Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw 970li

BoSs28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת המכוניות במוו שוקלת ובוחנת אפשרות לייצור מכונית פאר חדשה "סידרה 9"

ה 970li תהייה יותר גדולה מהסדרה 7 ותהייה בגודל של רולס רויס פאנטום העצומה

היא תצוייד במנוע רולס רויס בנפח 6.7 ליטר בעל 12 צילינדרים ומגדש טורבו כפול

ההספק המשוער 700 כ"ס ! :twisted::twisted::twisted:

2548_2_25-09-2003-15-08-04.jpg

ולכתבה המלאה : http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2548

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם
חברת המכוניות במוו שוקלת ובוחנת אפשרות לייצור מכונית פאר חדשה "סידרה 9"

ה 970li תהייה יותר גדולה מהסדרה 7 ותהייה בגודל של רולס רויס פאנטום העצומה

היא תצוייד במנוע רולס רויס בנפח 6.7 ליטר בעל 12 צילינדרים ומגדש טורבו כפול

ההספק המשוער 700 כ"ס ! :twisted::twisted::twisted:

הכל סבבה אגזוזים, אבל אני חייב לשאול שאלה אחת קטנה:

למה?

:roll:

מה ניסגר איתם לעזאזל? הם התחרפנו לגמרי?

פורסם

דווקא אני הייתי שואל שאלה אחרת...

מה יהיה המחיר של המפלצת?

פורסם

אני בטוח גם שהמכונית פאר הזאת זקוקה לצמיגים בכזה חתך נמוך..

זה בא גם עם נאונים מתחת לרכב?

!! there's no such thing as too much power

פורסם
דווקא אני הייתי שואל שאלה אחרת...

מה יהיה המחיר של המפלצת?

ברור, ברור... האנשים בטלוויזיה, הם גם עונים לך?

השאלה החכמה באמת, היא לשאול למה לעזאזל ב.מ.וו ייצרו מכונית באותו הסגמנט של מכונית שהם כבר מייצרים, על אותו בסיס ועם אותם מנועים, לשוק שגם ככה מונה רק כמה מאות יחידות לשנה (במקרה הטוב)? (ומי שיגיד שזה כדי לשפר את המיצוב של ב.מ.וו - שיחשוב שנית. זו אומנם תשובה קלה, אבל לא הגיונית בעליל).

השאלה הטיפשית, כמובן, תהיה כמה עולה לקנות אוטו שעוד לא הוחלט אם לייצר ואף אחד לא יודע איך ייראה...

יש מבין?

פורסם
בשביל מה לב.מ.וו לייצר מכונית שתתחרה במותג היוקרה שלהם - רולס?

הרי כדי להתמודד מול מייבאך ובנטלי יש את הליידי המחופפת. בשביל מה עוד יוקרתית-על?

נשמע לי מופרך לחתולין :roll:

במוו גם נחשבת לחברת יוקרה לפי ידיעתי

אז בזה אתה אומר שבמוו מתחרה נגד חברה בבעלותה רולס רויס?

פורסם
בשביל מה לב.מ.וו לייצר מכונית שתתחרה במותג היוקרה שלהם - רולס?

הרי כדי להתמודד מול מייבאך ובנטלי יש את הליידי המחופפת. בשביל מה עוד יוקרתית-על?

נשמע לי מופרך לחתולין :roll:

במוו גם נחשבת לחברת יוקרה לפי ידיעתי

אז בזה אתה אומר שבמוו מתחרה נגד חברה בבעלותה רולס רויס?

ב.מ.וו לא מתחרה ברולס-רויס כרגע, גם כי היא בבעלותה - אבל מעבר לכך משום שמכוניות ב.מ.וו זולות יותר ופחות "אקסקלוסיביות" מרולס. לכן אין שום סיבה שב.מ.וו תציג מכונית יקרה יותר, שתתחרה בעצמה. אין בזה שמץ של היגיון.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי שבמוו לא תתחרה ברולס רויס כי אין לה סיבה לכך כנראה שלבעלי החברה יש אינטרס לעלות את היוקרה של החברה

פורסם
זה בדיוק מה שאמרתי שבמוו לא תתחרה ברולס רויס כי אין לה סיבה לכך כנראה שלבעלי החברה יש אינטרס לעלות את היוקרה של החברה

ואני כבר אמרתי:

ומי שיגיד שזה כדי לשפר את המיצוב של ב.מ.וו - שיחשוב שנית. זו אומנם תשובה קלה, אבל לא הגיונית בעליל

תגידו, אתם בכלל טורחים לקרוא הודעות לפני שאתם עונים להן?

ב.מ.וו היא חברה יוקרתית. היא לא, אני חוזר, לא יכולה, וגם לא רוצה להעלות את המיצוב שלה לרמה של רולס רויס. זו בדיוק הסיבה שיש מותגים נפרדים בפלח השוק הזה: מרצדס - מייבאך, פולקסוואגן - בנטלי (נכון?). כדי להבדיל אותם מהחברות ה"רגילות". חוצמזה, נראה את ב.מ.וו מוכרת גם קומפקטית יוקרתית (סידרה 1) וגם רכב אולטרה-פאר - מבחינה שיווקית גרידא זה לא הגיוני.

אז שוב, אני מבקש - תקראו לפני שאתם עונים, טוב?

פורסם

נראה לי שהחבר'ה במוטוקאר התחרפנו.... כאילו, הם מפרסמים כתבה על "שמועות" ?! שלא לדבר על שמועות טיפשיות כמו שכבר דוסקס בת'רד הזה? :shock:

חוצמזה, נראה לי שבבמוו כותבים iL ולא li .... :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
נראה לי שהחבר'ה במוטוקאר התחרפנו.... כאילו, הם מפרסמים כתבה על "שמועות" ?! שלא לדבר על שמועות טיפשיות כמו שכבר דוסקס בת'רד הזה? :shock:

חוצמזה, נראה לי שבבמוו כותבים iL ולא li .... :)

וואלה, ירדו לגמרי מהפסים, מקווה שזה לא ייקרה לעוד אתרים...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2765901,00.html

אין מה לעשות, גם שמועות הן חלק מהתעשייה - בדיוק כמו בעולם הספורט והבידור. אם אתה רוצה להיות ראשון ב"חדשות" - צריך קצת להסתכן ולהמר על שמועות.

פורסם
אני חושב זאת בכלל התמונה של הפאנטום

זה לא תמונה של הפאנטום, ראיתי היום את הפאנטום (שוב) באגו, היא יותר בסטייל הישן, זאת מכונית שרואים שהיא ב.מ.וו. בקשר למחיר הפאנטום עולה 250 אלף פאונד... אז קחו בחשבון את זה כשאתם אומרים שזאת תהיה יותר יקרה כי היא תהיה ממש יקרה.

בקשר לכוח של המכונית... אתם אומרים זאת יהיה לה 700 כ"ס לפאנטום יש 400.

בקשר לשאלה למה ב.מ.וו מוציאה מכונית יותר יוקרתית מהפאנטום ויותר חזקה במקום להשקיע בפיתוח של רולס רויס חדשה שתהיה יותר יוקרתית מהפאנטום (אם הם לא מרוצים מהפנטום) זה באמת לא ברור, כאילו אם כבר מוציאים דגם כ"כ יקר ויוקרתי למה לא לעשות את זה במותג היותר יוקרתי של רולס רויס... מוזר מאוד.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...