Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני שבווווווווור......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בגלל שאתה משקיע ברכב יותר מידי , ובכלל בפורום :D , או שיש לו רכב יותר מהיר וחזק ? :D סתם סתם..

עזוב אותך, בחורות יש בלי סוף. הכי חשוב להתמקד בעצמך עכשיו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בקושי אוכל ובקושי ישן...

חברה שלי עזבה אותי והתחילה לצאת עם משהו אחר.. אחרי יום...

אני לא יודע מה לעשות אין לי כח לכלום....

אני שבוז בטירוף.....

אוי, נשמע לי כ"כ מוכר ...

לפי 4 חודשים חברה שלי עזבה אותי אחרי 3 שנים שהיינו ביחד, שבוע אחרי זה היה לה כבר חבר חדש. להגיד לך את האמת זה לא כ"כ הזיז לי, נכון שאהבתי אותה מאוד אבל היה יותר חשוב לי שהיא תהיה מאושרת ...

חודש לאחר מכן הייתי עדיין שבור, נכנסתי לדכאון מטורף, רבתי עם כל החברים שלי, זה היה השלב הכי קשה בשבילי, לעקל את העובדה שאני לבד (זה קצת קשה להתרגל להיות לבד אחרי קשר של 3 שנים) ...

עוד חודש עבר (חודשיים מאז שהיא נפרדה ממני) והתחלתי קצת לצאת ולהכיר בנות אחרות ...

חודש לאחר מכן (שלושה חודשים אחרי שהיא נפרדה ממני) הכרתי בחורה מדהימה שאני אתה כבר קצת יותר מחודש וכיום אני הבנאדם הכי מאושר בעולם. אני הרבה יותר מאושר מאשר עם החברה הקודמת, ואני מרגיש שהחודש הזה היה הרבה יותר כייף מאשר ה-3 שנים עם החברה הקודמת ...

כמובן שאני לא מתחרט על ה-3 שנים עם החברה הקודמת אבל כל מה שיש לי להגיד לך זה שתשמור על ראש פתוח, קח ת'זמן להרגע ואז תצא להכיר בנות אחרות. מי יודע, אולי תמצא לך מישהי הרבה יותר טובה (כמוני) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מי יודע, אולי תמצא לך מישהי הרבה יותר טובה (כמוני) ...

רגע, שאני אבין, אתה מציע לו את עצמך????? :roll:

לא אמרת שכבר יש לך מישהי????? :?

:lol::lol::p

:-)

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

בואנה איך אתה מביא ת'דברים האלו?

אשכרה נפלתי מהכיסא :splat:

פורסם
אוי, נשמע לי כ"כ מוכר ...

לפי 4 חודשים חברה שלי עזבה אותי אחרי 3 שנים שהיינו ביחד, שבוע אחרי זה היה לה כבר חבר חדש. להגיד לך את האמת זה לא כ"כ הזיז לי, נכון שאהבתי אותה מאוד אבל היה יותר חשוב לי שהיא תהיה מאושרת ...

גם אני כל כך מזדהה... כמו רדזון גם לי הייתה חברה במשך 5 שנים מגיל 12, עזבה אותי לפני חודש ויום אחרי זה כבר הזדיינה במרץ עם שלישיית ניגרים ענקיים. להגיד את האמת זה לא כ"כ הזיז לי, נכון שאהבתי אותה מאוד אבל היה יותר חשוב לי שהיא לא יכלה ללכת שבוע אחרי זה מרוב כאבים.

אה, רגע, זה לא מה שרציתי לכתוב... :p

וברצינות - קח את זה בקלות, things come and go... אם יומיים אחרי זה היא כבר הייתה עם מישהו, סימן שהיא לא מספיק טובה בשבילך בכל מקרה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי הייתה חברה על בסיס דו שבועי,

בסוף נמאס לי ממנה, וסתם שלחתי לה הודעה בנוסח הזה:

"את בטטה".

מאז לא התראינו ולא דיברנו.

תודו שזו הדרך הכי מוזרה ששמעתם עליה לזרוק מישהי.

מה המסקנה?

דפוק וזרוק, אל תיתן להן להשתלט לך על הלב, רק על הז*ן. :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אני לא יודע מה לעשות אין לי כח לכלום....

אני שבוז בטירוף.....

ממש מכיר את זה. היה לי פעמיים בשנה וחצי. אין מה לעשות, זה עובר רק עם זמן, ובינתיים תמצא משהו לעשות להעביר ת'זמן. אם אתה בחופש עכשיו, סבבה, סע רחוק מהבית, שהיא לא תהיה אפילו בסביבה.

אגב, אצלי פעמיים היה סוף טוב לסיפור, אז תתעודד. בעוד חודש אתה לא תבין מה השביז אותך כל כך. בסוף יצא לך רק טוב מזה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

תודה לכולם על ההתחשבות...

אני חושב שעכשיו אני כבר יותר טוב...

אני יודע שיש מצב שאני מחזיר אותה אלי היא אמרה לי.....היא נשברה היום והתחילה לבכות...

רק שעכשיו אין לי מושג מה אני עושה...לחזור אלליה או לא?!?!?!?!?!?

