Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי עכשיו אוטו יד שניה שעל החלון מודבק שני אנטנות של דיבוריות מפעם

לי אין דיבורית ואני לא רוצה אחת ואני רוצה להוריד את זה מהחלון כי זה ממש מכוער

הלכתי למקום שמתקינים דיבוריות והם אמרו שהם לא מוכנים להוריד את זה (גם לא בתשלום כמובן)

אני חושב שכנראה זה מודבק ממש חזק או משהו אבל חייב להיות דרך להוריד את זה

למישהו יש נסיון ויכול להסביר לי מה לעשות?

תודה רבה

פורסם
שלום

קיבלתי עכשיו אוטו יד שניה שעל החלון מודבק שני אנטנות של דיבוריות מפעם

לי אין דיבורית ואני לא רוצה אחת ואני רוצה להוריד את זה מהחלון כי זה ממש מכוער

הלכתי למקום שמתקינים דיבוריות והם אמרו שהם לא מוכנים להוריד את זה (גם לא בתשלום כמובן)

אני חושב שכנראה זה מודבק ממש חזק או משהו אבל חייב להיות דרך להוריד את זה

למישהו יש נסיון ויכול להסביר לי מה לעשות?

תודה רבה

הרכב שקניתי לאחרונה הגיע עם אנטנה כזו על החלון הקדמי - הרכב נרכש מחברה ושם ציינו במפורש שהסיבה שלא הורידו את האנטנה זה החשש מפני פגיעה בחלון הקדמי , שבר \ סדק ושאר ירקות .

יכול להיות שסתם עירבבו אותי בסיפור , וזו סתם עצלנות שלהם , אבל אני אישית לא לוקח את הסיכון , גם אם יש לי ביטוח שמשות .

ההחלטה נפלה - האנטנה נשארת במקומה !

מקווה שיגיעו אחריי חברים עם ניסיון בעניין , כדי לתת לך פתרון אם ישנו כזה .

שב"ש

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לעולם לא תדבר בפלאפון בזמן נסיעה, וגם לא תענה ותגיד רקרגע.

אם תנהגכך, אתה באמת לא צריך דיבורית

אבל בעידן המודרני היום שבממוצע לכל אחד יש יותר מפלאפון אחד,אני חושב שחייבים לחוקק חוק שרכב ללא דיבורית תקינה ועובדת, פשוט לא עובר טסט.

להזכירכם, פעם נהג היה יכול לשלם אגרה שנתית לרכב ולבחור אם האגרה כוללת גם אגרת רדיו או ללא רדיו. לפני כעשור חוקקו חוק שכל אגרות הרכב כוללות כבר בתוכן את אגרת הרדיו, ומי שאין לו רדיו, הוא זה שיצטרך להוכיח שאין רדיו כדי לקבל זיכוי.

לפי הטרמינולוגיה הזאת, מי שאין לו דיבורית עובדת ברכב - חובת ההוכחה עליו שאין לו סלולרי כדי שיוכל לעבור טסט.

יש לך אנטנה כבר מודדבקת ומחווטת ברכב, תוסיף 200-300 שקל ותתקין דיבורית תואמת.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לך אנטנה כבר מודדבקת ומחווטת ברכב, תוסיף 200-300 שקל ותתקין דיבורית תואמת.

תראה אמיר , אני לא מהאנשים שמשדרגים את הסלולאר שלהם כל יומיים וחצי כדי לשאת בכיסם את המכשיר מהדור ה 5.67 , ובכל זאת יש רבים כאלה , ומה אז , הם יצטרכו לגשת למתקין מקצועי כל עת שיוחלף המכשיר על מנת להחליף את הדיבורית הקבועה ?

מעבר לזה - יש היום דיבוריות BT שלא דורשות התקנה קבועה ומכשירים שלא דורשים אנטנה חיצונית קבועה , אז אפשר להבין את הרצון של פותח השרשור להסיר את האנטנה .

אישית אני ללא דיבורית קבועה ברכב , מאז הוחלף הרכב לאחרונה , אני ממעט לשוחח בנהיגה , ואם כבר נכנסת שיחה אני מפעיל את הספיקר בלחיצת כפתור זריזה ( המצויין של ה 6131 ) ודוחף אותו למגן שמש מעליי , ואני חייב לציין שהעירנות שלי לא נפגמת , וכמובן אנני עובר על החוק כל עוד שתי ידיי מונחות על ההגה בזמן השיחה , כנדרש בחוק .

פורסם

הייתה לי אנטנה באוטו, שמתי מים חמים ולאט לאט עם סכין יפני, בסוף היא ירדה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
סכין יפני לא ישרוט את השמשה?

כן, אם תעביר אותו ישר.

צריך לעשות בזוית ובעדינות.

אם תחמם טוב, אפשר גם עם הידיים להוריד. זה דבק דו צדדי רגיל.

Omnia mea mecum porto

פורסם

היי, האנטנות מודבקות לרוב עם דבק דו צדדי רגיל לחלוטין, אני הסרתי מ3 רכבים שהיו לי אנטנות באמצעות קילוף עם סכין פאנלים, לא קרה שומדבר לחלון והכל היה בסדר.

ומצד שני: קרה לי כבר כאשר עבדתי בשטיפה, שנכנס רכב למכונה ולא הוציאו את האנטנה, השערות תפסו אותה והחלון נשבר.

כלומר: הכל תלוי עם איזה דבק הבסיס מודבק, איך אפשר לבדוק ?

תנסה לתלוש עם היד וככה תדע עד כמה זה חזק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אה... חוט דנטלי?...בתנועות של ניסור?...

בלי להסתכן בפגיעה בשמשה.פשוט וזריז.

אם יש פן, מומלץ גם כן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעלי מקצוע מסרבים להוריד את זה בגלל הסיכון שבזה.

יש סיכוי שהשימשה תתפוצץ ולכן הם לא מוכנים לקחת סיכון של הסרת האנטנה.

זה לפחות הטענה שקיבלתי ממתקין ספרק את הדיבורית הישנה אצלי באוטו וסרב להוריד את האנטנה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תוריד עם סכין יפני, הכוונה עם להב של סכין יפני, כשהוא לא מחובר לידית. כך אתה יכול להביא את רוחב הלהב במגע עם המדבקה לרוחבה, וכך להסיר בלי סיכון כלל.

אם יש מישהו שיכול להסביר יותר טוב ממני, כי אני לא טוב בניסוח.

פורסם

הסיבה שלא מורידים אנטנות בחברות התקנה של דיבוריות זה עקב חוק איסור של חברות הפלאפונים

ולא מהפחד לשבור/לסדוק את השמשה (אבל גם).

בכל מקרה אם אתה רוצה להוריד, תקח שפכטל ותכניס אותו מתחת לדיבורית מניסיון של כמה שנים זה עובד מצויין ועד היום לא שברתי שמשה אחת.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...