Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפסקה בתשלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקבלתי לעבודה בתקשוב אצלנו בעיר, עכשיו חבר שלי שהתקבל גם הוא לעבודה שם

בירר לגבי ההפסקות והם אמרו לו שלוקחים 5%. עכשיו לא הבנתי 5% ממה ולמה בכלל לוקחים אותם!?

הפסקה צריכה להגיעה לי, האם אפשר לעשות משהו בדבר?!

עדכון קטן:

הם לוקחים 5% מכלל המשכורת של החודש לכל ההפסקות שהיו במשך החודש הנתון.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ביום עבודה רגיל אתה זכאי להפסקה של חצי שעה שאינה בתשלום. כלומר, אתה עובד 9 שעות ומתוכם מקבל תשלום רק על 8 וחצי שעות. בחצי שעת ההפסקה שלך אתה לא מחויב להישאר במקום העבודה, ובמידה ואתה מחויב להישאר במקום העבודה שלך מקורח הנסיבות ההפסקה הופכת להיות הפסקה בתשלום. כמו כן, אתה זכאי גם להפסקות קצרות ל"החלפת כוח" בשכר מלא.

קיזוז לפי אחוזים מהשכר אינו חוקי, שהרי השכר שלך מורכב גם מתוספות שאינן קשורות באופן ישיר לשעות העבודה שלך (החזרים קבועים, שעות נוספות וכו').

עריכה: הכותב אינו עורך דין או שופט בישראל (או בכלל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מקבל הפסקות של 20 דקות וה-10 דקות ולא כל 8 שעות משום שהמשמרות הינן של 8 שעות אלה

של 7 שעות. אתמול עברנו קורס שהוא בתשלום כמובן וכך גם במהלך השבועיים הקרובים קיבלנו ב6.5 שעות 2 הפסקות

שהאחת של 20 דקות והשנייה של 10 דקות. האם ניתן לעשות משו בנידון, לפנות למישהו,לבדוק את העניין?!

בהפסקות אינך מחוייב להשאר בבניין אבל מכיוון שההפסקות קצרות נורא אתה נאלץ להשאר+שאתה צריך להביא אוכל מהבית.

ככה שיוצא שאתה משלם על ארוחות בזמן ההפסקה וגם לוקחים לך עלייהם כסף, משו מסריח!!!!

היום יש לי קורס נוסף בערב אז אני יבדוק את העניין איתם!

עריכה:

יכולה להיות הכוונה שאם אני עובד 7 שעות משמרת ויש לי במשמרת הפסקה של חצי שעה אז אולי במשכורת פשוט ישלמו לי על 6.5 שעות ולא על 7?! האם זאת הכוונה של ה-5%!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אמרת "תיקשוב" ?

בתור אחמ"ש/ראש צוות לשעבר שם אני יכול להגיד לך שבכל מה שנוגע לדיני עבודה הם לא בדיוק "עובדים לפי הספר".

מה שכן זו חברה שמאד קשובה לעובדים שלה ובאה לקראתם (הלוואות ללא ריבית וכדומה) כשצריך.

מצד שני יש מס' עובדים שפנו לבית הדין לעבודה כנגדם.

דרך אגב באיזה מוקד אתה מתחיל לעבוד ?

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מוקד כללית מושלם!

מה הכוונה שלך לפי הספר?! במה הם פוגעים ואיך אני יכול להיות מודע לדברים האלה?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
אתמול עברנו קורס שהוא בתשלום כמובן וכך גם במהלך השבועיים הקרובים קיבלנו ב6.5 שעות 2 הפסקות שהאחת של 20 דקות והשנייה של 10 דקות. האם ניתן לעשות משו בנידון, לפנות למישהו,לבדוק את העניין?!

בהפסקות אינך מחוייב להשאר בבניין אבל מכיוון שההפסקות קצרות נורא אתה נאלץ להשאר+שאתה צריך להביא אוכל מהבית.

ככה שיוצא שאתה משלם על ארוחות בזמן ההפסקה וגם לוקחים לך עלייהם כסף, משו מסריח!!!!

חוק שעות עבודה ומנוחה מציין בפירוש כי:

(א) ביום עבודה של שש שעות ולמעלה, תופסק העבודה למנוחה ולסעודה ל3/4- שעה לפחות, ובכלל זה תהיה הפסקה רצופה אחת של חצי שעה לפחות; ביום שלפני המנוחה השבועית וביום שלפני חג ההפסקה היא של חצי שעה לפחות.

(ב) הפסקה לפי סעיף קטן (א) לא תעלה על שלוש שעות.

(ג) בעת הפסקה לפי סעיף קטן (א) הנמשכת חצי שעה או יותר רשאי העובד לצאת מהמקום שבו הוא עובד, אלא אם נוכחותו במקום העבודה היא הכרח לתהליך העבודה או להפעלת הציוד והשימוש בו, והעובד נדרש על ידי מעבידו להישאר במקום העבודה, ובמקרה זה ייחשב זמן ההפסקה כחלק משעות העבודה.

(ד) עובד רשאי להתפלל במהלך יום עבודתו בהתאם לדרישות דתו; זמן התפילה ייקבע במקום העבודה בהתאם לצורכי העבודה ואילוציה, ובהתחשב בדרישות דתו של העובד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

bkantorמוקד כללית מושלם!

מה הכוונה שלך לפי הספר?! במה הם פוגעים ואיך אני יכול להיות מודע לדברים האלה?

צביקה פיק נתן לך דוגמא...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אמרו לי שהמוקד כללית מושלם זה הכי מבאס וקשה לעבוד בו.

לגבי ההפסקות אז ביררתי הם מביאים חצי שעה הפסקה במהלך המשמרת כשהפסקה כאילו בתשלום

ובסוף החודש פשוט מורידים 5% מכלל המשכורת! משלמים לך כאילו על 7 שעות אבל בסוף מורידים 5%.

לפי מה שחישבתי זה יותר שווה מאשר לא לשלם על הפסקות, לטובתי.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

ההפסקות בתקשוב הן כלדקמן:

5 שעות - הפסקה אחת של 15 דק'

6 שעות - הפסקה אחת של 20 דק'

7 שעות - הפסקה אחת של 20 דק' ועוד הפסקה אחת של 10 דק'

8 שעות - שתי הפסקות של 20 דק'

9 שעות - הפסקה אחת של 20 דק' ועוד הפסקה אחת של 30 דק'

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע, אנחנו בינתיים עושים קורס בין ה-6 שעות ל-7 שעות ומקבלים שניי הפסקות האחת של 20 דקות

והשנייה של 10 דקות!

אני רק יודע שההפסקות האלה לא ממש מספיקות. :-(

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בד"כ בזמן הקורס מה שהולך מבחינת הפסקות זה זנות. כשתהיה במוקד תבין שהמשטר הרבה יותר קפדני.

אם ההפסקות בקורס לא מספיקות לך, כדאי שתתחיל להתרגל כבר מעכשיו כי כשתהיה במוקד יהיה לך עוד יותר קשה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דווקא מקפידים אצלנו בקורס על ההפסקות, בכדי להתרגל למוקד!

ההפסקות הן קצרות אבל אני מתמודד איתם.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

• תוכן חדש...