לעיטים רחוקות בתוך הרכב. בבדיקה לא נתגלו שום סימני נזילה, אז הוחלט שהמקור הוא בדלק שנשפך בתדלוק. לפני כחודש הריחות התגברו במקצת, בדיקה חוזרת לא העלתה דבר, אבל בכל זאת סיכמתי עם תמיר שנוריד את הטנק כשאבוא להרכיב את הקוני.

אתמול תדלקתי בדרך הביתה, הריח נהיה מאוד חזק. פתחתי את המכסה מתחת למושב וראיתי שלולית דלק של ממש :shock::shock::shock::(

היום אצל תמיר הורדנו את הטנק (סיפור בפני עצמו - להוריד מיכל מלא דלק) וחשכו עיניי... :cry::cry::cry: חיבור הT סדוק. זהו חיבור פלסטיק קטן ודק, מולחם לתוך המיכל, שמחוברים עליו 2 נשמים - אחד הולך לנשם העליון, השני לשסתום אוויר/דלק - זה שמוציא אוויר החוצה בזמן התדלוק.

הבעייה היא שהחיבור מולחם לתוך המיכל, ואת הצינורות שמתחברים עליו לא ניתן לפרק בגלל חיבור חד-כווני מיוחד :( כך שהאופציות כרגע זה מיכל חדש בעלות סמלית של 2400 ש"ח לא כולל מע"מ :shock: או לחפש בפירוקיות...בינתיים הVTR מושבתת במוסך, אלדן נהנים מ$25 ליום ואני סובל מהיונדאי גטס מושחתת למדי :cry:

ולמה נשבר חיבור הT? אההה...זה פשות...זוכרים את הטיפול בליטל? זה שאחוריו חזרתי עליהם 5 פעמים בגלל משיכה בבלימה? אז ככה, באחד הנסיונות הוחלפו אצלי צינורות בלם אחוריות. בזמן ההחלפה פירק אחד העובדים את שסתום דלק/אוויר (שלא לצורך), וכנראה משך את צינור חזק מדי. מכוון שברכב מעולם לא נגעו במיכל, משאבת דלק או צינורות בלם לפני הטיפול, קשה לי לחשוב על סיבה אחרת :(...עכשיו, אחרי חצי שנה, זה נתגלה... כך שזה עוד פעם מוכיח שמוסכניק לא מקצועי יכול לגרום נזק לא מבוטל שיתגלה רק בעבור זמן רב. (באונו שלי הרכבה לא נכונה של מודול על המפלג נתגלתה רק אחרי 3 שנים כאשר הרכב נתקע ברמזור).

P.

פורסם

פיני האם מיכל דלק של סקסו רגיל מתאים?

יש במאגר לדעתי, ראיתי לאחרונה שם סקסו מפורקת כשיפשתי רדיאטור למזגן.

תברר מולם.

ושלא תכסה בסוף את עלות המיכל עם הרכב השכרה. :lol:

לדעתי יכולת לנסוע עם הרכב אך לא למלא מיכל מלא עד הסוף אלה כל פעם 10 - 20 ל'.

וכמובן להיתפלל שלא יעשנו ליד הרכב שלך :twisted: .

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
פיני האם מיכל דלק של סקסו רגיל מתאים?

יש במאגר לדעתי, ראיתי לאחרונה שם סקסו מפורקת כשיפשתי רדיאטור למזגן.

תברר מולם.

ושלא תכסה בסוף את עלות המיכל עם הרכב השכרה. :lol:

לדעתי יכולת לנסוע עם הרכב אך לא למלא מיכל מלא עד הסוף אלה כל פעם 10 - 20 ל'.

וכמובן להיתפלל שלא יעשנו ליד הרכב שלך :twisted: .

הרמן.

1. אין במאגר. :(

2. אין ברירה - חייב רכב :( :(

3. לחילופין, ניתן להתקין מע' כיבוי אוטומטית :)

P.

פורסם
בדקת האם מיכל דלק של 106 תואם למיכל של סקסו ?

