Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי סובארו לאגסי 90 . ובזמן האחרון נכנס לתוך האוטו חום מהמנוע וזה גורם לאדים בחלון הקידמי ויותר מזה - השטיחים מזיעים מים.... מה יכולה להיות כבר הבעיה ? .... ?

פורסם

חום יבש שנכנס לתא הנוסעים יכול להיות מאחד המעברים בקיר האש דרכם עוברים כבל הספידומטר, צמות אלו ואחרות וכו'. ואת זה בדרך כלל פשוט לסדר - צריך להסתכל ולראות מאיזה חור נפל קונוס הגומי שסוגר אותו.

אבל - לפי התיאור שלך של אדים ומים חמים שממש מצטברים ברגליים, זו נשמעת כמו בעיה ברדיאטור חימום פנימי - כלומר נזילה של מים חמים מהרדיאטור או מהצנרת המובילה אליו, וזו כבר בעיה שמצריכה פירוק של הקונסולה כדי להגיע לרכיבים הללו ורוב הסיכויים שהחלפתם.

אם אכן זו בעיה של ממש מים - טפל בזה, כי המים האלו עלולים להתחיל לגרום לך לקצרים ובעיות חשמל, ובעתיד קורוזיות וחלודות למיניהן במקומות נסתרים.

אגב, אתה לא מרגיש שחסרים לך מדי פעם מים במערכת הקירור?

פורסם

אממממ... רגע שאני יבין.. תראה לפני שבוע בערך החלפתי מנוע (חדש) וגם רדיאטור חדש

אז אתה רוצה להגיד לי שהרדיאטור לא טוב ? יכול להיות?

ובקשר למים של המזגן אני רואה שהמים יורדים אבל לא חזק יענו חלש כזה...

פורסם

לפי תאורך התקלה הנה מרדיאטור חמום דולף. רדיאטור החמום נמצא בתוך תא הנוסעים ומה שהוחלף אצלך הוא רדיאטור המנוע. רדיאטור החמום הפנימי מקבל את מימיו מתוך מע' מי קרור המנוע כך שאם הוא נוזל גם במנוע יהיה חוסר מיים. בדוק מהר במוסך והאופציות תהיינה

או החלפת רדיאטור חמום (יקר) או בטול צנורות המיים אל רדיאטור החמום אך אז לא תהיה מע' חמום לחורף ולהפשרת שמשה קדמית. בברכה -- רפי לין :idea:

פורסם

כנס ללינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14473&highlight=%E4%E1%E0

נראה שזה מקרה זהה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...