Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* מבוסס על סיפור דמיוני, הנפשות הפועלות אמיתיות...

"אתה חייב לעזור לי", "אני לא חייב כלום" עניתי ביובש לתוך שפופרת הטלפון, "בחייך" הפציר הקול בצד השני "משפחה, זרוק איזה עצם, אני יודע שאתה מבין בדברים האלה", "שמע, אני לא מכיר כל כך את המכוניות האלו" המשכתי במגננה" וחוץ מזה, צריך סורק לאוטו שלך ואין לי". שניה של דומייה עברה לפני שהחלה המתקפה בשנית, " מה סורק? שני מוסכים מורשים עם כל הסורקים שלהם והמומחים שלהם ולא פתרו את הבעיה, וכבר הוצאתי כמה אלפים על הסורקים האלו!" ייאוש אמיתי חלחל לקולו.

בשלב זה הסקרנות התחילה לגבור על הרצון שלי להדוף את המשימה, מי כמוני יודע שבלי כלים, ספרות וסורק כמעט ביליתי אפשרי לעלות על תקלות כאלו. "מה החליפו לך?" התעניינתי, " חיישן דוושה ומחשב הזרקה" ענה הקול באנחה קלה. "למה שילמת אם התקלה לא נפתרה?" הקשתי, "תראה, אני חיי עם התקלה הזו כבר כמעט שנה, בהתחלה זה היה מופיע פעם בשבועיים שלושה, לא נורא. מכבים את האוטו מניעים שוב וזהו, אבל בחודש האחרון זה כבר היה על בסיס יומיומי, וכבר אי אפשר לנסוע עם האוטו, עד למקרה האחרון שכמעט עשיתי תאונה!", "תאונה?" שאלתי בהשתאות. "כן" המשיך הקול "עמדתי ברמזור, ופתאום הטורים עלו לבד! לא הייתי מוכן לזה והאוטו פרץ לצומת...זה טורבו דיזל עם מנוע חזק ולא הצלתי לעצור את האוטו ועברתי באדום מלא!"

"קטע מטורף" עניתי בחוסר אמון, " כן, תאמין לי היה לי מזל, ואני לא רוצה להמשיך התגרות בו. עכשיו בכל רמזור שאני עוצר אני מתיישב על דוושת הברקס בכל הכוח!" ענה הקול בהחלטיות ," לכן כל מה שהמוסך ביקש להחליף נתתי לו אישור מיד".

"אוקיי, אני מוכן לבדוק, אבל אל תצפה לנסים ונפלאות ממני, ככה בבית, ללא ציוד של מוסך אני לא מאמין שאוכל למצוא משהו" ניסיתי לענות בחוסר עניין וגם להנמיך ציפיות, אבל ממש רציתי כבר לראות מה יש לאוטו עם התקלה המסתורית הזו "תבוא בחג", "אגב," נזכרתי פתאום " זכור לך מה היה התקלה בסורק של המוסך?" "בטח. תקלת חיישן דוושה והחליפו אותו ולא עזר" ענה. "אוקיי הבנתי" התמונה החלה להתבהר מעט . קבענו לחול המועד בוקר.

מיד בסיום השיחה התחרטתי על העניין, אני ממש לא אוהב לעבוד בבית, וללא ציוד אבחון נראה היה לי שאני הולך לבזבז את זמני ,אבל זהו, זה חתום, הזמנתי את ברוך גיסי, הוא רופא ועזר לנו במספר מיקרים והגיע הזמן לשלם חזרה ובריבית, הרהרתי לעצמי.

נלך לספר לאישה שתיתן לי פס לבוקר הזה.

ההמשך יבוא...אולי.

פורסם

הרכב פורץ לצומת?! לבד?!

קטע מטורף, זה כמו הלאנץ' קונטרול בפרארי :D

בכל מקרה, הייתי מציע להשאיר את הרכב בניוטראל בזמן עמידה ברמזר כל עוד התקלה לא נפתרה! (עזבו את זה שלא הייתי אפילו מניע את הרכב!)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האיש נוהג עם רגל ימין על הגז ושמאל על הברקס, ולפעמים גרל ימין מיתעייפת ונוחתת על הגז...;)

בפיאסטה שלי הטורים היו עולים סתם ככה, אמנם לא בראשון אבל בין כל הילוך והילוך...

ניתוק המצבר וחיבורו אחרי שעה "תיקנו" את הבעיה... :lol:

סתם מסקרן אותי לדעת מה ה"בעיה" היתה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נכתב יפה

לא תאמין אבל בשנות התשעים היה מקרה מפורסם של חברת וולוו ,כאשר לחצו על דוושת הברקס דוושת ההאצה נלחצה בעצמה ,זה שודר במסגרת תכנית דוקומנטרית משהו כמו הnational g או discovery

אנסה להזכר בפרטים אנשים הכניסו את מכוניתם לכל מיני מקומות שלא תאמין

יגאל

פורסם
נכתב יפה

לא תאמין אבל בשנות התשעים היה מקרה מפורסם של חברת וולוו ,כאשר לחצו על דוושת הברקס דוושת ההאצה נלחצה בעצמה ,זה שודר במסגרת תכנית דוקומנטרית משהו כמו הnational g או discovery

אנסה להזכר בפרטים אנשים הכניסו את מכוניתם לכל מיני מקומות שלא תאמין

יגאל

היה סיפור דומה עם אאודי 5000 (= אאודי 100) בארה"ב, או שמא לסיפור הזה התכוונת?
פורסם

אני הייתי אומר לו שיחליף את הנעליים למשהו יותר צר מסנפירי צלילה ואז הוא לא ידרוך על שתי דוושות בבת אחת.

פורסם

גם לי היתה בעיה כזו זה היה באמת מטורף פתאום האוטו נותן גז וחזק

אם הייתי מכניס לניוטרל אז הטורים היו עולים מאוד עד לקו האדום אז הייתי מכניס להילוך

גבוהה וזה היה מרגיע קצת את המצב עד שהמתקפה תעבור זה שאני בנסיעה אבל שאני באמרוז זה היה סיוט

אף מוסך לא עלה על הבעיה ולא שילמתי כלום וירדתי מהעניין עד שיום אחד באמצע נסיעה הרכב התחיל לקרטע מאוד חזק ותוך דקה נכבה ולא הניע שוב בשום אופן!

אני חשבתי שהלך הטיימינג או משהו כזה. חניתי את הרכב בצד הלכתי הביתה חזרתי בערב אמרתי אולי יניע

אבל לא בכלל לא. אין ברירה מה לעשות גררנו את הרכב למוסך הכי קרוב(באמצעות פיאט אונו גם! של חבר)

והתברר שה דיסטרברטור (מקווה שרשמתי את זה נכון) הלך לחלוטין ממש התפורר נמס

עם חור בכיס יצאתי עם הרכב יום למחרת תקין ובלי שום בעיה

פורסם
....דיסטרברטור (מקווה שרשמתי את זה נכון) הלך לחלוטין....

דיסטריביוטור (Distributor)? לזה אתה מתכוון?

יהיה מעניין לראות, מה התקלה אצל דניאל.

• תוכן חדש...