Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד היתרונות שמצאתי מיד שנהגתי על FR דיזל, הוא הזינוק.

כ"כ חזק ומידי ללא היסוס מצד המנוע. אפילו STI לא הגיבה ככה בזינוק מבחינת המנוע.

שלא לדבר על ההאצות הביינים.

אביחי

:lol: קצת נסחפת...

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קספר - אאוץ' שלח אותך למקום נכון מאד.

המשקל שאתה מעביר הוא משקל דינמי !!!

המשקל של מנוע דיזל הוא סטטי !!!

הבלוקים שרציתי לקשור בקידמת הרכב שלי הם וירטואלים - רק כדי להמחיש לך את האבסורד בתיאוריה שלך.

אחרי כל המילים המפוצצות, שאין לי מושג בהן, נראה לי שבסוף הדיון הזה ייצר מבחן דרכים נוסף, ספורט-דיזל מול ספורט-בנזין :shock:

או,עכשיו התחלת לדבר.

בנאי,אני מציע שתוציא את הכרכרה מהסלון.זהו לא מקומה. מקומה בכבישים הנכונים עסוקה בסינון גזי פליטה שאיזו מונית 3 דלתות נהוגה בידיי מושבניק ממהר עם ברלנטין בשיער השאירה דקות ספורות קודם לכן.:shock:

עכשיו,לאחר שנהננו וניקינו את פיח הדיזל מהנחיריים בוא נחזור לנושא.

מבחן שכזה יכול להיות מעולה ואפילו לצרף את ה20VT מבציר 01\02 יהיה מעניין ביותר.

יאללה.אני חייב לרוץ לחמם סלילים.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני נוסע כל יום ת"א - כרמיאל בגולף 2 ליטר 140 כס ,הגולף עף בקלילות בעליות הצפון ומחליף הילוכים -dsg כאילו אני נוסע בירידה .

אני נוהג 60-70 אלף קמ בשנה. יש לי בבית אודי a-6 מנוע 2.8 ליטר (למשפחה) ואותי תמיד תראו בגולף..

דלק----סולר עולה לי 4.6 שח-ליטר ובנסיעה מהירה 14-15 קמ-ליטר בשיוט בקרוז 110 קמש 19 קמ-ליטר.

בקיצור חויית נהיגה ,חיסכון דלק,בטיחות אקטיבית

בקיצור ------------------מ-ו-מ-ל-ץ.

פורסם

19 ק"מ לליטר ב 110 ? זה הרבה יותר ממכובד .

באמת רעיון יפה עלה כאן , ספורט-בנזין מול סופרט - דיזל , מתי נפגשים במנחת להשוואה קצרצרה ??:lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מומנט ) ברגע שיגיעו למנועי הדיזל טורבואים עם מניפה משתנהאני מניח שהיחס ישתנה עוד יותר לטובת הדיזל .

בברכה יהודה

יהודה שלום,

לפיאט דובלו החדשה יש מנוע טורבו דיזל מסילה משותפת עם מגדש בעל כנפונים עם גאומטרי משתנה.

תקשיב לנתון הבא: 1300 סמק...85 כ"ס !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יהודה שלום,

לפיאט דובלו החדשה יש מנוע טורבו דיזל מסילה משוטפת עם מגדש בעל כנפונים עם גאומטרי משתנה.

תקשיב לנתון הבא: 1300 סמק...85 כ"ס ! זה נשמע מדהים . יש לך נתונים על מנועים כאלו עם 2000-2200 או 2700 סמ"ק ? כי אלו המנועים שאני יודע נתונים עליהם . ומה המומנט של הדובלו הזו 10?20?30 קג"מ?

בתודה וברכה יהודה

עריכה

היות ואנו בפורום שיפורים , רציתי לדעת , למנוע דיזל שאינו מוגדש , ניתן להוסיף מגדש כזה , ועדיף בצורה לא ניראית שהמכון/שוטר לא יבחין אם לא יחפש ממש ?

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מומנט? 20/1750. לא ממש משוגע אבל אל תשכח את הנפח הקטן.

