Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתדל יש לי חסך בסימני פיסוק, לשון זה לא הצד החזק שלי, אני יקח את הצעות שלכם ואכן ינסה לחבר את המגבר ישירות ל4 גייג' ולראות עם עדיין יש בעיה וגם ינסה לחבר ברכב אחר יעדכן אותכם בהמשך מה נסגר

פורסם

חבר'ה באמת שאני לא יודע מה לעשות כבר? אם אתם שואלים למה אז היום הייתי עם הרכב כל היום ופשוט המגבר לא נכנס לפרוטקשיין כל היום והסאב עבד כמו שאמרתי לא עשיתי כלום, וכמו שאמרתי בתחילת התר'ד זה כבר לי פעם בעבר שהמגבר היה לו שבוע שנכנס לפרוטקשיין ואחרי זה נעלמה הבעיה.

מה יכול לגרום לזה? אני באמת רוצה לדעת עקב תכנון של הרכבה של המערכת החדשה עוד חודשיים בערך שכוללת את המגבר והסאב שאנו מדברים עליהם

פורסם

לדעתי זה רק מחזק את ההשערה שהבעייה במגבר.

כשהוא עובד נסה לתת לו מכות קטנות או להזיז אותו ותראה אם פתאום הוא נכנס לפרוטקשן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר עשיתי יותר גרוע מזה, נסעתי עם הרכב במגרש חניה וטלטלתי אותו והמגבר לא נכנס לפרוטקשיין כבר יומיים בלי עין רעה שהוא עובד תקין.

אני כבר אבוד עצות?!

פורסם

אז תגיד תודה ותתפלל שלא יחזור.

אצלי גם יש מגבר דומה אבל אצלי הוא היה שרוף והיה כל הזמן בפרוטקשיין, עד שתיקנו לי אותו ועד עכשיו הוא עובד יופי.

יכול להיות שהוא מתחמם יותר מדי?יכול להיות שבאמת יש בעיה בסאב שהסליל מתחמם יכול לגרום לנתק או משהו דומה, אני לא חושב שיש בעיה במגבר

ד"א התצוגה של הקבל היא לא ממש מדד מדוייק למתח, תנסה לתת לסאב TEST TONE נמוך לפרק זמן ממושך ואז כל הזמן תסתכל על וולטמטר טוב ולא תצוגה של קבל.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תגיד כיוונתה את הגיין לפי חוברת ההוראות של המגבר? כי לJL יש דרך מיוחד לכיוון גיין מכיוון שההספק שלו קבוע לכן הרבה יותר קל לצפות את הכיוון מראש

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בחיים אבל בחיים אני לא מכוון גיין לפי יצרן ולא לפי חוברת אם זה מה שאתה עושה אז באמת בלי להעליב אתה שוגא.

אני מכיוון את הגיין לפי מה שאני רוצה לשמוע ומרגיש דבר ראשון עם אתה מבין קצת בקטע של JL אז אתה יודע שמגברים שלהם בכניסות הPREOUT אתה יכול לקבוע בין LOW VOLTAGE לבין HIGH VOLTAGE שמשנה לך בהרבה את הגיין, אצלי בשני המגברים הם על HIGH VOLTAGE ולכן הגיין שלי פתוח קצת יותר מאשר כיוון בLOW VOLTAGE אבל עם המגבר מגיע לעומס בגיין שהוא נמצא עכשיו אז מוכיח שיש לי עוד אכזבה גדולה מJL

פורסם

אוקי אז כך חזרה הבעיה של הפרוטקשיין והפעם החלטתי לשבור פחות את הראש הלכתי למתקין שלי ואמרתי לו שאני רוצה שיתקשר לרדיו מילאנו לידי ונדבר איתם וכך קרה אחרי בדיקה קצרה עם סאב חדש מהקופסא המגבר נכנס שוב לפרוטקשיין ואז הבאנו המגבר תקול, מה הסיבה עדיין לא יודעים, חושבים בכיוון שהלחמה גרועה או משהו משוחרר, המגבר פורק וישלח לרדיו מיאלנו בתקווה שיחזור תקין ככמה שיותר מהר

פורסם
בחיים אבל בחיים אני לא מכוון גיין לפי יצרן ולא לפי חוברת אם זה מה שאתה עושה אז באמת בלי להעליב אתה שוגא.

אני מכיוון את הגיין לפי מה שאני רוצה לשמוע ומרגיש דבר ראשון עם אתה מבין קצת בקטע של JL אז אתה יודע שמגברים שלהם בכניסות הPREOUT אתה יכול לקבוע בין LOW VOLTAGE לבין HIGH VOLTAGE שמשנה לך בהרבה את הגיין, אצלי בשני המגברים הם על HIGH VOLTAGE ולכן הגיין שלי פתוח קצת יותר מאשר כיוון בLOW VOLTAGE אבל עם המגבר מגיע לעומס בגיין שהוא נמצא עכשיו אז מוכיח שיש לי עוד אכזבה גדולה מJL

עם כל הכבוד. גם אתה לא בדיוק מכוון את הגיין נכון.

ולא קשור אם אתה "מבין קצת בקטע של JL" או לא. וזה שהמגבר נכנס לפרוטקשיין כאשר הגיין פתוח או לא, זה לא מצביע על שום דבר בחברה ואין מה להתאכזב ממנה כתוצאה מכך.

חוץ מזה, שלדעתי המגברים שלהם לא מי יודע מה. אבל זו דעתי האישית.

בקיצור - כמו שאמרו לך כאן רבים - המגבר ככל הנראה תקול, זרוק אותו לרדיו מילאנו ובהצלחה!

בסוף עוד יתברר שמכרו לך REFUBRISH. אני ממש לא אתפלא.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אחי(עם אחים שלך דבר בבית) לא מכרו לי rb מסיבה שהמגבר הגיע בקופסא חדשה עם נילון ומדבקה גדולה של JL שחוסמת את הפתיחה של הקופסא ואתה חייב לקרוע אותה

• תוכן חדש...