Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...הלקוחה מתקשרת מידית אלי, ותוך כדי ארוחה ושתייה, הזמינה אותי להצטרף אליה,ומספרת לי שבעצתי, הפעילה את ביטוח הגרירה שיש לה, ושהיא ממתינה בניחותה לגרר שיגיע לגרור אותה , אל מחוז חפצה.

מסקנה:אם יש לך ביטוח גרירה הפעל אותו, למרות הזמן הרב שבו תמתין לגרר או למכונאי של חברת הגרירה, אשר מהכרותי

עם כמה שכאלה, מוסמכים , ומסוגלים ברוב המקרים, להתניע רכבים, ולצידם בחלק חילופי, כדי שיגיעו לביתם, ולצמרת למוסך הרם שלהם ללא לחץ, הדבר משתלם לחברת הגרירה, וללקוח גם יחד, וגם אם בוצע טיפול זמני ברכב, והוחלף חלק מסויים, לאנגבה שקל בעבור העבודה, אלא תמורת החלק בלבד, במחיר עלות,וזהו חלק מהשרות של חברות הגרירה.

והכי חשוב שיש כתובת למי להתלונן,לכל רכבי השרות של חברות הגרירה, יש רשיון מטעם משרד התחבורה, ואין צורך לרדוף אחרי הרוח.

יש לציין עובדה נוספת, שלעתים המכונאי דרכים השרלטנים, גורמים נזק בלתי הפיך, וזאת מלבד העובדה, שהם מנצלים אנשים במצוקה, וגובים מחיר של עשרות אחוזים, מעל המקובל, ראו הוזהרתם.

עדכון ופרטים נוספים בוודאי יגיעו.

בברכה

צביקה

מסכים עם כל מילה למעט עם חיכתה בניחותה לגרר, בפעם האחרונה חיכיתי לו שעתיים ובאמת הגענו למחוז חפצי בחיפה אך לא לפני שעברנו דרך פ"ת. השירות של חברת שגריר היה מתחת לכל ביקורת, למרות שלזכותם יאמר כי הם חזרו אלי לאחר מכן מס' פעמים כדי לברר את התלונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מסכים עם כל מילה למעט עם חיכתה בניחותה לגרר, בפעם האחרונה חיכיתי לו שעתיים ובאמת הגענו למחוז חפצי בחיפה אך לא לפני שעברנו דרך פ"ת. השירות של חברת שגריר היה מתחת לכל ביקורת, למרות שלזכותם יאמר כי הם חזרו אלי לאחר מכן מס' פעמים כדי לברר את התלונה.

עידן

במקרה שלך זכית בטיול ברחבי הארץ עם הגרריסט, והגברת זכתה בצהרים עם צביקה :wink:

ללא ספק עדיף ומומלץ להשתמש בשירות הגרירה, ולהגיע למקום שאתם מכירים וסומכים עליו.

פורסם

אכן ענין השליחת ניידת שירות הוא התרדה ברוב המקרים.

מה שכן , לרוב דיסקוס קל על הפרטים של למה אני לא צריך ניידת שירות מניב גרר במקום , במיוחד ברכבים לא נפוצים (לך תסביר למוכנאי דרך מה זה S16 ולמה יש 2 דיאפרגמות על הסעפת יניקה ושהוא לא צריך להתעסק בזה אלא במודול הצתה שמת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחד הלקחים המשמעותיים שלמדתי מביטוחי גרירה הוא שלרוב עדיף להחזיק באוטו טלפון של גרריסט נאמן (יש המלצות למעוניינים) שבא בזמן קצר, לא מזיין את המוח עם ניידות חילוץ וכו' ומוכן לבוא פעמיים וגם שלוש ביום אם צריך. זה יוצא יותר זול לרוב מביטוח הגרירה.

אם כבר עושים ביטוח, אז לפחות לוודא שיש להם מגרש אחסון לילי שבו הם מכניסים את האוטו אם נתקעת אחרי שעות עבודת המוסך שלך, ואז הם מביאים את האוטו לשם ומשם למוסך בבוקר למחרת. אחרת לא תמיד נעים להשאיר את האוטו מול מוסך נעול לילה שלם באיזור תעשיה נידח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי - זה נכון אם במשך שנה אתה צריך גרירה אחת קצרה וזהו וגם זה אולי.

אני אתן לך דוגמא , השנה הייתי צריך 2 גרירות.

אחת מהרצליה לבני ברק (להל"ן הקצרה - שבטוח כיסתה את עלות הביטוח)

השניה , תחזיק חזק , מערד לבני ברק. אני מבטיח לך שגרירה כזו + אחסנה לילית היתה עולה הרבה יותר מעלות התוספת על ביטוח גרירה (כמדומני - סביבות ה200 ש"ח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בד"כ הם גוררים אותך פעם אחת על אותה תקלה ויש חברות שאם נתקעת בלילה אז אתה חייב לשים את הרכב מחוץ למוסך.

מה עושים? מזמינים גרר ולוקחים את הרכב הביתה.

למחרת מתקשרים שוב ומדווחים על תקלה אחרת, אם בלילה הקלאץ' הלך, אז עכשיו נקרעה רצועת טיימינג.

אבל הגרר לא יבוא לאיפה שהוא הוריד אותך אז אומרים שם של רחוב מקביל, גם ככה הגרריסט מתקשר כשהוא מגיע ואז אומרים לו - תפנה שמאלה ושוב שמאלה ותראה אותי.

עובד מצויין בכל פעם.

haters will hate

פורסם
ברחבי אירופה יש חברה כזאת, היא נקראת AAA או משהו כזה.

בגרמניה זה ADAC.

יש לי ביטוח גרר ושמשות של SIXST ויצא לי להפעיל פעמים שרות גרר (וגם זכוכיות פעם אחת :oops:) והגרר היגיע מאוד מאוד מהר. משהו כמו חצי שעה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בד"כ הם גוררים אותך פעם אחת על אותה תקלה ויש חברות שאם נתקעת בלילה אז אתה חייב לשים את הרכב מחוץ למוסך.

מה עושים? מזמינים גרר ולוקחים את הרכב הביתה.

למחרת מתקשרים שוב ומדווחים על תקלה אחרת, אם בלילה הקלאץ' הלך, אז עכשיו נקרעה רצועת טיימינג.

אבל הגרר לא יבוא לאיפה שהוא הוריד אותך אז אומרים שם של רחוב מקביל, גם ככה הגרריסט מתקשר כשהוא מגיע ואז אומרים לו - תפנה שמאלה ושוב שמאלה ותראה אותי.

עובד מצויין בכל פעם.

החכמתי....תודה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכל אלה שדנו בנושא.

צביקה, זאת M- skoda ואני חושבת שכבר לא צריך להרחיב.אני מודה לך על שאתה "חבר טלפוני" כל כך נאמן. קיבלתי את האוטו בחזרה בתחילת השבוע מהמוסך ואמרו שהיה צריך לעשות איזון קרבורטור... אני יודעת. האוטו היה בסדר, עד היום, כי הטורים שוב ירדו אל הרבה מתחת 500 סל"ד וכמעט כמעט שנכבה המנוע. אז עשו לי איזון מנוע ושלחו אותי הביתה וסוף טוב הכל טוב.

מתי שהוא האוטו הזה ימות, אבל לא לפני שאני אמצה אותו!

• תוכן חדש...