Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנסה לפרק את מכסה רצועת הטיימינג ברכבי מסוג : דיהטסו אפלאוז שנת 92 קרבורטור מנוע hd 1600 אוטומט .

מכסה רצועת הטיימינג מחולק ל2 חלקים - עליון ותחתון - נתקעתי עם העליון ...

מצורפת תמונה של המכסה - את הברגים המסומנים באדום פירקתי ,

את אלו המסומנים בשחור אני בכלל לא רואה \ אולי אין גישה אליהם ובגלל זה לא רואים אותם ...

האם אני צריך לפרק משהו נוסף בכדאי לקבל גישה אליהם \ איפה בדיוק הם נמצאים ?

אגב פירוק המכסה הוא חלק מתהליך של פירוק ושיפוץ ראש מנוע לרכב לבד ...

תודה תובל .

timing.JPG

פורסם

שלום רב

בחרת רכב מאוד מסובך לפירוק

את הבורג הקידמי (צד ימין ) יש צורך לשחרר את ברגי המזגן 4 ברגים . יש שני ברגים של תושבת מותח רצועות .יש צורך לפרק את תושבת המנוע .היא אוחזת בראש המנוע בשני צידיו

יש לשים לב לחוט חישן לחץ שמן שלא יתפס בהרכבה ולראות שהחישן לא משוחרר / נוזל

בהצלחה למרות שלא הייתי ממליץ לך לעשות עבודה זאת

בברכה זיסו יוסי

פורסם

תודה יוסי , למה בדיוק אתה מתכוון ב"שני ברגים של תושבת מותח רצועות" ?

האם זה הגיוני שתושבות המנוע יהיו על ראש המנוע ? בכל המנועים שראיתי עד עכשיו התושבות היו בבלוק - וגם הגיוני שהן יהיו שם ולא יפעילו לחץ מיותר על הראש ...

פורסם

שלום רב

לגבי תושבת המנוע . במנועי פלדה התושבת תופסת את המנוע ובמנועי אלומיניום התושבת נתפסת ביותר נקודות ( חלוקת עומסים ) בשני צידי הראש

לגבי הגלגלת יש גלגלת מותחת רצועת אביזרים יש לפרקה עים התושבת ( 2 ברגים )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...