Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי אופל אומגה שנת 2000, אני צריך בבקשה ייעוץ והכוונה למישהו אמין בנושא.

הבעיה שי לי היא כזו: בבוקר או בכלל אחרי שהכרב לא זז למספר שעות כאשר אני מסוסבב את ההגה שמאלה (רק שמאלה אין את הבעיה בסיבוב ההגה ימינה) יש קושי רב והתנגדות של ההגה, לאחר נסיעה קצרה הבעיה נעלמת גם בסיבוב ימניה וגם שמאלה והגה ממש כמו חמאה, אבקש לציין כי החלפתי את המשולש השמאלי כולו.

האבחון שקיבלתי במכון פרונטים הוא שאחד מגלגלי השיניים בתיבת הגה כנראה תקול.

אשמח לקבל הערכת מחיר והכוונה (אני גר בחולון).

פורסם

שוחחתי עם יורם מאדומונד והוא אומר שהתקלה מאוד מוזרה יש לך אולי מושג מה יכול להיות? הוא אמר שאולי תוסף לשמן הגה יכול לעזור, או שזה יכול להיות מסרק הגה..

*יש לי עוד שאלה ברשותך, כתוב לי בבדיקה לפני קניה כי יש בעיה במערכת הצתה, החלפתי ממירים קתליטים בלי קשר לזה אבל הצד של הכניסה של הממיר היה ממש "שרוף" ואמרו לי לבדוק מערכת הצתה ומזרקים. שאלתי היא למי לפנות ומה בדיוק לבדוק מה זה בכלל מערכת הצתה? האם זה קשור לכהל?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום.

לצערי הבעיה של ההגה עדיין לא נפתרה, פניתי ליורם מאדמונד עשה לי טוב

אשר הציע להוסיף תוסף לשמן הגה, לצערי זה לא עזר.

אוסיף עוד פרט מיידע שאולי יעוזר לכם לעזור לי- זה הגה חשמלי.

לסיכום הבעיה נותרה כפי שהיא.

אשמח לקבל עצות ורעיונות

פורסם

בררתי במוסך פרטי (לא מורשה UMI), בחיפה, המתמחה ברכבי אופל וג'נרל מוטורס והוא אומר שהתקלה הנה כנראה ממשאבת הגה הכוח. כשרק שאלתי על הגה הכוח שבמכוניתך הוא מייד תאר את התקלה שלך.

בשבוע שעבר הוא פתר תקלה כזאת ע"י החלפת מש' הגה כוח משומשת מפרוקי רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. תודה על התושבתך המהירה.

2. יש לך מושג כמה עלה התיקון?

3. זה הגיוני ולא הגיוני כי מדוע שהמשאבה תמנע שמן רק מצד שמאל ולא מימין? אבל מצד שני לך תבין את האוטו הזה...:-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי עדיין אין לי תשובה לבעיה שמתוארת כאן, אף מוסך לא מוכן להתחייב לי האם הבעיה היא מהמשאבה או מהמסרק הגה

אשמח לקבל עזרה

פורסם

זה יכול להיות גם מסרק ההגה, הייתה לנו בעיה דומה.

פורסם

זו בדיוק הבעיה שלא ממש יודעים, שיפוץ של מסרק הגה עולה 2000 ש"ח ולא בא לי להוציא סתאם את הסכום הזה בלי להיות בטוח שזו הבעיה, ואם זה מסרק הגה מדוע זה רק בהתחלה שהרכב קר ואחרי זה אין בעיה ומדוע זה רק שמאלה מה כבר יש במסרק הגה שיכול להדפק בו רק צד אחד? איך הוא בכלל בנוי?

פורסם

אם ההגה אצלך חשמלי, אני חושב שהמעבדה של אייל תהיה כתובת הרבה יותר טובה מכל מוסך מורשה.

נסה לדבר איתו שוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...