Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועה או מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כש האוטו מתקשה להניע (יש ימים טובים ויש ימים פחות טובים) ולפעמים נזקקת עזרת כבלים! איך אני יכול לדעת אם הבעיה במצבר שגוסס או רצועת אלטרנטור רופפת (קשה לי לקבוע כש אני נוגע אך היא כן מסובבת את האלטרנתור) מצבר שנפ בן 4 בדיוק!

פורסם

קודם כל היכולת להניע כמעט ולא קשורה לאלטרנטור כך שאת הרצועה כגורם ניתן לשלול (יכול להיות שהיא לא תקינה בלי קשר).

יש לבדוק את מצב המצבר- בדיקת גובה האלקטרוליט, בדיקת ריכוז החומצה, בדיקת מתח לאחר שהרכב נח וכשבאים להניע וכן בדיקת טעינה. יכול להיות שהמצבר תקין אך יש בעיית טעינה ולכן הוא לא נטען דיו כדי שיוכל להניע.

פורסם

זה בדיוק הענין שלגביו שאלתי אם הרצועה רופפת ולא מטעינה טוב את המצבר אז הוא לא מלא לגמרי יכול להיות שזה הבעיה?

פורסם

כמו שכתבתי כמובן שזה יכול להיות. בדוק את כל מה שרשמתי לך.

אם יש ברשותך רב-מודד ואתה יודע לעבוד איתו זוהי התחלה טובה. אם לא רשום מהיכן אתה וקבל המלצה לבעל מקצוע מקצועי והגון.

פורסם

שוקו בוודאי בתור חיפאי, המקום האחד והיחיד שניתן להמליץ על הוא מצת אור בהנהלת דני זומרשטיין , יקיר הפורום, ובעל מקצוע מעולה, שאת כתובתו, תוכל להשיג בעזרת חיפוש קל בערך" דני זומרשטיין".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...