Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז כמו כל חצי שנה, מגיע הטיפול 10K, ואותם (אל תשאלו אותי למה) אני מעדיף לעשות במוסך מורשה...

הרכב המדובר הוא רנו מגאן שנת 97...

והשאלה היא: איזה מבין כל המוסכים המורשים של רנו בחיפה והקריות הוא האמין/זול ביותר? ורצוי מתוך נסיון עבר של האנשים שממליצים.

תודה מראש לעוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלום לך נהג רנו, (גם אני)

אני כבר הרבה שנים מטפל ברנו שלי (ואבא שלי בשלו) במוסך "הוד" באכו.

זה הוא מוסך מורשה רנו (וניסאן), תמיד אני חוזר משם מרוצה (העבודה שם היא מקצועית ביותר)

אומנים המחיר לא נמוך, אבל יחסית למוסכים מורשים אחרים הוא בסדר גמור.

{למזכירה קוראים ראיסה והיא מאוד נחמדה ותשמח לעזור לך}.

אם אתה רוצה אני יסביר לך בדיוק איך מגיעים לשם...זה קצת לפני אכו (ליד המפעל של טמבור)

פורסם

אוקיי! תודה רבה לכם על העזרה!

ויש לי עוד שאלה - אני מתקרב בצעדי ענק לקראת הטסט השנתי שלי... (סוף שבוע זה), ואני קצת מודאג בנוגע לקריאת ה4 גזים שהכניסו עכשיו לטסטים...

ידוע לכם אם בדיקת 4 גזים כלולה בתוך טיפול 10K החל מעכשיו? או שזו עדיין בדיקה בתשלום נוסף? (וכמה בדיקה כזאת אמורה לעלות?).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...