Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מאוד:

נוסע לכיוון ב"ש, פונה שמאלה בצומת גורל כמה ק"מ לפני ב"ש. הכביש שעכשיו אתה נמצא עליו הוא כביש עוקף ב"ש.

יש להמשיך עליו עד לצומת שרה, ואז אתה פונה שוב פעם שמאלה. כרגע אתה על כביש 25 - הוא כביש ב"ש-דימונה (שמסתיים בצומת הערבה בואכה ים המלח).

מכאן זה תלוי בך:

אם אתה רוצה להגיע מכיוון החולות הצבעוניים (טיפה יותר ארוך אבל לדעתי שווה), אתה צריך לנסוע עד צומת רותם, לפנות ימינה (במקביל למסילת הברזל) לכביש 206 וכעבור מספר ק"מ עוד פעם ימינה לשער המכתש (כביש 225). החולות הצבעוניים נמצאים כמה מאות מטרים לפניך מימין הדרך, הר אבנון, כאמור, נמצא במרחק של כעשרים דקות נסיעה רגועה. שים לב שהכביש אומנם מאתגר מאוד, אבל חשוב לנהוג בו בזהירות מכיון שהוא צר והראות מעבר לעיקולים מוגבלת.

אם אתה מגיע מכיוון ירוחם (יותר מהיר אבל פחות נוף), בצומת דימונה יש לפנות ימינה לכביש 204. בצומת ירוחם צפון אתה פונה שמאלה וממשיך ישר עד הככר של מד"א (אין מצב שתפספס, זה יוצא ממש מולך). בככר אתה פונה שוב שמאלה לכיוון אזה"ת. זה הכביש שבסופו תתחבר לכביש 225 ("כביש הנפט"). כעת הר אבנון נמצא במרחק דקות ספורות ממך בצד שמאל.

יש דרך לא סלולה שמובילה מהכביש למצפה. במבט ראשון היא נראית מאיימת לכל רכב שאינו רכב שטח, מנסיון עם מספר מכוניות אני יודע בוודאות שניתן לעבור בה ללא חשש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי אז כרגע יש 2 מקומות לבדוק: המקום של צביקה פיקה - שאשמח אם יתן הסבר הגעה, כמו ההסבר של אלעד שהיה מעולה (מונחת מולי מפה :)). והמקום שאלעד נתן.

תזכרו מה המטרה (חבר'ה צעירים, אל האש, מוסיקה, וסטיקלייטים למטה (צריך שתהיה אפשרות לרדת למטה בשביל לסדר אותם ושזה לא יהיה רחוק מדי, אני לא מעוניין להוציא 1000 שקל על סטיקלייטים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסברים? לא מסובך במיוחד לאור העובדה שאלעד הסביר כבר את רוב הדרך.

בערך 2.5 קילומטר לפני הפנייה ימינה לכביש 225 יש פנייה שמאלה לכביש 227. אם אני זוכר נכון, יש שלטים מאיימים בכניסה לכביש (משהו על זה שאין מעבר, או על דרך פרטית) אבל תרגיש חופשי להתעלם מהם. תמשיך על הכביש הזה, הוא צר ומפותל עד שתגיע למעלה עקרבים. אתה תזהה את הנוף "נפתח" למכתש ואנדרטה גדולה בצד ימין. מהאנטרדה אפשר לרדת בקלות לנקודת התצפית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אנחנו חייבים רכבים צמודים בשביל התאורה... האם זה אפשרי שם?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שקלת גנרטור ? זה יכול להיות אחלה פתרון לתאורה + מוסיקה.

הצפי לדעתי שבלילה יהיה מאוד קר שם. קח את זה כשיקול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בגלל זה התכנון הוא עד 1-2.

גנרטור? בשביל מסיבה של 15 איש? לא תודה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה מדבר על 1-2 בלילה או בצהריים ?

בכל מקרה יש לי רעיון יותר יצירתי מסטיקלייטים שיאירו את הדרך.

אתה יכול למלא שקיות נייר קטנות בחול ולשים נר בפנים, זה יוצר תאורה מעולה שיכולה לסמן את הדרך וזה זול מאוד.

אגב אם אתה חושב שזה רעיון דבילי תתפלא ! זה רעיון שמיושם ע"י הצופים לעיתים קרובות :-)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגבי שקיות עם נרות - אין ויכוח, עשיתי את זה בעצמי (לא הכל דלק אבל ניחא).

מדובר על להתחיל בשעות המאחורות של אחה"צ (5-6) וסיים ב1-2 בלילה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפשר למצוא כמה נקודות כאלו.

אם לא שם, אז קצת יותר למטה במעלה העקרבים.

פורסם

אז נכון לעכשיו יש לי 2 מקומות לבדוק.

אם יש עוד המלצות - אני אודה לכם מאוד (לא חובה שיהיו באותו איזור, אבל שיהיו באותו טווח מרחובות ועם נוף!!).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קחו בחשבון שחלק מהמקומות (המכתשים בטוח) הם שמורות טבע, ואם תתארגנו שם למסיבה סיכוי לא רע שיגיע פקח לסלק אתכם לחניון מסודר. באשר להדלקת סטיקלייטים או מדורות בתוך המכתש כדי לראות אותם מלמעלה - מזה בכלל כדאי שתשכחו כי על זה הפקח יכול גם לדחוף לכם דו"ח מוצדק על לכלוך שמורת טבע.

הצעתי היא - התקשרו לרשות שמורות הטבע והגנים ושאלו לגבי חניונים מוסדרים ומצפורים באיזור.

פורסם

אישפוז, אין, ולא הייתה, לי שום כוונה להשאיר מאחורי יותר מסימני צמיגים!

אבל אקח את דבריך בחשבון, רעיון הסטיקלייטים (או כל דבר אחר במקומם) הוא רק אופציה נכון לעכשיו - ובכל מקרה ננקה אחרינו, המדורה היא גם לא חובה, את מה שישאר מהמנגל (אם יהיה מנגל) אנחנו נזרוק לשקית, ואז לפח. זאת לא הפעם הראשונה שאני מטייל במדבר.

חשוב לציין שלרדת למכתש אני לא רוצה, אלא להישאר למעלה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזוב.

קח מפה, קח רכב עם דלקן וסע לטייל בכבישים האלו. אני בטוח שתמצא יותר מחור אחד שיתאים לך.

ולגבי פקחים - נראה לי שאדון אשפוז אופטימי במיוחד. ביום אין שם נפש חיה, אז בלילה :shock:

פורסם

זה מה שתכננתי לעשות בכל מקרה צביקה :), רק רציתי כיוונים.

עכשיו רק צריך לארגן דלקן :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק צביקה - אכן בכניסה לכביש מעלה עקרבים קיים תמרור המודיע כי מדובר בדרך ללא מוצא.

לא ברור מדוע הוא שם, הכביש הזה מסתיים בצומת צפית שעל כביש הערבה, ואפשר לנוע לאורכו ללא כל בעיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...