לא הספקתי :( למען האמת, לא רואה סיבה שלא יתאים, אבל אנסה לדבר עם ג'אן בשני בבוקר...קוויתי שמישהו כאן ידע לפני זה :)

P.

פורסם
בדקת האם מיכל דלק של 106 תואם למיכל של סקסו ?

המיכל הוא בעל אותה קיבולת, ואפילו באותה צורה.

ומתחבר בדיוק במקום בו מתחבר של 106.

מה שאני לא בטוח בו, האם כל החיבורים הם זהים, (לדעתי כן, אבל לא בדקתי את זה מעשית, אלא אני זוכר את הצילום של תחתית הרכב מההינס שלך ועכשין בדקתי את זה בהיינס שלי)

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קודם כל השאלה:

אני צריך:

1. מיכל דלק שמתאים לסאקסו VTR (כל סקסו בנזין? גם 106 MK2?), או

2. מישהו שיודע ויכול לתקן מיכלי דלק (הלחמות/ הדבקות פלסטיק באיכות גבוהה ועם חומרים עמידים בדלק).

כל הצעת עזרה תתקבל בברכה.

עכשיו הסיפור:

לפני חצי שנה שמתי לב לריח דלק חלש מאוד שהופיע לעיטים רחוקות בתוך הרכב. בבדיקה לא נתגלו שום סימני נזילה, אז הוחלט שהמקור הוא בדלק שנשפך בתדלוק. לפני כחודש הריחות התגברו במקצת, בדיקה חוזרת לא העלתה דבר, אבל בכל זאת סיכמתי עם תמיר שנוריד את הטנק כשאבוא להרכיב את הקוני.

אתמול תדלקתי בדרך הביתה, הריח נהיה מאוד חזק. פתחתי את המכסה מתחת למושב וראיתי שלולית דלק של ממש :shock::shock::shock::(

היום אצל תמיר הורדנו את הטנק (סיפור בפני עצמו - להוריד מיכל מלא דלק) וחשכו עיניי... :cry::cry::cry: חיבור הT סדוק. זהו חיבור פלסטיק קטן ודק, מולחם לתוך המיכל, שמחוברים עליו 2 נשמים - אחד הולך לנשם העליון, השני לשסתום אוויר/דלק - זה שמוציא אוויר החוצה בזמן התדלוק.

הבעייה היא שהחיבור מולחם לתוך המיכל, ואת הצינורות שמתחברים עליו לא ניתן לפרק בגלל חיבור חד-כווני מיוחד :( כך שהאופציות כרגע זה מיכל חדש בעלות סמלית של 2400 ש"ח לא כולל מע"מ :shock: או לחפש בפירוקיות...בינתיים הVTR מושבתת במוסך, אלדן נהנים מ$25 ליום ואני סובל מהיונדאי גטס מושחתת למדי :cry:

ולמה נשבר חיבור הT? אההה...זה פשות...זוכרים את הטיפול בליטל? זה שאחוריו חזרתי עליהם 5 פעמים בגלל משיכה בבלימה? אז ככה, באחד הנסיונות הוחלפו אצלי צינורות בלם אחוריות. בזמן ההחלפה פירק אחד העובדים את שסתום דלק/אוויר (שלא לצורך), וכנראה משך את צינור חזק מדי. מכוון שברכב מעולם לא נגעו במיכל, משאבת דלק או צינורות בלם לפני הטיפול, קשה לי לחשוב על סיבה אחרת :(...עכשיו, אחרי חצי שנה, זה נתגלה... כך שזה עוד פעם מוכיח שמוסכניק לא מקצועי יכול לגרום נזק לא מבוטל שיתגלה רק בעבור זמן רב. (באונו שלי הרכבה לא נכונה של מודול על המפלג נתגלתה רק אחרי 3 שנים כאשר הרכב נתקע ברמזור).

P.

חייבת להיות דרך לתקן את "הלחמת" הפלסטיק הזו שם.

צור קשר עם יוסי ממוסך ליטל, הוא יפנה אותך לאן שצריך בנוגע לשיפוץ/תיקון מיכלי דלק. זה בטוח ייגמר בפחות מ 2400 שח.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...