Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Clif Designs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם .

רציתי לקבל חוות דעת על מגברים קליף דיזיין מהגבר הפציפי הזה:

Clif Designs CD4.4LX

כיוון שהנתונים שלו בשמיים ... האם הם אמיתים ..

1400 Watt 4 Channel Amplifier

4 x 100 Watts RMS @ 4ohms

4 x 150 Watts RMS @ 2ohms

4 x 175 Watts RMS @ 1ohm

2 x 700 Watts MAX @ 2ohms

2 Ohm Mono Stable

אם הם נכונים זאת אומרת שהוא יכול לעבוד עבור קומפוננט ב 4 אום לספק לו 100 RMS

ובמקביל להרים סאב בשניי אום עם 700 RMS כלומר מספיק אף לSOLO BARIC עד כמה זה נכון ואמיתי.

כי לעומת זאת נתוני הבית באתר הם :

ואיך הוא לעומת המגבר טרנטולה של סאונד סטרים 680.4

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

מנסיון אישי שלי הייתי ממליץ לך להתרחק, איכות קול ירודה וחוסר יכולת להניע רמקולים...

יתרה מכך, היתי אומר ש-100 * 4 זה נתון מאד, מ-א-ד אופטימי שלהם...מעבר לעובדה שהמגבר כזה צריך לעולת לא יותר מ-1500 ש"ח לפי המחיר שלו בארהב שהוא 200 דולר ובארץ מתומחר בהגזמה תוך נסיון להציג את החברה כיצרן -HIGH END. בדיחה גרועה.

תתרחק.

עם הסאונדסטרים איון לי נסיון ולכן אינו יכול לתת את דעתי.

פורסם
אלא הם הנתונים המקוריים מהאתר... האם הם נראים מבטיחים ואמיתים?מבטיחים אולי , בוא ניתן לך את הנתונים של הטרנטולה ואולי תבין

4*80 4 4אומ 4*85

4*110 2 2 אום 4*170 שים לב שזה בדיוק כפול המשמעות היא שהוא עומד בהספקים ויותר מכך

4*160 1

1200*2 2 2*340 ב4 אום מגושר בדיוק פי 4

המספר השמאלי:זה באומים

הפיוזים 30A*3

http://www.clifdesigns.com/clif/

המשמעות של הנתונים שהמגבר הזה יש לו מערך יציאה יעיל ונכון והוא יכול לעמוד בכול מה שיקבל בלי ל"החנק " או לעשות דיסטורשיין ברגע שההתנגדות שיציבו לו הרמקולים תשתנה מ4 , והרי במוסיקה זו התנגדות משתנה , ולכן זה חשוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אז יש לי שאלה אליך

הנתונים של המגבר שלי הם

110W x 4-Ch @ 4-Ohms or

220W x 4-Ch @ 2-Ohms or

440W x 2-Ch @ 4-Ohms

(הכל בRMS)

אז אומר שהמגבר אמין ועומד בהצהרות שלו?

(יש לו שני פיוזים של 30 אמפר)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
יהודה,

אז יש לי שאלה אליך

הנתונים של המגבר שלי הם

110W x 4-Ch @ 4-Ohms or

220W x 4-Ch @ 2-Ohms or

440W x 2-Ch @ 4-Ohms

(הכל בRMS)

אז אומר שהמגבר אמין ועומד בהצהרות שלו? אם אני מאמין גם לחברה , אז כן ! תבין למעשה כול מגבר צריך להראות כך כי ברגע שאתה משנה התנגדות הוא צריך להכפיל את העוצמה . מעט מאוד מגברים יכולים לעשות את זה למעשה. כי העוצמה שצריך להתמודד איתה ולשלוט בה , הופכת את כול מעגל ההגברה ואין זה משנה במה אתה משתמש , לבעייתי לתכנון ולביצוע . מי שמצליח באמת אומר שהוא מגבר מעולה ובאודיו לרכב הייתי שם אותו ברמת היי אנד

אמיר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
יהודה,

אז יש לי שאלה אליך

הנתונים של המגבר שלי הם

110W x 4-Ch @ 4-Ohms or

220W x 4-Ch @ 2-Ohms or

440W x 2-Ch @ 4-Ohms

(הכל בRMS)

אז אומר שהמגבר אמין ועומד בהצהרות שלו?

אמיר

לך יש מגבר של קראנץ'

אותו הדבר כמו לאנזר

תוריד בחצי את ההספקים ואז אולי תקבל את מה שהמגבר באמת מפיק.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
לך יש מגבר של קראנץ'

אותו הדבר כמו לאנזר

תוריד בחצי את ההספקים ואז אולי תקבל את מה שהמגבר באמת מפיק.

שטויות במיץ.

היה לי גם לאנזר. וזה ולאנזר זה שני דברים שונים, אז לפני ששמעת את המגבר לא הייתי מדבר יותר מידי.

