Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רדיו דיסק פיוניר 6850,

אחותי טסה בעזרת השם לארצות הברית וזאת הזדמנות בשבילי להביא ציוד

שאני רוצה כי האוטו חדש והמערכת בקושי שבוע,

אני רוצה קומפוננט ומגבר כי סאב כבר יש לי ורדיו דיסק כמו שכתבתי גם יש,

עכשיו לפני הכל נתונים על אחד הדברים החשובים שיש לי זה סאב סרווין ווגה הסידרה

הישנה שמאוד נדיר לראות סאב איכותי ונדיר שצליל שלו זה DEH 12.4 500 WATT 250 R.M.S

נקי, תדרים שלא אני לא זוכר לצערי ובאינטרנט כבר אין, הסאב בתוך תיבה 50 ליטר פלוס עם

חור פליטת אויר עליון

הדלתות הקידמיות ניכנס שם חמש ורבע אינץ"...

אני רוצה אך ורק מגבר אחד שיחזיק את הקומפוננט ואת הסאב ביחד ולא מונו בלוק לכל אחד,

המוזיקה שאני שומע היא טראנס, ישראלית ומזרחית בעיקר! :) (לא לצחוק)...

אבל אני לא רוצה שזה יגביל את החשיבת לגבי קנית סוג הקומפוננט

חשוב לי קומפוננט של 100 R.M.S לפחות ורצוי יותר, עד 130 דולר וזה הרבה בארצות הברית

של אחת מהחברות המובילות כמו:

(בבקשה לרשום גם דגמים ואם ידוע אז גם מחירים)

Rockford Fosgate Punch

Kicker

Polk Audio

JBL

focal

cerwin vega

mb quart

מגבר אני גם מחפש עד 160 דולר שיהיה לו לפחות 100 R.M.S ל-4 ערוצים 100 R.M.S לכל ערוץ!

של חברות כמו:

Rockford Fosgate Punch

Kicker

JBL

Lightning Audio

חשוב לי איכות צליל ברמה גבוהה ועם ציוד כמו שכתבתי פה זה לא בא על חשבון העוצמה שגם

חשוב לי במידה מרובה יש לי פטיש לווליום :)

זהו חברה תעשו אתם את החישובים של ההגברה של התדרים ותמליצו לי כמה שיותר הצעות ומחירים

אשמח לשמוע הרבה עצות!

בתודה מראש,

טל.

:)

פורסם
שלום,

אחותי טסה בעזרת השם לארצות הברית וזאת הזדמנות בשבילי להביא ציוד

שאני רוצה כי האוטו חדש והמערכת בקושי שבוע,

אני רוצה קומפוננט ומגבר כי סאב כבר יש לי ורדיו דיסק כמו שכתבתי גם יש,

עכשיו לפני הכל נתונים על אחד הדברים החשובים שיש לי זה סאב סרווין ווגה הסידרה

הישנה שמאוד נדיר לראות סאב איכותי ונדיר שצליל שלו זה DEH 12.4 500 WATT 250 R.M.S

נקי, תדרים שלא אני לא זוכר לצערי ובאינטרנט כבר אין, הסאב בתוך תיבה 50 ליטר פלוס עם

חור פליטת אויר עליון

אני רוצה אך ורק מגבר אחד שיחזיק את הקומפוננט ואת הסאב ביחד ולא מונו בלוק לכל אחד,

חשוב לי קומפוננט של 100 R.M.S לפחות ורצוי יותר, עד 130 דולר וזה הרבה בארצות הברית

של אחת מהחברות המובילות כמו:

Rockford Fosgate Punch

Kicker

Polk Audio

JBL

focal

cerwin vega

mb quart

מגבר אני גם מחפש עד 160 דולר שיהיה לו לפחות 100 R.M.S ל-4 ערוצים 100 R.M.S לכל ערוץ!

של חברות כמו:

Rockford Fosgate Punch

Kicker

JBL

Lightning Audio

חשוב לי איכות צליל ברמה גבוהה ועם ציוד כמו שכתבתי פה זה לא בא על חשבון העוצמה שגם

חשוב לי במידה מרובה יש לי פטיש לווליום :)

זהו חברה תעשו אתם את החישובים של ההגברה של התדרים ותמליצו לי כמה שיותר הצעות ומחירים

אשמח לשמוע הרבה עצות!

בתודה מראש,

טל.

אתה רציני כאילו?

שמע הגישה שלך מרגיזה קצת. זה דבר ראשון.

דבר שני, אם אתה רוצה המלצות, תהיה קצת יותר קונקרטי. אתה יכול להביא כמה דגמים שאתה מתלבט לגביהם ולבקש חוות דעת.

