Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי למכור את המערכת שלי

רדיו דיסק פיוניר 7750MP3 כולל סרטונים הכול

http://www.car-media.co.il/Product.asp?productid=17

הרדיו דיסק מגיע עם קרטון ספרים קבלה הכול כולל הכול וכמובן שלט

הרדיו אצלי כשנה וחשוב לציין שאין עליו שום שריטה אני בכלל לא נוגע בפנאל הכול מתבצע דרך השלט צריך לראות כדיי להאמין

מגבר הייפוניקס 6400 ולא ה6406 החדש והמעאפן המגבר אצלי גם כ10 חודשים גם כן ללא שריטות חזק ואיכותי ברמות גבוהות

4 ערוצים כפול 85 RMS ב4 אוהם

4 כפול 170 RMS ב2 אוהם

בגישור 2 כפול 340 RMS

מגיע עם השלט באס ליד הנהג

כול מילה נוספת מיותרת בארץ מחירו נושק ל3 אלף

קומפוננט פוקאל פוליגלאס 165V1 הגרסה המשופרת

75 וואט RMS

מגיעים עם הקרוסים טיווטרים רשתות גרילים הכול חזקים ואיכותיים

כמו שפוקאל יודעת לייצר

אני יתן קישור דיי דומה רק ששלי הוא הגרסה המשופרת

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=273

קבל של חברת סטינגר המומחית לקבלים קבל במצב מצויין 1 פאראד סדרת פרו היוקרתית מהירות פריקה וטעינה בין המהירות שיש בשוק הקבל הוא דיגיטלי מראה את רמת הVOLT של המצבר בשעון אדום ושיש נפילות מתח הוא גם מהבהב בנורות כחולות

חשוב לציין שהיתרון של הקבל הוא שלא צריך לטעון אותו עם כול החלפת מצבר הא נטען אוטומטית

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1816

מגיע גם עם המתאמים שלו שעולים לבדם 100 שקל עם לא יותר

רמקולים של סרווין ווגה אצלי כשנתיים ספינת הדגל של החברה לפני כשנתיים SS 262 רמקול SQ נעים לאוזן 50 RMS של שמיעה טהורה הרמקול בגודל 5 ורבע אינץ יכול לעבוד עם מגבר ומגיע לעוצמות גבוהות אך אפילו מרדיו דיסק הוא ישמע נהדר

מחירים הייפוניקס 2100 שקל

רדיו דיסק פיוניר 1200 שקל

קומפוננט 1100 שקל

קבל 700 שקל

סרווין ווגה 400 שקל

הכול ימכר ב5 אלף שקל והקונה יקבל חוטי RCA של סטינגר חדשים בקופסא שעולים 200 שקל

חשוב לציין שאני חייל והאוטו יושב בבית כול היום ואני מגיע פעם בשבועיים הבית לכן עדיף שתצרו קשר טלפוני למה אני לא יוכל כנראה לענות בהודעה פרטית מי שרוצה לקחת את המערכת אני יפנה אותו לחבר ושיקח הכול ממנו

המחירים הם הוגנים במיוחד שהציוד שמור בקנאות

לבירורים 0547379780

0509016344 שלומי

רק אנשים שרציניים באמת לציוד הנ"ל מעוניין בהחלפות רק על דברים טובים יותר וכמובן לא גנובים ובמצב חדש

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מתווסף למכירה גם סאב של סרווין ווגה 600 RMS דגם V-MAX החדש 2006 הסאב הוא בעל שני סלילים של 2 אוהם יעני יכול לעבוד ב1 אוהם והוא עבד ונשמע נהדר חזק ומדוייק ויכול לעבוד על 4 אוהם כמו שעבד אצלי וקיבל כול חייו כמעט 340 RMS הסאב מגיע עם תיבה אטומה מקורית בעלת עץ עבה במיוחד סאב עוצמתי ואיכותי

על הגומי של הסאב ישנם שיפשופים הודות לאחותי אך אני חוזר ומדגיש אין הפרעה בכלל לשמיעה הגומי מסביב אינו קרוע אלא משופשף אין בו ולו חור אחד(והגומי כול כך עבה שגם עם סכין בקושי יהיה משהו)

המחיר הוא 900 שקל ושוב אין הבדל בכלל בשמיעה

מי שמעוניין לקנות רק את האלמנט בלי התיבה המחיר הוא 750 אני חוזר סאב בעוצמות ורמות גבוהות במחיר שחיטה 600 RMS

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3506

מחירו של הסאב בארץ עומד גבולי עם הסולובאריק L5 של קיקר ואני מדבר רק על האלמנט לא על הכול המחיר הוא 1700 בלי תיבה תעשו חיפוש ותראו

הסאב אצלי כשמונה חודשים לערך

0547379780

0509016344

שלומי

מעוניין במיוחד בהחלפה על סאב אחד רדיו דיסק אבל משהו מעניין אפילו עם אצטרך להוסיף

***אבקש לפנות בפלאפון כך יהיה יותר נוח ונחמד לשאול הכול אני הולך לצבא ואני לא אוכל לענות על הודעות פרטיות וחבל***

דבר חשוב נוסף הרדיו דיסק פיוניר הוא עם אחריות לעוד שנתיים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון מחירים מגבר 2000

סרווין ווגה 300

קבל ורדיו דיסק ללא שינוי במחיר כי אין מה לדבר על המצב שלהם ממש דנדש

קומפוננט 1000

וסאב 850

הציוד ברמה גבוהה ושמור ברמה עוד יותר גבוהה

מעוניין בהחלפות כמו קומפוננט של פוקאל KF או K2P