Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה והתרשמתי לטובה מרמת הפורום הגבוהה!!

יש ברשותי רכב מסוג פי'גו 405 בעל מנוע נפח 1.6L בנזין הזרקה חד-נקודתית ותיבת הילוכים ידנית, אך לצערי המנוע כבר לא במצב תקין (אכול המעברי המים ושורף שמן ומים) המנוע כבר פתוח אך אני מתלבט האם לשלוח את המנוע לשיפוץ (אובראול) או שלקנות מנוע מיבוא?

מבחינת ההוצאה מדובר על כמעט אותו סכום כסף.

תודה מראש

מיכה

פורסם

במקרה שלך אין מה להתלבט, אם מעברי המים אכולים אזי המנוע גמור ואיננו בר שיקום.

למזלך מנועים כמו שלך יש למכביר ובזול יחסית, מצא לך אחד טוב קבל אחריות לשלושה חודשים וסע לשלום.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

obarshad , תודה על תגובתך

אני מצטער כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב, מעברי המים אכולים רק בראש מנוע ולא בבלוק, חשבתי לקנות ראש מנוע אחר מפירוק ולשפץ את הבלוק, זה לא עדיף?

מבחינת מחיר זה יוצא כמעט אותו הדבר ואני מעוניין להביא את המנוע למצב חדש עד כמה שניתן

פורסם

בשיפוץ מנוע מקצועי אתה מקבל מנוע טוב עם חלקים פנימיים חדשים ובקניית מנוע משומש אתה מקבל חתחול בשק. מנועים משומשים טוב לקנות מדגמי רכב חדישים, שבדרך כלל, גם נסעו מעט ק"מ.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זו שאלה שנשאלה ודובר בה רבות בפורום, אין מסקנה חד משמעית שכולם מסכימים עליה, אני הייתי מנסה להשיג מנוע משופץ, לא משנה אם מייבוא או מקומי, העניין הוא שאף פעם אתה לא יודע באמת כמה ק"מ עבר המנוע ובשיפוץ כללי אתה גם מקבל אחריות וגם נהנה מחלקים חדשים במנוע - מה שאמור לשרת אותך נאמנה לזמן ארוך.

אם מעברי המים בראש המנוע אכולים, אני לא הייתי סומך על שאר חלקי המנוע.

בריאות לכולם!

פורסם

אוסיף, לכשתרכוש מנוע קומפלט מפרוק תוכל לבחור יחידה שנראית לך במצב טוב, לדעתי ב- 405 תוכל להשתדרג עם אישורים כמובן (חוקי) ל- 1.9 ליטר.

בלי קשר במהלך 3 חודשי האחריות תוכל לבחון את המנוע ביסודיות ואף לבצע בדיקת מנוע במכון מורשה על מנת להשתכנע שהמנוע תקין אם לא כך הדבר שמורה לך הזכות לדרוש מנוע אחר + פרוק והרכבה על חשבון מוכר המנוע וחוזר חלילה.

עם כל הכבוד למבצעי האוברולים בארץ הם בדר"כ חוסכים בדברים הקשים ו/או היקרים לביצוע כמו מילוי ואיזון קרנק זקן ועייף לדוגמא.......ואם הנ"ל נחסך הדרך לדפיקת האוברהול היא קצרה יחסית.....

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...