אמיר

פורסם
שטויות במיץ.

היה לי גם לאנזר. וזה ולאנזר זה שני דברים שונים, אז לפני ששמעת את המגבר לא הייתי מדבר יותר מידי. את הנתונים האלו לקחת מהיוזר מנואל של המכשיר או ממה ? כי לא נראה לי שקראנץ' עשו מגבר כזה , ובוודאי לא במחירים של קראנץ'

אמיר

אתה צריך להבין שלעשות מגבר כזה זה טופולוגיה (דהיינו תכנון נכון ) זה להשתמש בקבלים ונגדים ברמה גבוהה מאוד ובכמויות גדולות ע"מ שהבזבוז (שהוא חום) יהיה נמוך , וזה עוד כמה דברים שאנני יודע איך לתרגם , אבל הסה"כ אומר כסף .

החברה האם של קראנץ' לא תתן לקראנץ' לעשות משהו כזה כשהמגברים שלה הם אחרים , ובוודאי לא במחירים כאלו

אז אני מתקשה להאמין

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שטויות במיץ.

היה לי גם לאנזר. וזה ולאנזר זה שני דברים שונים, אז לפני ששמעת את המגבר לא הייתי מדבר יותר מידי.

אמיר

אני באותה דעה, שמעת את המגבר שאתה מדבר?

לא, אז למה "להרוג" אותו סתם, ודרך אגב יש לקראנץ' אחלה מגברים, לחבר שלי יש אחד.

לדעתי הם בהחלט עושים את העבודה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

"החברה האם של קראנץ' לא תתן לקראנץ' לעשות משהו כזה כשהמגברים שלה הם אחרים , ובוודאי לא במחירים כאלו

אז אני מתקשה להאמין"

יהודה לא כ"כ הבנתי את מה שכתבת, חברת האם היא מקסוניקס שזו גם החברה שמייצרת להייפוניקס,

תקשיב אני לא חושב שהמגבר מוציא 110 RMS נקי לערוץ, אבל אני חושב שהוא לא יותר מידי רחוק מזה, נכון, אני לא יכול לקבוע זאת בוודאות, אבל אני מתכנן לנסות ולמדוד את ההספק שלו ולראות באמת מתישהו מה הוא שווה

אמיר

פורסם
"החברה האם של קראנץ' לא תתן לקראנץ' לעשות משהו כזה כשהמגברים שלה הם אחרים , ובוודאי לא במחירים כאלו

אז אני מתקשה להאמין"

יהודה לא כ"כ הבנתי את מה שכתבת, חברת האם היא מקסוניקס שזו גם החברה שמייצרת להייפוניקס,

מקסוניקס בעלת החברות: הייפוניקס, קראנץ', MB QUART, וAutotek...

ללא ספק חברות בינוניות+, כמו שאומרים וגם אני לא ממש הבנתי את הדעה שלך יהודה...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם תסתכלו באתר הביית של מקסוניקס (מגיעים אליו אם מחפשים את קראנץ' ) תשימו לב שהפרסומת למגברים היא של הייפוניקס . כי להייפוניקס יש עדיין שם מותג חזק . בכול חברות האחזקה האלו יש חברה שמתמקדת בייצור של משהו (מגברים, ר"ד רמקולים וכו' ) . הצורה החיצונית והשם על המוצר והתמחור שלו נובעים מעוצמת המותג . אז אם המותג הנוכחי הוא הייפוניקס , המשמעות היא שאם תמצאו מגבר מצויין זה יהיה בסדרות הגבוהות של הייפוניקס ולא בסדרות הנמוכות של קראנץ' .

גם פה בארץ יבואני אלקטרוניקה קונים מותגים סיניים. כשקונים חברה קונים את המותג ומנסים להרחיב אותו על המוצרים האחרים ע"מ לשלם על החברה (או בכלכלה על המוניטין שזה רוב המחיר ואינו ניתן לניכויי מס ).

וזה מה שהתכוונתי.

אני מקווה שההסבר הזה מובן יותר

ולגבי מדידת הספק אז אם תקרא את השירשור של שליו על מדידת ההספק שעשה לJBL המפורסם , תראה שזה לא כ"כ טריוויאלי , לא כ"כ נראה לי שתוכל לעשות זאת בארץ

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני יכול לעשות אותה בלי בעיה אם אני אשיג נגדי הספק כמו שאני צריך... מחר אני אבדוק במכללה שלי אם ניתן להשיג. המגבר שלי הוא מהסידרה הגבוהה כביכול של קראנץ', בכל אופן, אם אני אשיג את הנגדים האלו מהמכללה או ממישהו פה בפורום, נוכל לדעת בדיוק מה המגבר הזה שווה ועוד שניים ששוכבים אצלי בבית. אמיר

• תוכן חדש...