Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב GMC Safari שנת 92 שאין לו ממיר וחיישן למדא,ברצוני להרכיב את החיישן WIDE BAND.

מהן האופציות לחיבור?

האם אפשר לעשות את זה לבד?

יש לבן דוד שלי מזדה לנטיס שנת 03,הוא משתמש בכדורים שמשפרים את הבעירה.

לפני השימוש בכדורים ה CO היה נורמלי-לאחר השימוש במשפר בעירה ה CO שואף כמעט ל 0,אך בעקבות חיישן הלמדא התצרוכת שלו עלתה במקום לרדת. עקב משפר הבעירה ה CO שואף כמעט ל 0,החשש שלו הוא שהחיישן למדא גורם לתערובת עשירה למרות שהבעירה מושלמת בגלל התוסף.

האם יש אפשרות לעקוף או לבטל את חיישן הלמדא מבלי לפגוע בפעולת המנוע?

תודה לעוזרים :)

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם
יש לי רכב GMC Safari שנת 92 שאין לו ממיר וחיישן למדא,ברצוני להרכיב את החיישן WIDE BAND.

מהן האופציות לחיבור?

האם אפשר לעשות את זה לבד?

תחפש, היה שרשור כזה פה ממש לא מזמן.

פורסם

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי כלום.

ושוב אני מדגיש,ברכב לא מותקן ממיר וחיישן למדא.

פורסם

המחשב עצמו, הקופסה, החומרה, כן מתוכנן לעבוד עם חיישן. אבל לקופסה הזו יש תוכנה, שמגיעה בתוך רכיב זכרון שנקרא EPROM . את הרכיב הזה ניתן לתכנת, אם יש לך את הידע ואת התוכנה המתאימה ומוחק EPROMים וצורב EPROMים. וישנה גם אפשרות, שאני השתמשתי בה, לקנות EPROM עם תוכנה צרובה על פי דרישות הלקוח, מארה"ב. בכל מקרה, אתה צריך לדאוג לEPROM שצרוב עם תוכנה שכן מאפשרת שימוש בנתוני החיישן.

תיקון, מתנצל, אבל לא שמתי לב שאתה מדבר על חיישן WB . אני דיברתי על חיישן סטנדרטי. לא, המחשב הזה לא יודע לעבוד עם WB , וגם אם תצליח לחבר זה לא יעזור לך, כי המחשב מתוכנן להביא את התערובת לרמה אחת ויחידה 1:14.7 . זו לא התערובת הכי חסכונית שיש, ולכן בהחלט ייתכן מצב שבו עבודה ללא חיישן (או אפילו עם מאייד) תתן תוצאות חסכוניות יותר. זו פשרה בין כוח (תערובת קצת עשירה יותר) ובין חסכון (תערובת קצת ענייה יותר) , וזו התערובת שהממיר אוהב לעבוד איתה.

פורסם
המחשב עצמו, הקופסה, החומרה, כן מתוכנן לעבוד עם חיישן. אבל לקופסה הזו יש תוכנה, שמגיעה בתוך רכיב זכרון שנקרא EPROM . את הרכיב הזה ניתן לתכנת, אם יש לך את הידע ואת התוכנה המתאימה ומוחק EPROMים וצורב EPROMים. וישנה גם אפשרות, שאני השתמשתי בה, לקנות EPROM עם תוכנה צרובה על פי דרישות הלקוח, מארה"ב. בכל מקרה, אתה צריך לדאוג לEPROM שצרוב עם תוכנה שכן מאפשרת שימוש בנתוני החיישן.

תיקון, מתנצל, אבל לא שמתי לב שאתה מדבר על חיישן WB . אני דיברתי על חיישן סטנדרטי. לא, המחשב הזה לא יודע לעבוד עם WB , וגם אם תצליח לחבר זה לא יעזור לך, כי המחשב מתוכנן להביא את התערובת לרמה אחת ויחידה 1:14.7 . זו לא התערובת הכי חסכונית שיש, ולכן בהחלט ייתכן מצב שבו עבודה ללא חיישן (או אפילו עם מאייד) תתן תוצאות חסכוניות יותר. זו פשרה בין כוח (תערובת קצת עשירה יותר) ובין חסכון (תערובת קצת ענייה יותר) , וזו התערובת שהממיר אוהב לעבוד איתה.

תודה על ההסבר.

אבל הבנתי שחיישן ה WB מעביר את נתונים שהוא מקבל לשעון,מה שאני רוצה לעשות הוא לבדוק מה קורה כשאני נוסע במצבים שונים,אני לא רוצה שהוא יתערב אלא רק שיעביר מידע,זה אפשרי?

פורסם

תודה רבה.

שאלה אחרונה,איפה אפשר להשיג חיישן כזה וכמה הוא אמור לעלות בערך?

• תוכן חדש...