Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתי על מהירות של 90 קמ"ש במקום 50...

היום ב-2 אני צריך ללכת לקצין כדי שיקח או ישאיר לי ת'רישיון (סביר להניח שיקח...) הבעיה שיש לי גם ברקורד דוח על מהירות דומה 90 קמ"ש במקום 60

ככה שחנינה כנראה אני לא יקבל....

מה שמציק לי שאני בטוח ב-100 אחוז שהמדידה הספציפית הזאת היא לא של הרכב שלי...היא לא יכלה להיות...

מלפני היה תרנזיט לבן ענק ומצידי היה טנדר.... הוא לא יכל לראות אותי בכלל...

העבירה היחידה שעשיתי זה לא לשמור מרחק מהתרניט ובגלל זה הוא לא יכל לראות אותי...

בקיצור זה לא משנה עכשיו אני צריך המלצה לעורך דין הכי טוב שיכל להיות וכסף זה לא בעיה...( מצידי למכור ת'רכב בשביל לקבל ת'רישיון...)

דרך אגב... אני לא נהג חדש, לפני חודש קיבלתי ת'רישיון החדש...

ונגיד והוא ישלול לי היום לחודש... ועוד חצי שנה במשפט עם אני לא יצא זכאי מה אני אלול לקבל?!?!?!

שלילה לכמה זמן....

פורסם
נתפסתי על מהירות של 90 קמ"ש במקום 50...

היום ב-2 אני צריך ללכת לקצין כדי שיקח או ישאיר לי ת'רישיון (סביר להניח שיקח...) הבעיה שיש לי גם ברקורד דוח על מהירות דומה 90 קמ"ש במקום 60

ככה שחנינה כנראה אני לא יקבל....

מה שמציק לי שאני בטוח ב-100 אחוז שהמדידה הספציפית הזאת היא לא של הרכב שלי...היא לא יכלה להיות...

מלפני היה תרנזיט לבן ענק ומצידי היה טנדר.... הוא לא יכל לראות אותי בכלל...

העבירה היחידה שעשיתי זה לא לשמור מרחק מהתרניט ובגלל זה הוא לא יכל לראות אותי...

בקיצור זה לא משנה עכשיו אני צריך המלצה לעורך דין הכי טוב שיכל להיות וכסף זה לא בעיה...( מצידי למכור ת'רכב בשביל לקבל ת'רישיון...)

דרך אגב... אני לא נהג חדש, לפני חודש קיבלתי ת'רישיון החדש...

ונגיד והוא ישלול לי היום לחודש... ועוד חצי שנה במשפט עם אני לא יצא זכאי מה אני אלול לקבל?!?!?!

שלילה לכמה זמן....

באיזה איזור??

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

באיזור נתניה

דרך אגב עכשיו חזרתי מהקצין, הוא לא לקח לי ת'רישיון....

אבל עדין אני זקוק לעורך דין מצויין בשביל המשפט... בכל זאת כבר יש עבירת מהירות קודמת...

פורסם

מעט מנסיוני - לפני כחצי שנה נתפסתי נוהג במהירות 94 קמ"ש (אחרי הנחה של 5 קמ"ש מהשוטר...) באיזור בו מותר היה 50. יחד איתי נתפסו במהירויות שלילה עוד לפחות 10 איש.

כמובן שהרשיון נשלל לחודש מיידית. הקצין החזיר את הרשיון רק לאדם אחד, בעל היסטוריה עשירה של עבירות (הוא עוד השוויץ!) - שגיסו השוטר התקשר וזרק מילה בשבילו :evil:

בשבוע שעבר נשפטתי על עבירה זו. הלכתי בלי עו"ד.

מאחר והעבר שלי יחסית נקי (עבירת מהירות אחת בלבד בעבר - ב- 12 שנות נהיגה), ומאחר והתבכיינתי קשות לשופט על כך שללא רכב אאבד את משרתי - יצאתי בקנס של 1000 ש"ח ובשלילה על תנאי של 4 חודשים למשך 3 שנים - אבל עם הרשיון ביד!

יצא לי לשבת באולם בית המשפט ולחכות לתורי - וממה שראיתי:

נהגים צעירים בכלל וחדשים בפרט חטפו שלילות של חודש נוסף לפחות.

נהגים עם עבירות קודמות חטפו עוד חודש-חודשיים.

נהג אחד עם עבירות רבות קודמות חטף ארבעה חודשי שלילה בפועל.

לאף נהג צעיר או עם עבירות קודמות לא עזרו בכיות. אחד טען שהוא עובד כנהג לפרנסתו, ולא עזר. חייל אחד הגיע עם מדים (גולנצ'יק קרבי) וסיפר שכרגע הוא בג'נין ובכל יציאה שלו הביתה, ללא הרכב הוא מרותק לבית - לא עזר.

ההערכה שלי על סמך כל זה היא שבהתחשב בכך שאתה נהג די חדש (אמנם לפני חודש קיבלת את הרשיון, אבל בכל זאת...) וכבר הספקת לצבור עבירה קודמת דומה - אין כמעט סיכוי שתצא בלי שלילה נוספת בפועל בלי עורך דין ממש ממש טוב.

פורסם
באיזור נתניה

דרך אגב עכשיו חזרתי מהקצין, הוא לא לקח לי ת'רישיון....

אבל עדין אני זקוק לעורך דין מצויין בשביל המשפט... בכל זאת כבר יש עבירת מהירות קודמת...

האם רק קיבלת דוח ...

או שגם יש לך תאריך לבית משפט.....

יצא לי רעיון שאני עשיתי ... ועדיין לא קיבלתי את הנקודות או תאריך לבית משפט ...

אני מחכה להתיישנות :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...