Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדיווח שקיבלתי המשטרה המשטרה עצרה את הראלי היום בצהריים והחרימה מס' רכבים

כזכור המשטרה גם ביטלה את האישור לקיים את מרוץ הדראג במנחת בערד

גם הראלי בבקעת הירדן שתוכנן לחוה"מ סוכות בוטל עקב בעיות שצצו "פתאום " מכיוון הפרקלטות הצבאית והיועץ המשפטי ביהודה בשומרון

איזה צירוף מקרים ? :idea:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

זה מה שפורסם כרגע ב-YNET -

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3311880_184,00.html

"המשטרה מנעה קיום מירוץ מכוניות לא חוקי בקיבוץ גבולות

שוטרי משטרת התנועה של מרחב נגב בשיתוף משטרת אופקים מנעו קיום מירוץ מכוניות לא חוקי, שהיה אמור להתקיים היום ומחר בקיבוץ גבולות שבנגב.

מהמשטרה נמסר כי שלושה כלי רכב מאולתרים הוחרמו ויפורקו וארבעה כלי רכב נוספים יורדו מהכביש. המשטרה פועלת לאיתור מארגני האירוע. ..."

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

על איזה מרוץ מדובר בדיוק? :\

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תחרות ראלירייד של ליגת "מסע מעולם אחר "

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

Smells like war to me

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

שלום לכולם,וחג שמח לפחות לחלק ממכם אני מקווה?? אני יושב בנכר ומשתומם לקרוא מה שקורה אצלכם, אני מקווה מאוד שאין אף אחד ב FIA שנכנס לפה וקורא גם :shock:כי המדינה תקבל ממנו כרטיס אדום בכל נושא המירוצים, אני שמח לקרוא שתהיה הפגנה, ומקווה שכולכם תגיעו,רק כך האנשים שם יתחילו להבין שאתם רציניים.

אז שוב חג שמח וסעו במהירות ובזהירות להפגנה זלמן

פורסם

זה מכעיס.

מעבר לכעס על הגורמים החשוכים שהחליטו "ליישר קו" ולא לאפשר לאף אירוע באשר הוא להתקיים, אני מפנה גם אצבע מאשימה כלפי אלו שמיהרו להשתין מהמקפצה, ובכך הרסו גם לאלו שכבר שנים משתינים במים...

אסף.

פורסם
זה מכעיס.

מעבר לכעס על הגורמים החשוכים שהחליטו "ליישר קו" ולא לאפשר לאף אירוע באשר הוא להתקיים, אני מפנה גם אצבע מאשימה כלפי אלו שמיהרו להשתין מהמקפצה, ובכך הרסו גם לאלו שכבר שנים משתינים במים...

אסף.

דבר עברית.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

asafk , בענין הרמיזות שלך:

אם מה שעשית עד היום נראה לך כמו להשתין בבריכה - ומה שאחרים מנסים לעשות, נראה לך כמו השתנה מהמקפצה - אתה טועה.

בהתייחסות לדוגמא שלך, האנשים שאתה רומז לגביהם לא ביקשו להשתין מהמקפצה. או להמשיך להשתין בסתר במים - אלא ביקשו לפתוח שירותים מסודרים בבריכה.

(סליחה על הדוגמא ועל ההקשר, אבל נתתי מקבילה לדוגמא של asafk).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מישהו שם למעלה החליט לקבור את כולם, גם את כל מי שחי כל השנים על הגדרות מוזרות, אבל חי.

יש חוק, סוף סוף. עוד לא מיושם אבל קיים. למה לא לחכות כמה חודשים שיהיה אפשר לעשות דברים כמו שצריך, ובינתיים להוריד את הראש? לקחת עוד נשימה עמוקה אחרונה ולהוריד את הראש מתחת למים...

ותאמין לי, ליאור, שאני לחלוטין איתך- החלטתם לעשות מעשה אמיץ ונחשוני ולקיים מירוץ אמיתי, מאושר ותפור מכל הכיוונים. אבל התוצאות, למרבה הצער משפיעות גם על אלו שהעדיפו להוריד את הראש ולקרוא לאירועים שלהם "אימונים" ו"מסעות ניווט".

אנחנו חיים במדינה חרא. בלי קומבינות והגדרות מתחמקות, אי אפשר לעשות כלום, במיוחד היום, כשיש "כמעט" חוק.

אמרתי את זה בעבר ואני עדיין מחזיק בדעה הזו.

