Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(ו-fitch, אתה יכול לצעוק עד מחר:lol:).

אני? לי יש חיפושית בכלל...:roll:

גם אני ממליץ על הטווינגו, במיוחד כזו שהייתה חצי אוטומט ועם פנים שמור. (ולי הייתה כזו, ועוד תהיה כזו).

שיהיה בהצלחה בחיפושים.

משכנתא זה קל

פורסם

סקסו 1.4 ידני

דיהטסו שרייד 1.3

306 1.4-פחות מומלץ אבל גם אופציה

קבלי ח"ח על האסרטיביות

עוד לא ראיתי דבר כזה על דפי הפורום...

• אחראי פורום
פורסם
איתי, כל חיזוק שאני מקבלת על הטווינגו הרי זה משובח..

סחתיין על התיק עבודות שלך , עבודות ממש טובות, עכשיו אני תוהה איך נראה הרכב שלך עם כל העיצובים שאתה עושה..

בהצלחה ותודה

תודה! :oops:

דווקא את האוטו אני דואג לשמור מקורי (יש תמונות בגלריה),

את היצירתיות אני משאיר לדברים אחרים 8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אהבת את הרנו 5, את תהני מהטווינגו, הטווינגו חולקת הרבה מכלולי מנוע עם ה5, מה שאומר חלקים וטיפולים זולים, מכניקה מאוד פשוטה, הבעיה היחידה זה למצוא חלקי פח במקרה הצורך, הן לא בדיוק מסתובבות על הכביש בכמויות.

פורסם

ההמלצות שלי לתקציב :

סיאט איביזה (לדעתי עד 98 יכולה להכנס במחיר)

VW פולו

דייהטסו שרייד או סיריון

ואם באמת לא מפחידה אותך אמינות : פיג'ו 106. (יש לי ידידה ששמה על הרכב יותר ממה שהוא שווה )

אפשר גם להסתכל על יונדאי אקסנט , שלדעתי האישית לא ממש מזדקנת בכבוד.

121 אפשר לפסול על הגה כח , סטרלט כי הוא נדיר מדי .

אני אישית לא אוהב את הטווינגו, אבל יש בה משהו מיוחד וצעיר, ומרחב פנימי גדול יחסית לגודל הפיזי שלה.

חסרונות : ע"ע 106.

306 1.4- תשאירי אותן בשביל אחרים... הייתי בסרט הזה (היה הרכב הראשון שלי) , התעוררתי ממנו עם סטירה מצלצלת.

בכל מקרה, לא משנה מה תבחרי, חשוב שיהיה שמור יחסית, אחרת הוא יהיה בור ללא תחתית....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה סטיגמות בהודעה אחת.

אתה משתפר.

יפה יפה.

הייתי יורד מה-306, מהסיבה הפשוטה ש-106 עם אותו מנוע נותנת תמורה טובה בהרבה.

ה-106/סקסו מאוד מאוד חסכוניות (1:14 בתוך העיר בפקקים, 1:17 בין עירוני ב-110-120).

תעשי סיבוב בסקסו דיזל, אם הכוח שלה מספק אותך, אחלה קנייה.

היא עושה בסביבות 1000 ק"מ למיכל דלק, חסכוני כמו קטנוע.

אז מה אם משלמים עוד 700 ש"ח יותר באגרות רישוי?

תחזוקה שלהן זולה, הרכבי אמינים (מניסיון בבעלות ובמכונאות).

60K ק"מ בלי אף תקלה.

כל מה שהוחלף היה כטיפול מונע הרבה לפני הזמן ופדנטיות.

טווינגו גם מומלצת, זולה לתחזוקה ומאוד מקורית/אישית, אם לא בא לך להיות אחת מהעדר.

אם יש לך מוסכניק אמין, אז אין בעיה גם עם הגיר החצי-אוטומט (לא הכי אמין בעולם), הסבה שלו לידני היא באזור האלפיים ש"ח.

תמיד כיף ועדיף להכנס לאוטו שצוחקים בו ונהנים לראות אותו כל יום, גם אם הוא עולה עוד כמה גרושים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

שום סטיגמות, הכל מנסיון.

