Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

msigal, let's meet when I'm back on Thursday.

I'm in France...full of peugeot, renault, citroen....and of course ééèèèèèààà

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

nobody knows if the spirte consitered to be a pretty expensive austin????x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
nobody knows if the spirte consitered to be a pretty expensive austin????x

היא שווה בערך כמו MG מידגט .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
איזה קטע! האוסטין בדיוק פרקה טנדר שברולט מהרמפה! מי אמר שהן חלשות?

נ.ב. - מז"ט לליאור על הזכיה. לאחיו שהפציץ אותי באסאמאסים אני מאחל שיפלו האצבעות... רק כשצריך הוא זוכר! :)

לפי מרחק האור מהצל של האוטו לצל של הנגרר

רואים שהנגרר גרור על ידי הטנדר

לדעתי הטנדר פרק בדיוק את האוסטין. אולי בגלל שהיא חלשה? :)

פורסם
היא שווה בערך כמו MG מידגט .

פרץ למרות שאתה נחשב בעיני כאחד המומחים ל - MG בארץ (השני הוא כמובן קובי מילוא) אני חולק עליך.

ה MG MIDGET כמותג נמכרה יותר יקר מאחותה החורגת ההילי ספרייט מכיוון שהמיתוג של MG נחשב היה ולדעתי גם היום יותר מאוסטין ספרייט.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

ירון פרץ צודק - כאשר המכוניות היו חדשות, מחירה של המידג'ט היה גבוה יותר מהספרייט בכמה עשרות ליש"ט, אולם כיום מחיר המחירון שלהן זהה (לא בדקתי ב"קראוס", אלא במחירונים אחרים שיש לי ממגזינים בריטים שונים).

היוצא מן הכלל הוא הדגם הראשון של הספרייט (Frog-Eye) שכיום יקר משמעותית מדגמי הספרייט והמידג'ט שבאו אחריו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי השאלה היא כזו:

נניח ואתה מחפש כזה רכב ועומדות בפניך שתי אפשרויות זהות בכל הפרמטרים (מצב מכני, מצב חיצוני, חשמל, יד, קילומטראז' ואפילו אותו הצבע) וההבדל היחיד הוא שאחת היא MG MIDGET והשניה היא אוסטין הילי ספרייט כמו של הקוסם .

ונניח גם שהמחיר המבוקש זהה - מה תבחר?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
אני אישית אבחר ב-MG, אבל זו לא חוכמה...

מסתבר שיש מספיק אנשים שנאמנים גם למותג אוסטין-הילי.

גם אני אבחר MG וגם רבים אחרים.

שים לב כמה מכוניות בארץ מוצהרות כאוסטין הילי ספרייט? בודדות. אני אישית נתקלתי בכמה כאלו שהבעלים קוראים להם מידג'ט וכך גם הסמלים שהם התקינו אבל ברשיונות ועל פי מספר השילדה הן דווקא ספרייט וזה מסביר את העניין.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
קובי השאלה היא כזו:

נניח ואתה מחפש כזה רכב ועומדות בפניך שתי אפשרויות זהות בכל הפרמטרים (מצב מכני, מצב חיצוני, חשמל, יד, קילומטראז' ואפילו אותו הצבע) וההבדל היחיד הוא שאחת היא MG MIDGET והשניה היא אוסטין הילי ספרייט כמו של הקוסם .

ונניח גם שהמחיר המבוקש זהה - מה תבחר?

האמת היא שהאוסטין הילי ספרייט יותר נדירה מאשר מידג'ט (היא יוצרה למיטב זכרוני עד 1971) - לכן זהו נימוק לרכוש דווקא אותה. מעבר לכך למותג אוסטין הילי היו מכוניות ספורט טובות לא פחות מאשר ל-MG (אם לא טובות יותר), לכן כיום הייתי רוכש את הראשונה שהייתה נופלת בידי שהייתי מחשיב שהיא במצב טוב.

אם אתה פונה לאמוציה אז עצם העובדה שכבר יש לי MG גורמת לי להרגיש "יותר קירבה" למותג הנ"ל.

עריכה - רק עכשיו ראיתי שציינת את הספרייט בארץ - אז אני אשיב כי רבים מהבעלים שרכשו אוסטין הילי ספרייט בארץ אינם מכירים את הדגם הנ"ל - היות והמידג'ט יותר מוכרת בארץ. אבל זה לא נובע מיוקרה דווקא אלא מחוסר ידע!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מכיוון שהסוגיה הזו סיקרנה אותי, בדקתי בעוד מחירון ובו המידג'ט יקרה יותר בכ-10% מספרייט מאותה סריה.

(http://www.classic-car-directory.com/price/price.asp).

לעומת זאת, במחירון של המגזין Classic-Car הן באותו מחיר (http://www.classiccarsmagazine.co.uk/reference/price_guide/).

מכיון שהמחירון הרלוונטי לרפרנס-ייבוא בארץ הקודש הוא מחירון קראוס, אשמח אם מאן-דהו המחזיק בו יוכל לתת לנו מחירון של:

• MG Midget Mark III
  • Austin Healey Mark IV

(אלו שני דגמים זהים לגמרי מבחינת המרכב והמכניקה - כל ההבדל הוא בסמלים, בגריל, ובכמה ניקלים)

תודה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני מקוה שהצלחתי לעלות תמונות של האוסטין היילי שכימעט קניתי כשהיתי חייל בשנות השיבעים וחיכיתי למשכורת ...עלתה אז בגובה של משכורת צבאית בקבע. מנוע 2700, 5 הילוכים ואובר-דרייב חשמלי, 2 סטרומברג. אולי עכשיו מצאתי אותה סוף סוף.:shock:

מרוב התלהבות נראה לי שהתעלמנו פה ממכונית מאוד מעניינת שכמוה קיימת (למיטב ידיעתי) אחת בלבד בארץ - אוסטין הילי 100/6. האם לדעתכם מדובר במכונית הנמצאת אצל האספן מהרצליה המגיע לעיתים רחוקות למפגשי המועדון?

פורסם

חשבתי על האספן הזה, אבל משום-מה היה נדמה לי שהמכונית שלו היא 3000, ולא 100/6.

הוא לא מגיע הרבה למפגשי שישי, אבל בהזדמנות אני אשאל אותו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...