Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate RFX-9120 - איך המכשיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחיפשתי בהרבה מאד פורומים ומנועי חיפוש שונים ולא מצאתי שום דבר מועיל ועם מידע רב, בחרתי לשאול פה:

איך ה-HU מתפקד מבחינת SQ (כד כמה שאני זוכר רוקפורד לא מצטייינים בSQ מדהים) איך המכשיר מבחינת העברת הMP3 - דיליי וכל מה שקשור בכך

האם המכשיר מציג ID3 ואם כן כמה תווים?

ראיתי פה בפורום שלמספר אנשים היתה בעיה עם דיסקים צרובים מסויימים, האם מישהו ניסה דיסקים שהם CDRW ומוכן לספר איך המכשיר מתמודד עם המדיה?

ושאלה אחרונה, האם ה"סדרה החדשה" שיצאה בעקבות הסרט Fast And Furious שמכילה את הHU מדגם FF9120 שונה טכנית מה-RFX-9120 או רק חיצונית ברמת הפאנל?

FF9120:

FF9120_F.jpg

RFX-9120:

RFX-9120_F.jpg

פורסם

לא יודע לענות לך אבל אני רוצה להגיד לך שה-FF9120 נראה פשוט מזעזע...

הוא מכוער בטירוף,נראה כמו איזה פרו סאונד......

ה-RFX נראה הרבה יותר יפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש ברשותי את המכשיר RFX9120. מבחינת קריאה של שירים היייתה כבר התייחסות לגביו בפורום והסתבר שהיה מדובר בבעיה במדיות, גם לי הייתה בעיה, אבל אצלי התברר שזה היה הצורב.

אין לי אינדיקציה לגבי מכשירים אחרים כך שאני לא יודע עד כמה זה קשורר למכשיר או לפורמט.

אין בעיית דיליי במכשיר, אבל לוקח לו כ 15 שניות לקליטה ראשונית של הדיסק ברגע שהוא קרא אותו, הזרימה של השירים והדיפדוף בתיקיות דיי נח ומהיר.

לגבי הSQ ושוב ללא כל ידיעה לגבי מכשירים אחרים, יש לי הרגשה שהוא אכן מהווה את החוליה החלשה במערכת שלי, הצלילים הגבוהים צווחים לי ואני לא מצליח לרסן אותם :mad:

בשורה התחתונה לפי דעתי מכשיר מאכזב לרמת המחיר שלו 1600-+

אני קניתי אותו בפחות, אבל נראה לי שבשביל מחיר כזה הוא קצת מאכזב.

יניב

פורסם

תודה לכל העונים,

אך עדיין אני מתקשה להתרשם, איפה כל מומחי הפורום ורבי הניסיון למיניהם?

אייל? fastgt ? poko?

הHU כבר מספיק זמן בשוק (אפילו בארץ!) כדי לקבל רשמים, לא?

פורסם

הפעם היחידה שנגעתי במכשיר הזה היתה אצל Y.

קודם כל אני לא חושב שהמכשיר אחראי על הגבוהים הצורמים שלו (יותר הגיוני כמות החזרים גבוהה בשל שהם יורים ישירות לשמשה הקדמית).

1600 לא הייתי מוציא על המכשיר, אפשר למצוא יום פיוניר פרמיר 550MP בערך במחיר הזה ונראה לי שהוא קניה עדיפה.

פורסם

המחיר שאני ראיתי הוא דווקא 1450, באתר פומפה.. ואני מניח שהוא יכול לרדת אצל מתקינים, בכל אופן, מה היתרונות של הפיוניר 550MP לעומת הדגם הזה?

פורסם

קודם כל אני לא חושב שהמכשיר אחראי על הגבוהים הצורמים שלו (יותר הגיוני כמות החזרים גבוהה בשל שהם יורים ישירות לשמשה הקדמית).

1600 לא הייתי מוציא על המכשיר, אפשר למצוא יום פיוניר פרמיר 550MP בערך במחיר הזה ונראה לי שהוא קניה עדיפה.

להזכירך לאחר שסיפרתי לך שגיא גם בדק את העניין הוא העלה את ההשערה שלמכשיר יש אולי חלק בעובדה הזאת, דבר שגם אתה הסכמת איתו בצורה כזאת או אחרת...

פורסם

להזכירך לאחר שסיפרתי לך שגיא גם בדק את העניין הוא העלה את ההשערה שלמכשיר יש אולי חלק בעובדה הזאת, דבר שגם אתה הסכמת איתו בצורה כזאת או אחרת...

אין סיכוי שבחיים שאני הסכמתי עם זה, אני יותר טענתי שלא נראה לי שזה זה אבל לא היה לי כח להיכנס לוויכוחים. שמע לכל אחד יש דעה שונה, לדעתי האישית ואני בטוח שיגא יסכים איתי, המיקומים אצלך משפיעים הרבה יותר.

פורסם

לי יצא להתעסק קצת עם כמה מכשירים של רוקפורד, אבל לא הדגם הספציפי הזה.

לא התרשמתי לטובה במיוחד מאף אחד מהם ולטעמי הם לא נותנים תמורה טובה לכסף. אני הייתי ממליץ לחפש בכיוונים אחרים.

Leon Cupra 2009

פורסם

בהתחלה רציתי ליקנות מכשיר מהחברה הזו

ואני רואה שאנשים לא מרוצים....

"לא נותן תמורה לכסף"

על איזה מכשיר אתם ממליצים שקורא mp3 ויש לו פנל נופל אידראולי (חשמלי)...

תודה ....

בתקציב של עד 2000 שקל +-...

יפניות - התמורה הכי טובה לכסף שלך

פורסם

המלצות של פוקו לתקציב דומה לרוקפורד שכמו שציינתי נמכר ב1450 ש"ח באתר "פומפה"?

אפשרי גם המלצות על מחירים שעד 2000 ש"ח...

ועוד שאלה קטנה, 8350 של רוקפורד - האם שם יש תמורה בעד המחיר? האם הרדיו דיסק הזה נחשב לאחד מהמשובחים שיש היום לחברות הmid-end כגון פיוניר קנווד ורוקפורד?

פורסם
בסכום הזה ניתן למצוא את הפיוניר פרמיר 750MP, לדעתי המכשיר הטוב ביותר שתמצא בארץ במחיר הזה.

יש לו פנל נופל אידראולי (חשמלי)?....

זה חשוב לי...

חשוב גם שיהיה אמין...

יפניות - התמורה הכי טובה לכסף שלך

• תוכן חדש...