Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'יו 309 - עלות פחחות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי פג'יו של חבר דגם 309 אוטו לא רע הוא עשה לו אוברול במנוע והאוטו נוסע לא רע בכלל הוא עושה איתו כל חודש נסיעה אחת הלוך חזור לתל אביב והאוטו נוסע כמו בובה

יש מספר בעיות כמו חלקי חילוף חלקים פלסטיקים יותר נכון של המזגן שאנחנו לא מוצאים ומשהו גדול שמפריע לחבר שלי זה הפחחות של הרכב יש כמה דפיקות ברכב שמכערות את היופי של הרכב

כמה יכול לעלות פחחות + תיקון לרכב כזה

האם ניתן לשנות את הצבע של הרכב ללבן ברשיון או שזה סיפור

עזרתכם

פורסם

חברים מהם המחירים הנעים היום לפחחות ותיקוני פחחות כולל צבע בתנור ליטוש וכל העבודה מסביב

אודה לעזרתיכם

פורסם

לא ניתן לדעת מחירי פחחות וצבע במבלי לראות בפועל את המכונית ומה יש לבצע בה ולכן יש לגשת, עם המכונית, לפחח רכב

ולקבל ממנו הצעת מחיר, זמנים וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
נסיעה אחת הלוך חזור לתל אביב והאוטו נוסע כמו בובה

מאיפה ? מרמת אביב ? או מאילת ?

חסמתי את audi6. אם יש לך העדפה לשני - שלח לי ה"פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...