Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מסוג ברלינגו או קנגו בתקציב 22K, זוגתי שתחיה שהשלימה עם הגחמה שלי לרכב מסחרי

מעמידה אולטימטום, שיהיה עם דלת צד ושנראה טוב

אז התחלתי לחפש וגיליתי שאין חיה כזו במחיר כזה ( מלבד שורדי תאונות עם שלדה מצ'וקמקת)

ספרו לי שבמכרזים ניתן לשים יד על רכב במחיר אטרקטיבי , רק מה לעשות, אין לי שכן חבר או אח מכונאי, ואין לי מושג איך להעריך רכב כזה.

באתר ה"כונס" ראיתי רכבים שנראים מתאימים , מה דעתכם? האם זה אפשרי להזמין את 'המומחה'? למקום? האם הוא יוכל לבצע בדיקה במקום?

האם 22K זו הצעת מחיר סבירה לרכב משנת 2002? ומעלה שעשתה 200000 ק"מ?

ועוד שאלה (למקרה חירום) כמה הייתם מציעים במכרז לרכב C-15 דיזל שנת 2001 עם דלת צד?

תודה

אבי

פורסם

למיטב ידיעתי במכרזים לא נותנים לבדוק הרכב אלא רק להסתכל עליו. ברור שעין מקצועית תראה דברים גם ללא בדיקה ממשית שאתה לא תראה. כמדומני ש"המומחה" אכן עושים זאת וברר זאת איתם.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

המחירים שאתה מציע סבירים.

C-15 זה רכב לא מבוקש בכלל היום, בגלל הברלינגו, הקנגו ודומיהם שעולים עליו עשרות מונים ומחיריהם כבר די נוחים. במכרז הייתי מציע עליו 8 אלף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...