Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו נזכרתי במשהוא, מאחד השירשורים הקודמים שלך.

אני זוכר, שהייתה לך בעייה בנגד מאוורר, והפויז הפנימי שלו ( של נגד מאוור ) נשרף. זה לא בדיוק פיוז, זה נתיך טרמי.

אני המלצתי לך אז להחליף את הנגד מאוורר.

אבל, אם אני זוכר נכון, אתה בסוף קיצרת את הנתיך הטמני, והרכבת את הנגד מאוורר בחזרה.

לא בהכרח יש קשר בין שני המקרים. האם התופעה, עליה אנו מדברים בשירשור הזה התחילה לפני התקלה בנגד מאוורר או אחוריה ?

בכל מקרה, כרגע יש שני פתרונות :

1. החלפת כל לוח הפיוזים, תבדוק כמה עולה מפירוק. בלוח מפירוק חובה לפני הרכבה לנקות ולהדק את כל המגעים. לוח, שבו רואים סימני התחממות של הפלסטיק, פסול.

2. לעקוף את הפיוז הבעייתי על ידי זיהוי חוטים רלוונטים בצמה וחיבור ביניהם פיוז חיצוני.

כל דבר אחר כמו ניסיון להדק את המגעים הקיימים, לדחוף את הפיוז בלחץ וכו'

הוא לדעתי בזבוז זמן.

רואים בתמונה שלך, שלא רק הפיוז נמס, אלה גם התושבת שלו התעוותה, וגם המגעים בתוך תושבת בוודאי מפוייכים.

גם אם אין שום בעייה חשמלית כרגע, כל פיוז שתרכיב לתוך התושבת הזאת, יתעוות ויומס, כי המגע בתושבת המעוותת לעולם לא יהיה טוב.

אתה יכול, אם אתה רוצה, לפרק את המאוורר הפנימי, ולבדוק, אם הוא "הולך" חלק, אם אין בו חופשיום וכו'. קשה לי להאמין, שזו הסיבה.

מאחר ועשיתי את הפירוק הזה לפני כ 5 שנים אני לא זוכר את התהליך, אני זוכר שזה מאוד מאוד פשוט.

פורסם

החשמלאי שלי מחזיק פיוזים תוצרת גרמניה היא לי פעם בעיה כזואת הוא נימצא בראשל"צ הגעתי אליו דרך בני חבר במעדון

פורסם

בוקי תודה על התגובה

תחילה הפסיקו לעבוד מהירויות של המפוח

והיה ניתן להשתמש רק במהירות מקסימאלית

זאת אומרת שהפיוז התרמי נשרף

אחרי זה המשכתי להשתמש על שלא נמס הפיוז.

ורק לאחר מכך גישרתי את הנתיך התרמי.

אז לפי דעתי גשר הוא לא זה שגרם לבעיה

פורסם

תתחבר במקום הנתיך עם מד זרם ובדוק שהזרם שזורם במעגל לא קרוב מדי לערך הנומינלי של הנתיך. אם זה המצב, אז הנתיך לא יהיה מספיק חם כדי להישרף, אבל לפלסטיק מסביבו יהיה מספיק חם כדי להינמס. אתה רוצה שהזרם שזורם בפועל במעגל לא יעלה על 2/3 מהזרם הנקוב של הנתיך. אם הזרם נמוך יותר, אז בדוק אופציות של מגעים לא תקינים באיזור הנתיך.

• תוכן חדש...