Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך לקנות מגבר יד שניה 5 ערוצים

אפילו יש כאן אחד שמוכר ב1500 מגבר נחמד מאוד של סאונדסטרים.

תרים איתו סאב ואת ה6*9 ואת הסט הקדמי בלי בעיות מיותרות.

יש כאן גם אחד שמוכר את הרוקפורד 600a5 אמנם הוא זקוק לתיקון מכני קל אבל זה שווה בדיקה - אני בעצמי שקלתי לקנות אותו - את שניהם למען האמת. הרוקפורד עם התיקון יצא לך גג 1100 וזה מגבר טוב.

או שהייתי קונה ביד שניה מונובלוק ומגבר 4 ערוצים - אבל במקרה הזה גם בגלל המחיר והנוחות ממליץ לך על החמש ערוצים.

רמקולים - בשום פנים ואופן לא יד שניה אלא אם כן יש לך מקור ממש אמין וטוב.

אם לא שמעת רמקולים של מורל אל תמהר לקנות אותם - יש להם אופי מאוד מסויים של צליל

קודם תבוא למפגש או שתלך לכמה חנויות ואחרי התרשמות תבחר את סגנון הרמקול שמתאים לך.

אם אתה כן אוהב מורל - מה שהציעו לך על הדוטק עם שדרוג לMT22 בהחלט הצעה מצויינת.

סביבות ה1500

עד כאן בין ה3000 ל2600 שקל.

HU - (רדיו דיסק) - אם אתה לא פוחד לקנות יד שניה גם כאן אתה תוכל למצוא דברים טובים כמו אלפיין 9853 (במקרה הדגם שמותקן אצלי - לא למכירה) בפחות מ2000 ש"ח אם הוא עדיין באחריות זו עסקה מצויינת.

אם לא - תלך על הפיוניר שרצית.

סאב - תקנה בתור התחלה משהו פשוט כולל תיבה ואולי אחרי זה תשדרג - אני הייתי דווקא מציע לך לקנות סאב P2 יד שניה ופשוט לוודא שהוא עובד היטב. גם סאבים ישנים של סדרת HED של סרווין ווגה או סאבים ישנים של רוקפורד מסדרת פאנצ' יהיו מוצר הולם ביותר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקח בחשבון שאם אתה רוצה סאבים מדוייקים ומגבר כמו שהמליצו לך אז עליך ללכת על סאבים יותר נצילים וזה אומר את הפניקס גולד קסנון בסביבות ה900 ש"ח אם אני לא טועה.

או לקנות מגבר 4 ערוצים משומש ומגבר מונו או שני ערוצים חזק גם כן משומש .

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

פייז RS4 - ש"ח2200

CD - פיוניר /קלריון ב 1300-1400

סט : פייז CFS 165.25 -790

סאב: פייז SX12+קופסא מקורית 890

5280.

סט : ETON pro 160X ש"ח900

סאב: eton crag 10-400 ש"ח950

CD - כמו קודם

מגבר : Z4200

4650 ש"ח

סט LS B6A ש"ח 700

סאב: פייז SX12+קופסא מקורית 890

מגבר : Z4200 - ש"ח1400

CD - כמו קודם.

סט איטום CASCADE/DYNAMAT ש"ח450

2 כבלים שלדראגסטר - 110 ש"ח.

סה"כ : 4950

פורסם

646 אם עדיין קיים למכירה.

566USB אין שליטה על סאב, רק FADER 4 יציאות.

פיוניר אני לא ממליץ פשוט ראיתי שאתה רוצה.

לך על מה שמוכרים במבצע באוטו דיפו.

כמו כן מומלץ סדרת ה 5 של פנסוניק לדעתי מוצלחים מאוד.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על קומפוננט ג'יי בי אל

זול, נותן תמורה מלאה לכסף ויותר מזה בלי לעשות קומבינות ולתחיל לחפש טווטרים של דגם אחר

מגבר אני חושב שהייתי הולך על הפייס לא שמעתי אותו אבל שמעתי המון ביקורות טובות לגביו

רדיו דיסק הייתי קונה יד שניה אבל אם אתה מתעקש אז ה 6850

קומפוננט-600-650

מגבר 1200-1400

רדיו דיסק 1400 לקחתי את המקסימום

סאב מאגנאט\ פי 1\ פייס (מומלץ ביותר)

3,600 שקל

כמובן תחשוב על מה אתה מתכוון לעשות בעתיד עם המערכת אם אתה מתכוון לשפר אותה חשוב שתקנה מגבר איכותי וחזק שישמש אותך בעתיד

חלק מהחלקים שאמרתי מורכבים אצלי ברכב

תבוא למפגש הקרוב תשמע תתרשם ותחליט

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...