Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם איך אני מגיע למקום המפגש מכיוון כרמיאל. אני מעוניין להגיע

יוצא מכרמיאל שמאלה, צומת אחיהוד שמאלה. ישר כל הזמן. בצומת סומך (אחרי שפרעם) ימינה ומיד שמאלה. ממשיך עד שאתה מגיע לצומת יגור. ביגור ממשיך ישר (לכיוון הר הכרמל). 200מ' אתה תראה הכביש מתעקל ימינה ואתה ממשיך איתו. עובר 3 (?) רמזורים ואתה תראה זה מצד ימין שלט שופרסל.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

שלום לכולם גם אני מכרמיאל ומעוניין לבוא למפגש~! רק לא הבנתי איך להגיע בסוף? אחרי צומת יגור, אתה ממשיך ישר ואז יש לך פנייה שמאלה לנשר וימין לחיפה אז אני ממשיך לחיפה?

פורסם

אחרי שהמשכת ישר מצומת יגור (בהנחה שהגעת מצ.סומך), הכביש מתעקל ימינה. נוסע איתו עובר 3 (?) רמזורים ומצד ימין שופרסל.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

כל מי שבא לו להביא קצת כיבוד - שירגיש חופשי, יהיה יותר נעים ויעביר את הזמן יותר בנעימות.

כיבוד קל הכוונה: מאפים, חטיפים או שתייה. (ורצוי שתייה קרה :lol: )

אין צורך לפרט מי מביא מה.

פורסם

לא ידעתי שיש פה אנשים מכרמיאל, אני בא בכל אופן, מי שרוצה עזרה בכיוון או לנסוע ביחד שיפנה בה"פ.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

נוסע בכביש החוף => יורד במחלף זכרון => עובר את יוקנעם => מגיע לצומת יגור => פונה שמאלה => ממשיך עם הכביש (המתעקל ימינה) ישר עד שאתה רואה שלט גדול בצד ימין "מגה". תכנס לשם ותחפש את השופרסל דיל. המפגש בחנייה שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דרך יוקנעם, עוברים את יוקנעם וממשיכים עם הכביש, שמתעקל שמאלה (כביש 70).

עוברים את צומת העמקים, ממשיכים עם כביש 70 ישר.

צומת יגור - שמאלה, לכביש 752. ממשיכם עליו, עוברים עיקול ימינה, אחרי רמזור.

נוסעים עם הכביש, עד שתראה תחנת דלק פז, מימינך.

איך שאתה רואה עובר את תחנת דלג פז, רמזור הבא, ימינה, ואז שמאלה - הגעת למתחם. סע לסוף המתחם, יש שם כיכר, בכיכר ישר, ואז עם הכביש ימינה ושמאלה. שם כבר תראה אותנו (ובשאיפה תתחיל לשמוע באסים...)

יואב :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...