Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמוך לשעה 23:00 בשכונת נווה דקלים באשקלון עקפה אותי בגסות סיטרואן ברלינגו לבנה (צורה חדשה ) ובה ככל הנראה היו שתי אנשים . הנוסע שישב ליד הנהג שלח לעברי את היד שלו תוך כדי נסיעה ואז התחלתי להאיט. לפתע הוא עשה חצי צלחת כזאת חסם את הכביש הנוסע ירד מהרכב וסימן לי להתקרב אליו ראיתי שהכביש פנוי מאוחרי - ועשיתי רוורס עצבני ביותר ומשם נמטלתי במהירות מהמקום הורדתי את חברה שלי בבית וטסתי כמו טיל . לאחר שנירגעתי הודעתי למשטרה

התיאור של הנוסע שירד מהרכב הוא אדם עם שיער קצוץ-קירח כזה רזה בערך מטר 75 . אם מישהו מחברי הפורום גר באיזור וראה את המקרה או הספיק לקלוט את מספר הרכב זה יעזור מאוד

יתכן שמדובר באנשים לא שפויים או גנבי רכב שהם סכנה על גלגלים

תודה והמשך לילה טוב ושקט לכולם

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי והייתי יודע לי אין עסקים עם אף אחד ... אני לא יודע מה הוא בדיוק רצה לעשות אבל הוא די הפחיד אותנו

פורסם
זה לקח - פעם הבאה, אל תסע באשקלון.

תביא אופציה לעבור למקום אחר אני עושה את זה בשמחה אבל לצערי זאת העיר בה אני גר ולא להסתובב בה זה בעיה.

אני הייתי מוכן לשלם רק כדי לקבל את מספר הרכב למסור למשטרה ולראות אותם מאוחרי סורגים לאנשים כאלה לא מגיע להיות על הכביש!

פורסם

אל תהיה מוכן לשלם, כי המשטרה שלנו לא עושה כלום בנושאים האלו גם כשיש מידע מדוייק מאוד כמו תמונות של החשודים מספר רכב וכל דבר אחר שצריך כדי לאתר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני יודע ומבין שהיית בלחץ.

אבל הכי כדאי היה להתקשר למשטרה במיידי.

רכב חתך אותי מהכביש, יצא אליי מישהו עם סכין ניסה לפתוח את הרכב, ברחתי, החשודים עוד במקום.

אז יש עוד סיכוי קלוש שייתפסו אותם.

אם אתה מתקשר אחרי חמש דקות ולוקח עוד 2 דקות (מינימום) עד שהאירוע מועבר מהמוקד לניידות, אז עברו לנו 7 דקות.

וזה בהנחה שיש ניידת במקום.

נניח והניידת במרחק 5 דקות נסיעה (בקרבת מקום).

אז עברו לנו בין 7-12 דקות

אתה יודע בשבע דקות לאן אני יכול להגיע מאשקלון.

תתקשר במקום, אם זה לא מסוכן תנסה לשמור גם על קשר עין.

מאוד קל להפוך מנרדף לרודף.

• תוכן חדש...