אבל זה ממש לא לעניין לבקש שנעשה לך כאן סקר שוק כללי על רמקולים לרכב בשביל ילד שאחותו בדיוק טסה לחול.

תערוך חיפושים, תקרא, תבדוק באתרים של החברות השונות ושל החנויות שמוכרות סטריאו ותחזור אלינו אחרי שעשית שעורי בית.

אגב, להריץ חיפוש כאן בפורום על "המלצה למערכת", "המלצה", "בניית מערכת" וכו' זה גם אופציה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

טוב אז עם כל הכבוד באתי לבקש עזרה ולא לריב עם אף אחד!

דבר שני אם אתה חושב שאני ילד זאת בעיה כי את גיל 10 עברתי מזמן אני בן 22 ובגיל

17 18 הייתי בא למפגשים של אוטוסאונד ברמת גן כל שבוע בלי לפספס אף פעם ואני מאוד מוכר ועדיין בקשר עם אנשים ותיקים כמו גיא ומקס ודימה וכ"ו אבל זה לא קשור עכשיו..!

באתי בגישה חיובית ונחמדה בבקשה לעזרה וביקשתי אותה גם יפה בלי סימני קריאה בלי תעשו לי טובה

בלי פוזות ודיבור רחוב,

נתתי רשימה של חברות טובות שאני מכיר ואוהב ופתחתי את האפשרויות בפנייכם שתוכלו לנווט כל אחד והידע שלו לכיון שלו,

אם הייתי קורא מת"רדים אחרים זה לא היה עוזר כי לכל אחד יש ציוד אחר וכל אחד רוצה דברים שונים ומגוונים,

עכשיו אני מצטער אם פגעתי במישהו לא היית לי כל כוונה בואו נמשיך כל מי שיכול לעזור לי אני מאוד אשמח ואני מודה מראש,

טל.

פורסם

קודם כל, אני ממש לא רב איתך. ברכותי על הגיל המופלג :-D זה ממש לא העניין.

עדיין, תן כמה דגמים ותברר מבחינת הקריטריונים שחשובים לך כמו: עוצמה, מחיר וציביון סאונד. תפרט את האופציות וכך נוכל להמליץ לך על הסט המועדף, כל אחד מנסיונו האישי.

כמו שאמרתי - תהיה יותר קונקרטי ותוכל לקבל תשובות עיניינות.

אני מצטער אם נפגעת, אין לי שום כוונה כזו ואשמח לעזור לך. רק בוא תכוון אותי למס' דגמים מסויים שעלה לך בראש.

שוב, הכל מכוונה טובה ובאמת אשמח לתת חוות דעת עניינית בין האפשרויות שתבחר. :-)

שבת שלום

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אחי קודם כל טוב שסידרנו את העיניינים אבל שוב כתבתי את זה כשאלה פתוחה כי אין לי מושג מה מתאים לסוג המוזיקה שכתבתי אמרתי שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה אתם תכתבו מה שאתם רוצים אני יבדוק על זה יראה לגבי עוצמה או איכות גם כתבתי איכות חשובה לי מאוד אבל גם עוצמה אני מאמין שמי שמכיר את התחום יודע למצוא את הסטים עם השילוב,

לגבי מגבר כנ"ל חיתוך תדרים נכון והתאמת עוצמות בין הסאב הקומפוננט והמגבר מי שיודע ואני יוצא מנקודת הנחה שיש הרבה שיודעים שיעשו ואני יראה ויחפש עוד פרטים כל אחד חופשי להמליץ לי על מה שהוא רוצה,

ושוב תודה רבה,

טל.

פורסם

טל,

אתה עלול להתאכזב מההצעות שתקבל מהחברים לגבי רמקולים. לכל רמקול יש גוון צליל שונה ורמקול שישמע טוב לטעמי האישי, לא בטוח שיתאים גם לך. לכן מומלץ שתחזור לפקוד את המפגשים של חברי הפורום בר"ג. אני בטוח שתוכל לשמוע מיגוון רחב של רמקולים ומערכות. כך תוכל לקבל החלטות יותר נכונות

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
שלום,

קומפוננט אתה יכול לרכוש לדעתי אות את המורל או (עP המלצה של אוגי) את האטון RS

של חברות כמו:

Rockford Fosgate Punch

Kicker

JBL GTO75.4

Lightning Audio

לא מכיר את האחרים אבל לא נראה לי שהיום כדאי לקנות מגבר של רוקפורד

טל.

היות ואתה מגביל את זה אלו העצות שאני יכול לתת לך

ועדיין חשוב שתשמע את העיצה של שליו כי יכול להיות שהקומפוננט לא יראה לך (אולי אתה רוצה קומפוננט יותר מתכתי כמו פוקאל)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...