Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאלה שאומרים שיש להם ים בבעיות ויש כאלה שאומרים שהרכב נותן תמורה והוא די סביר.

אני יכול להגיד לך מניסיון שלנו יש במשפחה רנו מגאן כבר 3 שנים ללא תקלות.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב ,יש כאלה שממש לא. הוא אחד הנוחים בקטגוריה והבטוח ביותר (בשנים האלו), ומגיע עם אבזור סטנדרתי של 4 כריות אוויר ו ABS, כולל אבזור חשמלי מלא ומחשב דרך.

הבעיות (אם יש ) בד"כ מתמקדות בהצתה, ולא חוזרות לאחר חיישני הצתה שבד"כ רגישים לרטיבות בימות החורף הגשומים. אית תקינות שלהם מהווה בעיות בהתנעה ובמקרים קיצוניים הרכב כבה במהלך נסיעה.

הייתי מציע לך לעשות דבר כזה: אם וכאשר אתה מוצא את הרכב שנראה לך, לברר באיזה מוסך טופל - עדיף שיהיה מטופל במורשה. ולבקש, בעזרת הבעלים הנוכחים הדפס על כך כניסות הרכב למוסך, כך תדע בדיוק עם מה אתה מתעסק.

בהצלחה

גיא.

• תוכן חדש...