Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

לאבי יש איסוזו טרופר דיזל משנת 99 מנוע 3 ליטר.

כבר כמה שנים אנחנו נוסעים עם נורת ה CHECK ENGINE מהבהבת לסרוגין בזמן נסיעה, ומפסיקה בעיקר בעת לחיצה חזקה על דוושת הגז.

התחברנו לפני 3 שנים למחשב במוסך מורשה, שם נאמר ע"י מנהל המוסך כי חיישן המצערת תקול ויש להחליפו בעלות של 2700 ש"ח.

אבי דיבר היום עם המוסך המרכזי בקשר להחלפת אינג'קטורים ע"ח החברה במסגרת ריקול, וביקש גם הצעת מחיר על החלפת חיישן המצערת .

ההצעה- 567 ש"ח על החלק, ו 200 ש"ח על עבודה, ביחד 770 (בערך).

לפני כחודש פירקנו בעצמנו את החיישן הנ"ל, לגורמים, כולל החלק שמסתובב , ולא מצאנו כשלים שנראים לעין.

בנוסף, הבחנו במין אום שמתלבש על בורג שנכנס לחיישן, את האום ניתן להזיז וכך בעצם ניתן לכוון את החיישן, הברגה שלו קדימה ואחורה והחזרת החיישן למקומו נתנה שינויים וסל"ד סרק לא יציב, וגם גרמה לנורת הCHECK ENGINE לשנות את אופי פעילותה.

השאלות שלי בנושא:

1 האם אמור להיות מין מעצור לאום- הזו שלא קיים אצלנו ברכב, שתפקידו לשמור את האום במקומה ולא לשנות את כיוון החיישן בעת לחיצות חזקות על הגז?

2 כיצד ניתן לדעת האם החיישן תקול או שהוא רק זקוק לכיוון? (אנחנו מסוגלים לכוון את החיישן, נשמח להדרכה)

3. האם הצעת המחיר מהמוסך סבירה, או שניתן וכדאי לחפש במקומות אחרים חוץ ממוסכי היבואן UMI שידועים במחיריהם הגבוהים, אם כן- אז היכן ניתן לחפש חלק כזה?

אודה על תשובה , מכיוון שאבי כבר הזמין תור למחר בבוקר במוסך להחלפת האינג'קטורים, וכעת נותרה השאלה האם לבצע גם את החלפת החיישן.

מצורפות תמונות, תודה רבה וחג שמח.

2.JPG

3.jpg

1.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

היי

ראשית ההצעה שקיבלת אינה גבוהה 800 ש"ח כולל התקנה ...לך על זה!!

שנית ישנה בעיה בחישן הנ"ל -כותב בעל טרופר 1999 ידני 250000 ק"מ.

את החישן ניתן לבדוק באמצעות סקנר -אך בהחלט יש כיוון עדין.

מאחר וכבר פרקת את החישן לדעתי תרכיב חדש ואם מזרקים חדשים שהרכב תקין -תמכור אותו כי זה מה שאני עושה בימים אלו..

ב-100000 ראשונים ראש מנוע מחשב טורבו ומזרקים.

ב 150000 מזרקים טורבו תיבת העברה ראש מנוע.

200000 מנוע חדש ראש חדש טורבו ועוד נילווים

ב250000 מזרקים חדשים מנוע חדש מהאריזה ראש חדש ....וזהוא עכשו אני מוכר לפני שיהיה מאוחר!!

דרך אגב המנוע האחרון באחריות לאור המסכת שעברתי והטיפולים רק במורשה.

להת איל

פורסם

הי תודה על תשובתך,

אתה ממליץ למכור את הרכב לאחר החלפת המזרקים? למה?

האם החלפת מזרקים במסגרת ריקול? אם כן אז האם היו לך תופעות לוואי כתוצאה מכך?

כמו כן רציתי לשאול כמה עלה לך מנוע חדש מהאריזה? ומה גרם לכך שהמנוע זקוק להחלפה, כלומר מה הייתה התקלה.

תודה רבה!

פורסם

בהמשך לדבריו של אייל , אכן מנועי הדיזל של איסוזו טרופר ,בעייתי עד מאוד, כאשר נתגלו פגמים בתכנון המנוע,והיצרן עדיין מעניק אחריות בעבור מנוע כושל זה

יצורו הופסק בארהב למיטב ידיעתי ,ורק הרודאו עדיין על פס הייצור בארה"ב ,כאשר האיפון מגיע ממפעל בתאילנד

יגאל

פורסם

תודה,אני יודע שהמנוע נחשב לבעייתי, אבל רציתי לשאול את הבחור שהגיב האם המנוע החדש שהרכיבו לו הורכב במסגרת אחריות היצרן בשל תקלות ידועות, וכמו כן מה התקלה שבגללה נדרשה החלפת מנוע.

כמו כן אם למישהו יש מענה לשאלות בהודעה הראשונה שלי אני אודה לו אם יוכל לעזור.

תודה רבה.

• תוכן חדש...