Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום אלטרנטור לרנו אקספרס 1994 בנזין, בחושך שמתי לב שהנורה של הטעינה נדלקת באור חלש, או כאשר אני לוחץ על דוושת הבקרס האור נעשה חזק יותר, האם למישהו יש מושג כיצד מפסיקים זאת ?

פורסם

יש לציין שבאור יום לא מבחינים באור, אלא רק בחושך מלא, ואם כבר פתחתי אשכול כאשר אני לוחץ על הברקסים או מסובב את ההגה עד הסוף לפעמים קורה שהמנורות של השמן והחום מנוע נדלקות ונכבות זה מגעים כנראה?

פורסם

ייתכן שיש קשר בין כול הבעיות, לכן מומלץ לגשת למוסך שהמומחיות שלו היא בטיפול בלוח השעונים.

האם התקנת או ביצעת שינוי במערכת החשמל ? האם לוח השעונים פורק בעבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כאשר נורת הטעינה דולקת או זוהרת חלש יש תקלה בדיאודות . החלפתה היום אלטרנטור מגיע לך אחד תקין. !!

סוף שבוע טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
לא, אבל זו רנו אקספרס כל האוטו הזה סובל מבעיות חשמל.

אישית אני לא מכיר את הרכב אבל במידה ויש בעיות חשמל ברכב יש לתקנם בצורה מקצועית.

כול אילתור במערכת החשמל ברכב מודרני במיוחד עלול לגרום לבעיות שקשה לאתרם.

המלצה

גש לחשמלאי מקצועי

איזה כייף לי :)

פורסם

יוני אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד?

הרכב אשם?? הבעלים אשם?? אתה משכנע שההרכבה שעשו היא בסדר והאוטו דפוק?? יש לך בעיות חשמל אז גש תסדר אותם...

אם עד היום נורת האלטרנטור לא הייתה נדלקת אין שום סיבה שהיא תדלק אחרי ההתקנה שעשו לך במידה וההתקנה לקויה תעמוד על שלך ותדרוש אלטרנטור תקין הרי שילמת על זה לא???

Honda hornet 600

פורסם

800 ללא מע"מ, משופץ כולל עבודה.

שאני מכבה את האוטו אמורה להדלק הנורה של הטעינה לבדה עד שאני מוציא את המפתח מהסוויץ??

• תוכן חדש...