Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובי משפחה מגיעים מספרד (מדריד) וחשבתי אולי להזמין מהם קומפוננט...

מישהו מכיר אתרי מכירות ספרדים? איך המחירים שם? יש חברות ספרדיות מומלצות?

פורסם

לא מכיר אתריי מכירות ספרדים, אבל יש כל מיני אתריי מכירות גדולים ששולחים משלוחים לכל רחביי אירופה, כך שלא משנה ממש איפה דודים שלך באירופה.

קומפוננט מאירופה אממ תן לי לחשוב.

הרץ זה איטלקי, פוקאל צרפתי...

למען האמת זה תלוי במגבר שלך, אם אתה הולך לספק 100 RMS מוצהרים לערוץ (מגבר סטנדרטי) אז אין בשביל מה להשקיע יותר מדיי ואפשר להביא או את הV2/V1 של פוקאל (עולה בארץ בין 1200-1500) או את האנרג'י של הרץ (1000-1200 בארץ).

אם אתה מתכוון לרכוש מגבר יותר רציני אז יש סדרות גבוהות יותר של פוקאל והרץ שבחו"ל יעלו לך כמעט חצי מהמחיר בארץ.

הרץ היי אנרג'י, רמקולים מטורפים!! שמעתי ופשוט נגנבתי אבל יקרים בארץ. יותר מהיי אנרג'י של הרץ זה MILLE, לא יודע מחירים בארץ ובחו"ל, אבל בטח מחירים לא נורמליים.

פוקאל יש לך K2P, סדרה גבוהה מאוד של פוקאל, 2 חלקים, איכות לא נורמלית, מחיר בארץ באיזור ה3000 שקלים.

רק אם היית כותב איזה מגבר אתה מביא הייתי חוסך לי כאב ראש :( אוייי מה יהיה איתכם חבריי הפורום !!

מושיק.

פורסם

המגבר שלי זה jbl מהדיוטי פרי מספק 104 RMS לערוץ...

אני מוכן להשקיע 1000 - 1500 שח

מה המחירים של הרץ בארץ? מה המחירים שלהם בספרד?

פורסם

תקנה הרץ אנרג'י. מקבל 100 RMS, ישב פצצה על המגבר שלך (מניסיון :)) .

מחיר בארץ - תתמקח ותקבל 1000 שקל.

בספרד ? בטח 150 דולר או 100 יורו, לא יודע.

**הודעתך נערכה, נא הימנע משימוש מוגזם בנקודות(....)**

פורסם

גם אם הוא מספק 100RMS שלא יתקרב בחיים לV1 של פוקאל, סט שנשמע פשוט "על הפנים".

הרץ אנרג'י סט מעולה וההי אנרג'י עוד יותר בהרבה, ממש לא בר השוואה לK2P לפי דעתי אוכל אותו בלי מלח. אבל שוב זה ענייין של טעם. זה סט נעים לאוזן עם טוויטר מפורט ומיד עם באס טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מסכים ב-90% עם אמיר. ההרץ אנרג'י אכן סט טוב,לא מעולה,ולטעמי אם נשווה אז הדוטק נשמעים יותר טוב. אבל ההיי אנרג'י, סט פשוט מעולה! מושלם! (למחיר\לאדם ממוצע) נשמע בהרבה יותר טוב מה-K2P והוא הסט הכי טוב ששמעתי עד היום.

שאלה קטנה בקשר אליו: הטויטרים של ההיי אנרג'י הם משהו בסטייל של ה-MT22 של מורל? שאלה לידע כללי. ונכון ששמעתי את שתיהם, ואהבתי מאוד את שתיהם, אבל בכל זאת אודה לתשובה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

DIMA323 , שים לב למחירים אם התיכנון שלך לקנות מורל , הפולס הדוטק ושאר הירקות של מורל נחשבים שם לסטים ברמה גבוהה מאוד, וכך גם כל הסידרה ויקרים להחריד החל מ-800 ש"ח וצפונה.

פורסם
DIMA323 , שים לב למחירים אם התיכנון שלך לקנות מורל , הפולס הדוטק ושאר הירקות של מורל נחשבים שם לסטים ברמה גבוהה מאוד, וכך גם כל הסידרה ויקרים להחריד החל מ-800 ש"ח וצפונה.

לא ממש הבנתי מה רשמת, אני לניסוח יותר טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר הוא התכוון שבספרד לא כדאי לקנות סטים של מורל כי הם יקרים בטרוף שם ובנוסף הם נחשבים שם בדרגת היי הנד (חלקם, יש מישהו מהפורום שאמר פעם שהפולס נחשב שם לאחד מהסטים הטובים שיש, קרוב להיי הנד). אבל, אף אחד עוד לא טיפש לדעת שמורל היא חברה כחול לבן, האומנם החלקים לא מיוצרים בארץ, אבל המחירים פה הם הכי זולים שניתן למצוא.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אמיר הוא התכוון שבספרד לא כדאי לקנות סטים של מורל כי הם יקרים בטרוף שם ובנוסף הם נחשבים שם בדרגת היי הנד (חלקם, יש מישהו מהפורום שאמר פעם שהפולס נחשב שם לאחד מהסטים הטובים שיש, קרוב להיי הנד). אבל, אף אחד עוד לא טיפש לדעת שמורל היא חברה כחול לבן, האומנם החלקים לא מיוצרים בארץ, אבל המחירים פה הם הכי זולים שניתן למצוא.

בברכה,גיא.

זה הייתי אני שאמרתי, כמו כן אף אחד בחו"ל לא חי את המציאות בארץ ולא יכול לאמר לך את איכות המוצרים של הארץ בשבילם מורל זה מורל ולא מורל=ישראל. השבוע הייתי בחברת מורל בנס ציונה ובמהלך שהותי שם עיינתי שם בכמה מגזינים שמגיעים מאסיה, עיון קל הראה לי שמורל תופסת חלק נכבד מהשוק העולמי של הקומפננטים.(אף אחד בחו"ל לא מחפש להיות אנטי ציוני "אם זה תוצארת ישראל אז אני לא קונה כי זה מיוצר בישראל וישראל היא מדינה כובשת וכו'" , כולנו מחפשים את האיכות)

בברכה.

פורסם

לא הבנת אותי נכון! לא באתי להגיד שתוצרת הארץ זה גרוע ובגלל זה לא קונים מחו"ל סטים של מורל וכו'. אני יודע שהסטים של מורל הם בין המובילים בתחום בעולם, בדרגות הגבוהות ביותר. דבר שני, התכוונתי שאף ישראלי לא טיפש כדי לדעת שמורל היא חברה ישראלית, ולכן אף ישראלי לא יהיה טיפש כדי לקנות מחו"ל סט של מורל שהוא הרבה יותר יקר ממה שהוא עולה בארץ. זאת הייתה כוונתי.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...