Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש HU עד 1500 ש"ח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל סליחה על ההקפצה -חייל שלא כל יום מול המחשב.

אז ככה BLACKMAZDAF צודק אני מחפש מקסימום פונקציות במינימום כסף

אני לא מחפש עוצמה ומגברים וסאבים (בנתיים) לכן חשוב לי להפיק את המירב מהפנאל בלבד.-מזה המירב מהCD? אםן אין לך מגברים+סאבים+קומפוננטים אין לך שום צורך השום אחת מהפונקציות האלו.

כמו שכבר צייניתי חשובה לי יציאת הAUX המובנת כך שאני יוכל לחבר כל נגן MP3 ואפילו את הפלאפון שלי-כניסת AUX יש היום לבלי סוף מכשירים , יתר על כך יש מכשירים נהדרים(למשל קלריון 566USB) שאתה מחבר אליהם מכשיר MP3 ולא זקוק לכבל נוסף.

בתור דיבורית (סוניאריקסון W800I) ובנוסף אני חושב על העתיד במידה ואני ירצה מגבר עם סאב

או לחבר DVD שהמערכת תומכת עם מתאם כמובן.

בנוסף קשה לי מאוד עם פאנלים שלא נראים טוב אחרי הכל זה מול העניים שלך כשאתה תקוע בפקק

תודה לכל העוזרים כנראה שכבר מחר אני יתקין מצאתי מחיר טוב (הדגמים של עוזי רדיו) ב 1500 כולל התקנה. פאנלים כאלו נוטים להתקלקל יותר מפאנלים פשוטים , כמו כן איכות הסאונד שלהם לרוב ירודה במחירים האלו.

אם מישהו מכיר יותר זול אשמח לדעת, אבל מהר כי מחר בסביבות 10 11 אני מתקין!

אולי תהיה אפשרות לקנות את הדגם הפחות טוב 5850 עם הוא יתן מחיר טוב על רמקולים או מגבר נראה מחר.

אז שוב תודה ואם מישהו יכול להציא חנות עם מחיר טוב יותר אשמח לדעת

אם כבר אתה ככ חייב פאנל יפה עם תצוגה לך על המכשיר מסדרה 7 שנמכר השבוע באוטו דיפו במבצע , המכשיר של פנסוניק והוא מוצלח יותר מהפיונירים.את הדגם אני לא זוכר אבל תפתח סופשבוע או אחד ממוספי השבת והוא מופיע שם.
  • תוכן חדש...