Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל, התגובה שלי היתה מופנית אל הציטוט של המטומה שלפיו היה ניתן להבין כאילו המשטרה לא אוכפת סתם מהירות

הם בעצמם טוענים שהמהירות צריכה להיות ביחס לתנאי הדרך, אבל מצד שני נותנים דו"חות במקומות שיניב ציין

במילים אחרות, אני איתך לא נגדך

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער, לא הבנתי את כוונתך כראוי.

בכל מקרה אנחנו משכנעים את המשוכנעים כאן (חוץ ממר 80 בכביש 6 שרק יישאר בימני והכל יהיה בסדר)

צריך לקחת את זה החוצה מהפורום ואל תוך מקום משכן המחוקקים, ע"י איזה חבר כנסת דמגוג וקל לשכנוע. מישהו אמר גלעד ארדן?

פורסם

לא בטוח שזה יעניין מישהו בכנסת, לא יוצא להם מזה כלום.

וחוץ מזה, ברגע שמערבבים פוליטיקה בעניין שוב הכל מסתבך.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
מצטער, לא הבנתי את כוונתך כראוי.

צריך לקחת את זה החוצה מהפורום ואל תוך מקום משכן המחוקקים, ע"י איזה חבר כנסת דמגוג וקל לשכנוע. מישהו אמר גלעד ארדן? תגיד אתה קראת את מה שכתבתי , לגבי החומר שמופיע באתר המשטרה ? יש לך אילושהם השגות כלפי הנכונות של השאלות שלי? כי אם לא למה בדיוק אתה חושב שהטמטום הזה מופיע באתר ? כולם שם לא הגיוניים ? .

הם פשוט לא רוצים לוותר על מיסים כ"כ קלים לגביה וגם להיאלץ לשלם משכורות לאכיפה איכותית וגם לשלם על כבישים ועשיית הנוכחיים ידידותיים לטעויות אנוש

ולכן שום חבר כנסת לא יועיל כאן

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...