Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנתי פנסי קסנון והם מסנוורים. כמה שאלות למבינים

talhaim2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התקנתי פנסי קסנון, 8000K, תושבת H4-2 שזה עם נורת הלוגן לאור גבוהה.

הרכב- פזו 106 - יש לי פנסים עם כיוון גובה חשמלי.

עד עכשיו היו לי נורות פיליפס VISION PLUS שנתנו אור הכי טוב בעולם בהלוגן (ותאמינו לי היו לי המון,גם מחו"ל).

הכיוון של האורות היה נכון ותקין, ולפעמים הייתי משחק עם הכיוון החשמלי בנטייה למעלה כדי לראות טוב יותר בחושך, אך אף אחד לא העיר לי על סינוור.

התקנתי את הקסנון- מערכת חזקה מאוד מאוד. אור תכלת בהיר וחזק- נסעתי מחוץ לעיר בחושך- וכולם מעירים לי שאני מסנוור.

הורדתי את הכיוון החשמלי הכי למטה שניתן- ועדיין אני מסנוור.

חשוב לציין שלא נגעתי בכיוון שהחשמלאי שלי כיוון (עם מכשיר).

(האמת שגם אותי מכוניות מסנוורות עם קסנון).

1. למה זה קורה?

2. כשאני שם אור גבוהה-נדלקת הנורת הלוגן- כמה שהאור "גבוהה" הוא חלש בהרבה מהתאורת דרך בקסנון. מה עושים?

(הוא גם צהוב מגעיל...).

אשמח לעזרה

I30 CW

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בדוק אם הנורות יושבות טוב בתושבת הפנס ,אם כן,יתכן שבחרת בסט זול שמוקד האור בנורה יושב בנקודה מרוחקת ברפלקטור.

לעיתים הקסנון לא מסנוור,אלא פשוט העין של הנהג נמשכת לאור הכחול שמגיע.

חפש שרשור שהיה פה בפורום על קסנון,דובר על זה רבות.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התופעה מוכרת לי מרכבים עם קסנון שחולפים לפעמים בלילה :(

הסינוור כ"כ חזק שגם אם מנסים להתמקד בכביש ולא ברכב החולף העין מקבלת מן "סינוור" למספר שניות. מאוד מסוכן!

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף לדבריו של אורן, הבעיה המרכזית שהפנס אינו ייעודי לנורות קסנון אין לו עדשות (אופטיקה), ולמותר לציין שגם אין לו מערכת כיוון אוטומטית ואין מע' התזה לפנס.

עת הנורות דולקות, ישנה זוהר/הילה שמצטרפת לפיזור האור.

מעבר לכך, מה שחיפוש קל מספק:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55719&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%95%D7%9F

שים לב להסבר בהודעה הראשונה.

עם כל הכבוד לעוצמה שאתה נהנה ממנה והגוון הכחלחל, לא אוכל להמליץ על דבר מלבד פירוק המערכת שהתקנת והחזרת המצב לקדמותו, לחילופין איתור פנסים אופטיים(עם עדשות) שמתאימים לרכב (אם בכלל יש להשיג) שלך כשלב ראשון.

שים לב:

********הנושא נדון בעבר על כל הבטיו, על כן ינעל.*********

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בתופעה מוכרת בהרכבה של קסנון גנרי ולא יעודי לרכב מסויים.

הנורה לא תואמת 1:1 את הנורה המוחלפת, לכן מוקד האור לא יושב במקום בתוך הרפלקטור ולכן פיזור האור שונה - ומכאן הסנוור.

במקרה הרע אתה מסנוור אחרים, במקרה הטוב שוטר שישים לזה לב יוריד את הרכב מהכביש.

עצם זה ששמת לב לתופעה ומענין אותך לטפל בה זה כבר סימן טוב האמת.

אני הייתי חוזר לחשמלאי שהתקין את המערכת ומבקש ממנו לכוון אותה שוב, מעבר לכיוון החשמלי ישנו גם כיוון גס יותר בעזרת ברגים - שיינסה בעזרתם לתת אופסט מתאים לפנס כך שאלומת האור [במידה ועדיין יש אלומה והיא לא מפוזרת לגמרי עקב מיקום לא נכון של הנורה ברפלקטור] תכוון ותחתך לכיוון הרצוי.

בכל מקרה, אם תעשה חיפוש, ישנו שרשור שהוביל משתמש בשם FIZBAN [אא"ט] שמכסה התקנה של קסנון בפיזו' בדיוק מהאספקטים האלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...