אני בראש ובראשונה, כמו כולנו, מלא זעם על הרשעות שבלקבור אירועי ספורט מוטורי שעברו את כל מסכת הייסורים שצריך לעבור כדי לקבל אישורים. אירועים שאנשים ירקו דם ושפכו טונות של כסף כדי לקיים באופן חוקי... ואז מישהו רשע (אין לי מילה יותר טובה) החליט לתקוע אותם, ועל הדרך לתקוע את כולם. לא בגלל שיש סיבה טובה, אלא בגלל צרות עין, ובגלל מה שנראה כנסיון לכיסוי תחת כולל של מישהו שאפילו לא אחראי על כלום.

אני, מבחינתי, מתכוון לצעוק הכי חזק שאני יכול, יחד אתכם, ולעזור בכל מה שאני יכול, כי שרשרת האירועים של הימים האחרונים מרתיחה אותי. זה עדיין לא אומר שאני קובר את הראש בחול ולא מבקש מכל העוסקים במלאכה לבדוק גם את עצמם ואת הסיכונים שהם נטלו בשם כולם. אין מה לעשות- אין רק צד אחד למטבע. לא ליאור, אני ממש לא מאשים אותך בתגובת השרשרת שהיא ביטול כל האירועים שהיו מתוכננים לסוכות. אני מאשים רק את האנשים האטומים שלא השכילו לפתוח את הראש ולראות שיש כאן אירוע בסטנדרטים בינלאומיים שאין מה לפחד ממנו. אני כן חושב, לעומת זאת, שההכרזה בראש חוצות על "מירוץ חוקי" היא קש ששבר לגמל מסויים את הגב, הביאה לו את הג'ננה, וגרמה לו לבטל את האירוע. היה ראוי, לדעתי, לקרוא לאירוע אחרת- זה הכל.

ושוב- כדי שיהיה הכי ברור שאפשר- אני לא מאשים אף אחד מהמארגנים בזה שבוטלו אירועים אחרים. כל מה שאני אומר הוא שכיוון שאירוע אחד בוטל, למישהו שם למעלה היה לא נוח עם זה שיש אירועים אחרים, והוחלט להפיל גם אותם. "יישור קו", אם תרצו, לכיוון מטה.

ועכשיו זה הזמן לאחד כוחות, ולהראות שהגיע הזמן שמישהו במשרד הספורט יתחיל להזיז את העצמות הזקנות וספוגות התה שלו. כן, לזעזע את החלונות של משרד הספורט, שידעו שנמאס לנו, שאנחנו לא מוכנים לחכות יותר.

אסף.

פורסם

אסף לא יכולתי להגדיר את מה שקרה יותר טוב ממך,יחד עם זאת בשלב זה של מעבר הקריאה השלישית

המדינה חייבת לממש את חוק הספורט המוטורי שהם בעצמם העבירו ולא צריך לעניין אותנו איך

זו הבעיה שלהם ורק שלהם מבחינתי להפגין מול הבית של אולמרט ולהגיש עוד בג"ץ,כנראה רק בלגן

אמיתי יזיז דברים.נקודה

קובי

פורסם

ביום שלישי 10/10 תצא שיירה לכוון ערד מתחנת דלק "פז סיירים"

השיירה תחל לנוע בשעה 07:45 בדיוק. יהיה רכב מוביל אשר לא יעבור את ה 100 קמ"ש כל הדרך עד המנחת. כל המעוניינים להצטרף לשיירה מתבקשים להיות בתחנת הדלק בזמן , אחרי בדיקות לחץ אויר שמן אויר ודלק ברכבם.

אין על מארגני או מובילי השיירה כל אחראיות לגבי דו"חות משטרה בנסיעה לארוע ועל כל נהג לשמור על כל חוקי התעבורה בדרך.

כדאי להצטייד בכובעים, מים ,ארוחה קלה וכמובן מצלמות.

הערה: אין חובה להגיע רק במכוניות מרוץ ,ספורט או אפילו ספורטיביות... גם אנחנו הצופים בספורט המוטורי חייבים שישמעו שיש ציבור קהל ענק לתחום הזה, שכעוס ומאוכזב מזה שעדיין אין מרוצים כחול לבן .

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
כביש מס' 4, לפני מחלף ראשון לציון למגיעים מכיוון צפון.
כלומר, מדובר על תחנת דלק פז שנמצאת על כביש 4(בכיוון דרום!) אחרי הירידה לכביש 1\איילון ( מחלף השבעה - גנות)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...