Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאישתי יש פולו 01' 1.4L 16V אוטומט

בזמן שמניעים את הרכב (אך לא בכל הנעה) הרכב אמנם מניע חלק ובלי שום קושי אבל שומעים בסוף מין שריקה של רצועה.

אולי מרק יוכל לתת חוות דעת מקצועית...

אשמח להצעות (נאמר לי שזו מחלה בפולו החדשות ולא משהו בעייתי במיוחד שניתן לפתור אבל סובל דיחוי - נכון?!)

תודה,

נמרוד

פורסם

1. פתח את מכסה המנוע ותנסה לאתר את מקור הרעש (בזהירות !).

2. כבה מנוע ובדוק את הרצועה של האלטרנטור ייתכן שהיא שחוקה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש הנל מגיע מהמערכת הפלנטרית של המתנע ,צריך לפרק את המתנע לגרז את הרידקשן ולהחליף את הבוקסה העליונה והתחתונה שבתוכו .

במוסך אתה אמור לשלם כ700 שח שיפוץ כולל פרוק והרכבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לגבי רצועה אין בעיה לבודד את הבעיה- מתיזים ספריי שמן על הרצועה ואז מניעים. אם אחרי 1-2 בדיקות כאלו לא נשמע רעש הבעיה ברצועה. אם לא כנראה שבמקום אחר.

נסה לבדוק כפי שמרק הציע, בנוסף בדוק אם הרצועה נראית יבשה וסדוקה. מתי היא הוחלפה לאחרונה?

מעבר לזה אם רון אומר שיש אפשרות לסטרטר הוא יודע על מה הוא מדבר. אם אתה מאיזור מהרכז ממליץ לך לפנות למוסך רון (רחוב המסגר בת"א). רון מומחה לרכבי VW.

הקפד על כללי זהירות!

פורסם
הרעש הנל מגיע מהמערכת הפלנטרית של המתנע ,צריך לפרק את המתנע לגרז את הרידקשן ולהחליף את הבוקסה העליונה והתחתונה שבתוכו .

פשש....איזה דיאגנוסטיקה....הפורום קטן עייך....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כן בטח, ברכב יחסית חדש המתנע כבר לא תקין תשובות אופיניות למכונאי שחושב שראה ושמע הכול.

במקרה היתה לי פולו משנת 2000 שנסעתי היתה 120 אלף קילומטר ללא שום בעיה במתנע.

בפעם הבאה תכתוב מספר אפשרויות ולא ישר לשלוף כאילו אתה ראית ושמעת את הרכב.

יש לי יום יום חג....

• ספונסר פורום
פורסם

ילדים ,לא מסתדר לכם שמישהו מכיר את הרכב הנל לעומק ממש ויש לו ניסיון של שנים בטיפול בו ומכיר את רוב המחלות שלו ?

ולך נמרוד אני אומר ,התקלה שלך מקורה ברעש מהמתנע ,תטפל בה ותעדכן את חברי הפורום המלומדים ,אבל אל תשכח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...