Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מועניין לרכוש מערכת חדשה לאוטו וגם רמקולים.

יש לי יונדאי גטס, ואני מעוניין לקנות סט קומפוננט.

אני לא מעוניין לקנות סאב, ומגבר גם לא בטוח, אלא אם זה יהיה ממש נחוץ. אני מעדיף להשקיע את הכסף של המגבר ברמקולים יותר איכותיים.

אני לא רוצה סאב כי אני לא שומע מוזיקה שדורשת סאב נפרד וחזק, אני מחפש רמקולים מאוד איכותיים בעיקר בצלילים הגבוהים (טוויטרים).

התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000-4000 ש"ח.

הייתי מועניין לקבל כמה המלצות מכם:

1. מקומות באיזור תל-אביב / השרון שמוכרים רמקולים וניתן לשמוע אותם מותקנים במכוניות ולא רק בתוך החנות.

2. מי היום נחשבות החברות החזקות? (JBL ו BOSE טובים ברכב כמו שהם טובים בבית? או שמורל יותר טובים?)

3. אשמח לקבל המלצות על סטים מסויימים של חברות אם אתם מכירים ויש לכם נסיון איתם...

תודה מראש!

:wink:

פורסם

1. מגבר לדעתי נחוץ, יש לך גם תקציב שמאפשר לקנות מגבר טוב.

2. לכל אחת מהחברות שהזכרת יש מוניטין ושם בתחום הזה. כדאי שתשמע רמקולים בצעמך ותתאים אותם לסוג מוזיקה שאתה שומע.

מה סוג המוזיקה שאתה שומע?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

מגבר ממש נחוץ גם אם לא מלהיב אותי ווליום ממש ממש גבוה?

ואם הוא נחוץ, מגבר זול ורמקולים יקרים יעשו את העבודה? או שכדאי מגבר טוב ורמקולים פחות טובים?

לגבי המוזיקה, אז רוק שקט, שירים שקטים, צ'ילאאוט...

איפה אני יכול לשמוע רמקולים בעצמי? (אם אפשר אז כשהם מותקנים כבר ברכבים).

פורסם

מתי המפגש?

ואפשר לקבל המלצות על חנויות שנותנות לשמוע את המערכות ברכבים?

ועל איזה מערכת רמקולים אתם הייתם ממליצים בסכום הנ"ל?

פורסם
מתי המפגש?

ואפשר לקבל המלצות על חנויות שנותנות לשמוע את המערכות ברכבים?

ועל איזה מערכת רמקולים אתם הייתם ממליצים בסכום הנ"ל?

המפגש מתקיים ביום שבת הזה. יותר פרטים : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141265

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...