אני עדיין אוהב אותה ולפי איך שהיא נשברה היום אני גם בטוח שהיא עדיין אוהבת אותי...הבעיה שהיא היתה עם משהו אחר אולי לא שחבה איתו אבל בכל זאת....איך אני יחיה עם זה כשדאני יחזור אליה...

בקיצור אני צריך עוד איזה יומיים לחשוב עם עצמי... ונראה...

פורסם

תשמע מצד אחד יש אגו.. שאומר לך #יין עליה..

מצד שני, טוב נו הצד השני ברור.

מקווה שתגיע להחלטה הנכונה, עכשיו אחרי שזה קרה לך אתה צריך לחשוב על עצמך ותגיע להחלטה שתעשה הכי טוב לך :mm_yeah:

נ.ב. -נראה לי הבעיה אצל כולנו (האלו שמזדהים) זה שאנחנו מתייחסים אליהן טוב מדי... :nono:

פורסם

אני יודע שיש מצב שאני מחזיר אותה אלי היא אמרה לי.....היא נשברה היום והתחילה לבכות...

אני עדיין אוהב אותה ולפי איך שהיא נשברה היום אני גם בטוח שהיא עדיין אוהבת אותי...הבעיה שהיא היתה עם משהו אחר אולי לא שחבה איתו אבל בכל זאת....איך אני יחיה עם זה כשדאני יחזור אליה...

ברוב המקרים לא מומלץ לחזור ...

זה נכון שלפעמים צריך קצת זמן לבד בשביל להבין שזה הבנאדם שאתה רוצה להיות איתו אבל אם היא נפרדה ממך בגלל שהקשר שלכם היה לא משהו בפעם הראשונה היא גם תפרד ממך כשהקשר שלכם לא יהיה משהו בפעם השניה ...

במערכת יחסים יש עליות וירידות, זו לא חוכמה להיות ביחד רק בזמנים הטובים, צריך לדעת לשרוד ביחד גם את הזמנים הלא טובים ...

פורסם

זה בכל זאת פורום מכוניות, ואנחנו בכל זאת מדברים פה על יונדאי קופה! בחייך בן אדם, אם תחליט שאתה לא חוזר תשתמש ברכב שלך, תפיק ממנו את המירב ותמצא איזה כוסית..!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני חזרתי, וזה עובד עד היום.

לפעמים הבנות מבולבלות, ולא יודעות מה הן רוצות, ואז יש להן נטיה לעשות דברים שלנו נראים כמו שטויות. לפעמים פשוט הן רוצות להכאיב לנו קצת. צריך להבין שהראש אצלהן באמת עובד אחרת בעניינים האלה, וסביר להניח שאין לך מושג מה גרם לה לעשות את מה שעשתה. אז זו צריכה להיות המשימה שלך - כשתבין למה זה קרה, תוכל להחליט מה אתה רוצה.

אם אתה יודע שאתה רוצה אותה ולא סתם מתבאס להיות לבד, קח אותה בחזרה, ותנסה לברר תוך חודש חודשיים למה קרה מה שקרה. אם תגלה משהו רע - אתה תלך ממנה. אם לא - הרווחת.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

תקשיב מה עושים : קח אותה בחזרה, ואז אחרי איזה שבוע אתה תזרוק אותה, ויום אחרי תתחיל לצאת עם מישהי אחרת :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מישהו אמר לי פעם שכשאתה נמצא במצב כזה,

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא

לעלות על האיילון במכונית איטלקית חדשה ולנהוג כמו מטורף.

מומלץ לעשות זאת במהירות שעוברת את המאתיים קילומטר לשעה.

או לפרוק עולך על מישהי שחומה , ביחד עם חברים...

:hihi:

:shock::shock::shock:

WHAT THE FUCK

אלא העצות שלכם !!!

אחח.........בחורות.

אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן. :2gunfire:

אני באופן אישי מציע לך לתת לה להתאמץ והרבה.

תחשוב בהיגיון היא עזבה אותך לטובת מישהוא אחר בכזאת קלות :puppydog: . אל תיתן לה להנות מהקלות שהיא תחזור אליך.

אם אתה עדיין אוהב אותה וחולה על הטוסיק שלה :inlove: , תן לה להיתאמץ :bigcry: . אל תענה לטלפונים שלה

אם היא רוצה להיפגש תגיד לה שאתה יוצא עם חברים. דבר איתה פעם ב... ותפגש איתה פעם אחת בשבוע ותן לה לגרום לך להרגיש שאותך היא רוצה.

אם היא תמשיך לרדוף אחריך סימן שהיא באמת רוצה אותך ולא מתכוננת לוותר.

במידה והיא נעלמת סימן שלא איכפת לה ואתה סתם צעצוע. וצעצוע מחליפים כשמשעמם לשחק איתו.

:fist::wave2:

בלי שום קשר אני מציע לכולם לא להתמכר לדבר אחד, יש עוד אלפים ועשרות אלפים כמוה

צריך רק למצוא. ואם לא מצאת היום תמצא מחר ואם לא מחר אז מחרותיים וכן הלאה.

:silly:

כל החיים לפניך. מה אתה עושה חשבון לאיזו פליצה. ההרגשה תעלם ומהר מאוד תגלה בחורות חדשות וחיים מעניינים יותר. :smilecol:

יללא לעבודה. יש הרבה עבודה. :yum:

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• תוכן חדש...