Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, נדמה לי שראיתי איפשהו טסות לבנות יפיפיות על איזה אונו..שאלתי את הבן אדם מאיפה קנה אותם והוא הביא לי שם של חנות בת"א..אבל לצערי שכחתי את שמה..

האם מישהו מכיר חנות שמוכרת טסות מיוחדות לצמיד 13 (אונו)..לא חובה לבן, אבל לדעתי זה היה ברזל..(לא ג'אנט)

תודה

פורסם

בחיים לא שמעתי על טאסות מברזל

אם קיים כזה דבר גם לא הייתי נוגע - ג'אנטים מגנזיום יעלו לך כלום (13) במיוחד מיד 2

אם כבר טאסות - פלסטיק

אם כבר ברזל... לך על הדבר האמיתי :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חח מצחיקים..סבבה..

בכל זאת מישהו יודע אז איפה אפשר למצוא טסות 13 יפות באזור ראשל"צ-ת"א..מקום מסויים אולי?

חרשתי בכל האזור ומצאתי חנות עם טסות על הפנים בראשון (אזור תעשיה ישן)..

יש בכל זאת המלצות למקומות??

פורסם

להה נשמה..ג'אנטים באונו באזור בראשון איפה שאני גר זה לא בריא ללב.. אם אתה מבין :evil:

הבנתי שיש גם טסת כוכב ..משהו ממש יפה...אני לא מצליח למצוא בשום מקום..עד פ"ת הגעתי..

מי התותח שעוזר לי בקטע הזה? איפה יש דברים כאלה ? :?:

פורסם

מחזק את דברי הקודם, אוטו דיפו הביאו ליין של מוצרי "טיפוח" לרכב של מישלין ובתוכם גם טאסות יפות מאוד וחזקות שנראות ממש יפה על הרכב. המחיר אגב, לא זול . משהו כמו 200+-

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...