Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי 306 1.8

לפני חודש-חודשיים בערך שמתי לב שיש נזילה של מים מהרדיאטור - נזילה קטנה ,אחרי כל חניה של כמה שעות הייתי רואה כתם קטן של מים.

כמובן שעקבתי אחרי העניין ודאגתי למלא מים.

העניין הוא שהנזילה פסקה ,הרכב לא מאבד מים.

איך בדיוק הנזילה יכולה להפסיק ככה סתם? האם זה קשור אולי לעודפים?

אולי מילאתי יותר מדי מים ?

אשמח לקבל תשובות

פורסם

תמונה קצת יהיה לי קשה להעלות.

אבל אם אתה מסתכל על הרכב מבחוץ זה בצד הימני התחתון של הרדיאטור.

פורסם

אולי השלולית שראית זה היה מהמזגן. הדרך הכי טובה לבדוק זה למלות מים, להניע, לפתוח את מכסה המנוע ולהסתכל

מאיפה הנזילה ואז כנראה שתצטרך לנסוע למוסך. יש גם נזילות שאי אפשר לאתר לבד אבל אם אתה מתאר שראית שלולית ועכשיו הכל בסדר כנראה שזה המים של המזגן.

פורסם
אולי השלולית שראית זה היה מהמזגן. הדרך הכי טובה לבדוק זה למלות מים, להניע, לפתוח את מכסה המנוע ולהסתכל

מאיפה הנזילה ואז כנראה שתצטרך לנסוע למוסך. יש גם נזילות שאי אפשר לאתר לבד אבל אם אתה מתאר שראית שלולית ועכשיו הכל בסדר כנראה שזה המים של המזגן.

אני חושש שזה לא נכון..

לא נסעתי עם המזגן באותם ימים ואותן נסיעות.

ובנוסף - המים של המזגן יוצאים במקום אחר, כבר בדקתי את זה.

פורסם

ישנם מקרים בהם הנזילה היא כל כך איטית ,

אשר בסופו של דבר נוצר אבנית סביב הפתח הדק שממנו נזל הנוזל,וכך נוצר מאין סתימה לנקב.

לאחר שטיפה או ניקיון המנוע תוכל לנקות את האבנית ובכך למצוא את מיקום הנזילה המדויק.

ירון מאיר

• תוכן חדש...