Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה למסעדה כזו [בנוסח רומני] בעיר טבריה ,במחירים נוחים.

והכל כמובן,בטבריה.

תודה מראש.:lol:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ספק אם תמצא מסעדות רומניות בטבריה שהיא מהערים היותר "כשרות" בישראל....

שיפודיות ומזרחיות יש בלי סוף,שלם טיפה יותר ולך ל"דוקס".

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

איזה מסעדה יש בצומת צמח שפיספסתי? :shock:

תגיד לי בבקשה שלא הלכת ל"מסעדה" שנמצאת במרכז קניות שם.

לא ברור של איזה חיות הבשר שם.

פורסם
איזה מסעדה יש בצומת צמח שפיספסתי? :shock:

תגיד לי בבקשה שלא הלכת ל"מסעדה" שנמצאת במרכז קניות שם.

לא ברור של איזה חיות הבשר שם.

לא סתם זה נקרא "חתוליית העמק"

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תאמת אני לא ממש זוכר כי היינו ממש רעבים והיו שם די הרבה אנשים אז זה לא נראה מקום חשוד.

המחירים זולים שם הכיתוב על הבניין הוא משהו עם על האש.

זה היה לפני שנה אז אני לא ממש זוכר.

פורסם

השנה הייתי צריך ללון עם זוגתי שתחיה לילה אחד בטבריה. בגלל שהיינו נורא רעבים, יצאנו לתור אחר מקומות המגישים מזון שראוי למאכל אדם.

אז ככה: מקומות, למען האמת, דווקא יש. ותאמינו לי שיש, עשינו חתיכת סיבוב בעיר.

אבל המחירים... אוי המחירים... השתגעו שם על כל הראש. טוב, הבנתי כבר שזאת עיר שיש בה הרבה תיירים. רבכ! זה לא אומר שצריך לנקנק אותם עם המחיר (ובדרך גם לנקנק אותנו) :evil:

כולי תקווה שלא יצא לי עוד ללון בעיר הזאת (ושאם בכל זאת יצא לי, שלפחות זה יהיה במלון שאפשר לאכול בו ארוחת ערב טובה כמו המלון הסקוטי, למשל).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתמול הייתי במסעדה הזו בצומת צמח .. פלטה של בשרים (חזה עוף , כנפיים, עגל, נקניקיות, סטייק אנטריקות ועוד) ב85 שקלים מספיקים ל 2 אנשים גדולים או 4 קטנים .. פשוט מקום מטריף ! מומלץ מאוד !

פורסם
אתמול הייתי במסעדה הזו בצומת צמח .. פלטה של בשרים (חזה עוף , כנפיים, עגל, נקניקיות, סטייק אנטריקות ועוד) ב85 שקלים מספיקים ל 2 אנשים גדולים או 4 קטנים .. פשוט מקום מטריף ! מומלץ מאוד !

שניר, אני באמת לא צחקתי בהודעה שלי למעלה, ברצינות גמורה.

יעיד על זה כל העמק.

• תוכן חדש...