מנוע ה 1900JTD (לא ארגונומיות ולא נעליים) 150/4000 26/2000

אבל אילה באמת צעצעים, קבל את המנוע טורבו דיזל של אלפא, 2.4 JTDM ונתוניו הצנועים

200 כס/4000סל"ד 41קג"מ/2000 סל"ד.

פורסם

בגירה ,

אם ה 1.3 של פיאט מוציא 85 סוסונים בדיזל ,הקורסה שלי מבנזין מוציאה 75 מ 1.2 מה הולך כאן ?? אני מבולבל , יכול להיות שההספק הזה מתקבל מאוד מוקדם ביחס לקורסה שלי ?

המנוע של אלפא באמת נשמע אחד כזה שאני אצטרך עיסוי טוב אחריו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ההשוואה לבנזין לא במקום, אבל אם אני אשווה לך את הנתוני מנוע האלה לנתונים של מנועי דיזל מלפני 5-6 שנים הם יראו כאילו הם מלפני 5-6 עשורים.

רוצה דוגמא? רנו קנגו, מנוע 1900 דיזל, 65 כ"ס עלובים.

פורסם

לקאספר- אני מתנצל אם נשמעתי יהיר, אני לא חתרתי לכך :).

ולזה שיש לו STI וצחק- ה-STI חזקה בכל מצב, אבל תגובת הדוושה ב-FR דיזל טובה יותר בזינוק.

מה לעשות, לוקח פרק זמן עד שאתה בונה ספול!

אביחי

פורסם
19 ק"מ לליטר ב 110 ? זה הרבה יותר ממכובד .

באמת רעיון יפה עלה כאן , ספורט-בנזין מול סופרט - דיזל , מתי נפגשים במנחת להשוואה קצרצרה ??:lol:

כמה דגמי בנזין\דיזל ספורטיבים זהים אתה מכיר חוץ מאיביזה ? ואולי אאודי\BMW יקרות להחריד ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

פיאט גרנדה פונטו החדשה. 1900 JTD סמ"ק. 130 כ"ס

סיטרואן C4 2 ליטר ט"ד. 138 כ"ס.

פיג'ו 207 THP - 2 ליטר מסילה משוטפת 150 כ"ס.

תעבור על אתרי יצרנים, אין היום אף יצרן שמרשה לעצמו שלא יהיה לו בליין ספורטיבית דיזל.

פורסם
כן תמיר הדיזל שלי טוחן אותי 7 למאה- בעיר,4.5 מחוץ :))

דרך אגב השאלה שלי בתחילתה של השרשרת הייתה - האם מישהו הזמין חלקים מחו"ל כמו פילטרים פטוחים, מוטות מיצבים, צמיגים.

ישנו מכס על הדברים הללו?.

מישהו יכול להמליץ על אתרים אמינים ששולחים לארץ ?

וקצת התרחקנו מהנושא, :))

חג שמח חברה :)

עד 50$ דולר כולל משלוח אין לך מסים.

מעל זה, יש לך מס קנייה ,מכס ומע"מ

סה"כ לחלקי חילוף ואביזרי רכב זה יוצא 48% על מחיר כולל משלוח.

זה עדיין שווה וכדאי.

לא שווה רק להביא דברים כבדים. המשלוח שלהם יקר בדרך כלל, ואז באמת שווה לקנות בארץ.

Omnia mea mecum porto

פורסם
בגירה ,

אם ה 1.3 של פיאט מוציא 85 סוסונים בדיזל ,הקורסה שלי מבנזין מוציאה 75 מ 1.2 מה הולך כאן ?? אני מבולבל , יכול להיות שההספק הזה מתקבל מאוד מוקדם ביחס לקורסה שלי ? גם מוקדם יותר, אבל עם מומנט עוקר הרים ביחס לשלך , אם יש לך יותר מ10 ק,מ של מומנט אתה במצב טוב

המנוע של אלפא באמת נשמע אחד כזה שאני אצטרך עיסוי טוב אחריו .

ניתן לשים את הטורבו הזה במנוע שאין לו בכלל טורבו? אני מתכווין למנוע מרצדס דיזל שנותן 100 סוסונים ואנני יודע את המומנט מנפח של 2200 סמ"ק

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...