(מלבד טווינגו שלא היתה לי ואני לא מכיר אף אחת שהיתה לו כזאת)

אם בא לך סקסו דיזל, יש לי חבר שמוכר (קילומטרז' בערך 200 אלף ק"מ , אני אומר את זה מראש)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף להמלצה על סקסו דיזל. חסכוני בטירוף וגם די אמין. מצד שני אין לו הרבה כוח. מצד שלישי הוא שוקל ממש מעט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיאסטה בלי לחשוב פעמיים.

למה לא צרפתית? נושאי אמינות. תשאלי כל בעל מוסך, ותביני כמה פעמים תבקרי שם. גילוי נאות: לא היה לי רכב צרפתי. להרבה חברים שלי כן. כולם התלהבו מזה 'שזה אוטו מגניב, אחיזת כביש, ...', וביקרו במוסכים והשאירו שם את שווי רכבם.

הפיאסטה מוכיחה אמינות מפליאה - והמחירון שלה נמוך להפליא בשל העובדה שהשוק די מוצף. אני אישית החזקתי בפיאסטה 97 למשך 3 שנים (עד ללפני שנה) - נקנתה ב2003 ב17,000 בערך, נמכרה ב2006 ב13,000 בערך, ובאמצע עשיתי בערך 40,000 ק"מ, עם הוצאות תחזוקה ותיקון תקלות של בערך 3000 - 4000 ש"ח (לשלוש שנים). אציין שבשל העובדה שהיא נפוצה, אז יש חלפים במחירים מגוכחים (טיפול 10K בערך ב300 - 400 ש"ח), והמון מוסכים כלליים שמכירים אותה.

באיזור ה20,000, אני מאמין שתוכלי לקנות פיאסטה 99 - 2000. לדעתי לא תצטערי. אני החלפתי אותה רק כי התחלתי עבודה שמאלצת אותי לסוע הרבה ת"א - י-ם (20K ק"מ ב10 חודשים), ורציתי להשתדרג למשהו משמעותית חדש יותר (יונדאי גטס 2004).

פורסם
אני? לי יש חיפושית בכלל...:roll:

גם אני ממליץ על הטווינגו, במיוחד כזו שהייתה חצי אוטומט ועם פנים שמור. (ולי הייתה כזו, ועוד תהיה כזו).

שיהיה בהצלחה בחיפושים.

ומה עם כזו שהיא ידנית במקור? יש אחת כזו שאני הולכת לבדוק מחר ויש לה ח"ח נ"מ ועוד ראשי תיבות..

אגב, מה חשוב יותר לבדוק ברכב כזה?

(ותודה לכולם על מטר התגובות, אתם מדהימים)

פורסם

עדיפה משמעותית.

לגיר החצי אוטומט יש בעיות אמינות אחרי הרבה ק"מ, אם זה הגיר הידני, שיחקת אותה (סביר להניח אפילו שהרכב עבר הסבה, זה משהו די נפוץ).

מעבר לבדיקות הרגילות (שילדה, מנוע לא מת וכו'), לשים דגש על מערכת קירור, שיש שם מים ירוקים ולא מי ברז.

אחרת הטיפול יכול להיות יקר.

מעבר לזה, זה באמת אוטו של שקל תשעים, הכל בר חילוף ואפילו די בזול.

תשימי לב לפלסטיקה, אם לא חסרים חלקים/שבורים, רנו לא זולים בחלפים שלהם, תורידי במחיר אם חסרים/הרוסים הרבה דברים.

לבחור שרשם על הטיפול לפיאסטה ובכלל, טיפולים שוטפים ל-99% מהרכבים, מאוד זולים.

רוצה דוגמא? טיפול 10,000 ל-M3? מתאים לך 550 ש"ח (וזה עם החלקים הכי טובים שיש).

השאלה מה קורה בתקלות מיוחדות, במקרה זה הפיאסטה/106/טווינגו יהיו מאוד זולות.

ה-M3 לא.

רוצה לקנות אחת?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...