Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום מערכת שכוללת:

2 סטים של mb קוורט סידרה Q.

טווין סאב של mb קוורט 350 rms כל אחד.

מגבר קראנץ מונובלוק 1000

מגבר הייפוניק 1000

אני מחפש רדיודיסק עד 6000 ש"ח שיתאים למערכת

***כדאי שתתחיל לקרוא (אבל לקרוא באמת) את כללי הפורום. ההודעות הבאות שלך שלא יעמדו בכללים ימחקו***

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

מה הדגמים של הקראנץ וההייפוניקס? לטעמי זה ממש מיותר להשקיע כל כך הרבה כסף על רדיו דיסק כשהמגברים שלך מאוד בינוניים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה הדגמים של הקראנץ וההייפוניקס? לטעמי זה ממש מיותר להשקיע כל כך הרבה כסף על רדיו דיסק כשהמגברים שלך מאוד בינוניים.

גיא.

אני מסכים עם גיא, אבל אם בכל זאת אתה רוצה המלצה:

כל דגם מתקדם של אלפיין,פיוניר,קלריון,אקליפס,פאנאסוניק יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

תלוי בך, קרא על הדגמים השונים, על הפיצ'רים, התכונות של המכשירים והכי חשוב, אל תקנה מכשיר לפני שהשתמשת בו - כלומר לפני שנגעת בכפתורים שלו ושיחקת עם התכונות ולפי דעתך הוא נוח במידה סבירה +.

יש מכשירים שבשביל לקבוע תחנה בזיכרון אתה צריך להיות מינימום מהנדס אלקטרוניקה ויש מכשירים שכל אמא/אבא שאין להם שום חוש טכני מסוגלים לעבור על כל הפיצ'רים בקלות. כמובן שאם המכשיר לאוטו שהוא רק שלך מחק את מה שאמרתי.

דגמים ?

אקליפס CD7000, מכשיר מטורף, מיליון ואחד פיצ'רים תעשה חיפוש ותמצא, אבל אם אני זוכר נכון פאנל לא נשלף !! חסרון גדול.

פיוניר 880, 8600, ועוד דגמים חדשים.

קלריון מהסדרות הגבוהות.

אלפיין 9835/9855 וכו'.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

ה5000 לא נשלף, בארה"ב זה לא חסרון.

אגב, כשדיברתי בזמנו עם אקליפס הם אמרו לי שה7000 הוא הHU הראשון שהם ייצרו עם פאנל חשמלי ונשלך, ה7100 הוא כבר בעל פאנל נופל.

אגב, לא חסרון אלא יתרון, פותר את כל בעיית האמינות של המגעים והפלאט כבלים, בגלל זה גם מכשירי היי-אנד ללא פאנל נשלף(ע"ע HX-D2, DENON - Z1 וכו').

ניר

under construction..

פורסם

ניר אתה צודק בכל מה שאמרת, אבל אצלנו בארץ זה חיסרון כי (3 נקודות)

טוב, אתה יודע בעצם למה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Nakamichi דגם IN-DV7 או כל דגם אחר של נקמיצ'י, ולגבי תגובות שנכתבו שאין טעם לשדרג בסכום כזה כי יש לך מגברים ברמה בינונית, אני חושב אחרת שדרג ושיהיה לך אתה גם אולי תשדרג את המגברים בהמשך. ולדעתך כל הדגמים של הנקמיצי יעבדו 15 שנה ללא תקלות כמובן אם אתה שומר עליו, וזה מניסיון של חבר.

פורסם

דיברתי עם אקליפס והם רוצים על ה7001 -7500 ש"ח ועל ה5001 -4500 ש"ח .השאלה אם הם שווים את זה לעומת סידרה 9 של פיוניר 3500 ש"ח או סידרה 9 של קנווד 4500 ש"ח.

פורסם

גיא :

היי פוניקס יופיטר, ואני אשמח להמלצה למגברים טובים יותר (כי הרמקולים ברמה גבוהה מאוד)

פורסם

חפש את השמות אודיסון, זאפקו, וכו' באנגלית או בעברית בפורום ותמצא מספיק ת'רדים ומספיק דגמים של מגברים מיד-היי אנד.

בקשר לרדיו דיסק, ב7500 שקלים אפשר לקנות פיאט אונו שנת 95, בקיצור, יקר מאוד מאוד מאוד, לא לטעמי.

אני בתקציב של 6000 הייתי הולך על ה5001 של אקליפס, רדיו דיסק ברמה גבוהה מאוד.

פורסם

אוקיי הייפוניקס יופיטר. מה הנתונים שלו? הדגם הספציפי? כי האמת? לא מכיר מגברים של הייפוניקס מסוג יופיר (חדש לי).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מישהו אמר פה שהסדרה הזאת כמו ה-7, אז מה הטעם בה באמת?

תקנו אותי אם אני טועה והטעו אותי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...