Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמור להיות פרוייקט גמר שלי - אני לומד הנדסאי רכב.

הייתי רוצה לשוחח עם אנשים שעשו פרוייקט כזה ולשאול מספר שאלות לפני שאני מתחיל,

אשמח אם יצרו איתי קשר בפרטי או בטלפון 0574393942

או שישאירו פרטים ואני יצור קשר

תודה יוסי.

פורסם

יוסי -

כל הרעיון של פורום הוא שדיונים בנושא וייעוץ ייערך כאן.

אולי תתחיל בלתת קצת יותר פרטים על הפרוייקט, על התקציב, על הרכב (אם כבר קנית) וגם על עצמך - אם הכוונה שלך היא בסופו של דבר באמת להתחרות.

מוטי

פורסם

כרגע הנושא הוא רק רעיון כמובן שאם הוא ימומש אני יתייעץ ואספר על ההתקדמות כאן,הרכב מיועד לתחרויות ואם וכאשר יהיה מוכן הוא יהיה בשימוש על ידי ספונסר שיעזור בכל מה שצריך.

אבל לפני שאני מתחיל אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעמוד בזה - יש לי כחצי שנה להספיק גם לכתוב ספר עיוני המתאר את הפרוייקט וגם לבנות את הדגם המעשי ולכן אני רוצה להתייעץ עם אנשים שעשו זאת כדי לדעת אם אוכל לעמוד בתנאים לפרוייקט כדי שאקבל את התעודת הנדסאי,אם לא אוכל לעמוד בזמנים שמוצבים לי אזי אין שום טעם להתחיל כרגע ועלי לחפש נושא אחר (למרות שזהו חלום ישן שלי ואעשה אותו,אם לא עכשיו אז ביום מן הימים כשאוכל לממן זאת וללא תנאים סופיים שמוצבים לי על מנת לקבל את התעודה).

פורסם

אם יש לך רכב וידע חצי שנה זה זמן סביר...

כל שאר המידע כולל תעוד של בניית הרכב שלי ישנה פה... אם תחפש טוב, תמצא דברים גם על הS16 של אלון...

בעיקר צריך מוכנות נפשית והרבה כסף, סיכויי לספונסרים אפסי ביחוד למשהו שלא התחיל עדיין, אלא אם יש לך מכר\קרוב\אבא שיכול לממן

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...