Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

בעוד כחודש הידידה הכי טובה שלי חוגגת 18.

אני, בתור אחד שאוהב לחשוב גדול מנסה להתעלות על עצמי:

אני רוצה לעשות לה הפתעה בדמות מסיבת ימהולדת מעל מכתש רמון (באיזושהיא נקדות תצפית), מדובר על כ15 איש, ויש מספיק מכוניות.

הבעיה היחידה היא שלא הייתי במכתש רמון המון זמן ואני לא מכיר שום מקומות שם שאפשר לעשות את זה!

פה אני צריך את עזרתכם - האם יש מקומות כאלה בכלל?(שוב מדובר על 15 איש לא 100).

בשבוע הקרוב אני אנסה למצוא מישהו עם דלקן ולנסוע לראות מה קורה שם - אבל שוב, אין לי מושג מאיפה להתחיל.

כמו-כן חשבתי לעשות משהו בסגנון "מזל טוב" בתוך המכתש (שיראו מלמעלה) אז רעיונות יתקבלו בברכה (כרגע אני מסוגל לחשוב רק על עץ ודלק).

אני מודה לכם מאד - זה נורא חשוב לי :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סטיקלייטים שתסדר לפני יכולים לזרוח בצורת מזל טוב או כל כיתוב אחר שתרצה, יהיה הרבה יותר יפה ומיוחד ממקלות בוערים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם זה עלה לי לראש.

אחרי שיחה עם בת דודה שלי, אני חייב לציין - בטיחות זה משהו שאני לא מתפשר עליו, ואם אין מקום בטוח, אז אני מעדיף לחפש מקום אחר שהוא לא המכתש(התעות יתקבלו בברכה - העיקר שיהיה נוף עוצר נשימה!)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה נעול על מכתש רמון?

כי יש מקום נפלא במכתש הקטן, עם נוף נפלא וכביש גישה מדהים.

IMG_3569.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה-פיקה! דבר אליי!

הדבר היחיד שאני נעול עליו הוא שיהיה נוף!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעלה עקרבים והמכתש הקטן.

הנוף שאתה רואה הוא של המכתש הקטן, בצד ימין אפשר לראות את עמוד האבק שמייצר המפעל של רותם אמפרט לכרייה במישור רותם.

אין במקום שום "שירות" או חניון מסודר, אז תצטרך לדאוג להכל, מחשמל ועד אוכל כי פשוט אין שום דבר באזור. מקום לא חסר, ורעש לא יהווה בעיה לאף אחד. אולי לחיות המדבר העייפות, אבל גם ככה הם ערות בלילה וישנות ביום :wink:

לגבי גישה - לחובבי הנהיגה מומלץ להגיע מדימונה ופארק רותם. הכביש קצת מפחיד לנסיעה בלילה, אבל מדהים ביום.

מאיזה בעיות בטיחות אתה דואג?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהר אבנון יש לך תצפית מעולה לכיוון המכתש הגדול והמקום נגיש גם לרכב פרטי רגיל.

המקום נמצא צפונית לציר הנפט החוצה את המכתש הגדול ומחבר את אזה"ת של ירוחם לחולות הצבעוניים (עמ' 56 באטלס הכבישים של מפה קנ"מ 1:100,000).

הנאה מובטחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בלילה לא יראו נוף

ביום לא יראו את הכיתוב בסטיק לייט

בלילה די מסוכן לרדת מכל מיני שבילים לא מסומנים (רכבים נמוכים, בורות ...)

אולי אני לא הכי יעיל אבל: בחר לך מקום שהגישה עליו נוחה, אתה יכול אפילו "לסמן" שביל בסטיקלייטים או משהו, תגיעו לשם בשעות אחר הצהריים כשעדיין רואים בבירור את מה שקורה מסביב ויש גם משחקי אור וצל על ההרים או מה שזה לא יהיה, כשקצת יחשיך גם יראו את הכיתוב.

המלצה שלי זה החוף בגעש, יש שם נוף לא רע, גישה נוחה ואין בעיות של רעש וכולי...

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

צביקה בטיחות= שאף אחד לא יעוף לי למטה!

בקשר לחובבי נהיגה - לצערי לא רלוונטי הפעם :(.

מבחינת תאורה, הסתדרנו עד עכשיו עם התאורה של הרכבים בד"כ, אני מניח שכך יהיה גם הפעם (אולי נדליק מדורה?).

שני המקומות ילקחו בחשבון, בסריקה שאני אבצע.

כמו-כן מה דעתכם: האם להגיע בשעות שיש בהן אור ע"מ לא להפסיק את הנוף ולהקל על האירגון (ואז בחושך להדליק את הסטיק לייטים) או שהנוף מרשים גם בלילה?

עריכה: RGUNV, אנחנו בראש דומה - אני לא רוצה להפסיד את הנוף ובגלל זה אעדיף להגיע בשעות אחה"צ המאחורות (5וחצי-6). את הסטיקלייטים תמיד אפשר להדליק אח"כ.

בקשר לחוף בגעש, שמעתי עליו דברים טובים, אבל ים, זה נושא דיי חרוש אצלנו.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בחושך לא תראה כלום מהר אבנון, וסביר להניח שהקור שם יקפיא אתכם במהלך הלילה.

מה שכן אפשר לעשות, לדעתי, זה לארגן כמה אוהלים וללון את הלילה בחניון של החולות הצבעוניים, לקום לפני אור ראשון, להתארגן על הציוד ולנסוע להר אבנון (בערך עשרים דקות נסיעה בקצב רגוע) כך שתגיעו למצפור לפני אור ראשון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד - זה לא כלכך מתאים.

חשבתי יותר על הגעה באור יום ומסיבה אל תוך הלילה, אז במקום להתקפל ב5 נתקפל ב2. מה הבעיה? :) לגבי הקור, אכן צריך לקחת את זה בחשבון.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חשבתי להגיע לפני השקיע ולעזוב בשעות בקטנות של הלילה (1-2), האם אנחנו נקפא מקור לגמרי?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תראה, בשעות הלילה לא יצא לי להיות שם, אבל גם בשעות היום לא חם שם במיוחד (רוב הזמן מנשבות שם רוחות ערות).

אני מניח שהקור בשעות שציינת לא יקפיא אתכם למוות, אבל אל תשכח שאחרי הכל מדובר במדבר וכידוע, במדבר משרע הטמפ' גבוה, בודאי ביחס למה שאתה רגיל אליו ממישור החוף (הים הוא גורם הממתן טמפ').

***עריכה***

התמונה הזאת צולמה קרוב מאוד למקום עליו אני מדבר. זה בערך הנוף שתראו.

פורסם

אלעד, המקום הזה נראה לי שווה בדיקה :), אחח למה אין דלקן, הייתי עכשיו נוסע :).

אפשר הסבר על הגעה? (מכביש 40) (אני רחובותי אבל מכיר מעט את כבישי הדרום).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...