Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז המקרה הוא ככה -

לפני בערך כשבוע נאבדה לי תעודת הביטוח, התקשרתי לחברת הביטוח והם פקססו לי צילום של התעודה ואמרו שאני יסע עם הצילום בינתיים עד שתגיע לי בדואר תעודה חדשה...

אתמול עצר אותי שוטר, בדק רשיונות - ולטענתו הצילום לא מספיק ויכול להיות כי אני מזייף ביטוח...

הוא נתן לי הזמנה לבית משפט ל 20 לחודש 11 באשמת נהיגה בלי ביטוח חובה.

אולם יש לי ביטוח , רק התעודה לא הייתה אצלי...

הסברתי לו את המקרה והוא התעקש שאני יסביר את זה לשופט.

אז התכנון שלי הוא ככה -

ברגע שתגיע התעודה החדשה לקחת אותה, ללכת איתה למשפט ולהראות לשופט את תאריכי הפוליסה ככה שיראה שכן היה לרכב ביטוח חובה ביום שניתנה ההזמנה ואף לפני,

ולהסביר לו את עניין הצילום עקב זה שנאבדה התעודה...

לדעתכם יש סיכוי לצאת מזה נקי לגמרי בלי כלום?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרבה מאוד אנשים נוסעים עם צילום תעודת הביטוח ולא עם המקור. וזאת שאם הרכב יגנב, תהיה להם התעודה המקורית ביד.

לדעתי, תנסח מכתב למשטרה עם ההסבר + צילום תעודת הביטוח המקורית.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אין לך מה לדאוג,תילך לתחנת משטרה שאליה שיך השוטר שנתן לך את הדו"ח ותציג את הביטוח,

אולי יבטלו את הצורך בהגעה למשפט,בכל מקרה במידה ויהיה משפט תיקח את הביטוח המקורי ותראה לתובע ולשופט את התאריכים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קפוץ לתחנת המשטרה עם תעודת ביטוח מקורית (וגם רשיון הרכב ורשיון הנהיגה, על כל מקרה), ותסביר להם את המקרה, סביר שיבטלו לך את הזימון למשפט.

ייתכן שימירו לך את הזימון הנ"ל לדו"ח ברירת קנס (נטול ניקוד) של 100 ש"ח על נסיעה ללא מסמכים.

אם במשטרה לא ידברו איתך, אתה יכול לשלוח מכתב רשום למשטרה בבקשה לביטול עם צילום של תעודת הביטוח וטלפון שלך לבירורים.

אם שום דבר לא יעזור - תגיע למשפט עם התעודה ותראה לשופט, ויזכו אותך.

אל תדאג, לא תורשע בעבירה (החמורה!) של נסיעה ללא ביטוח בתוקף. אתה יכול לישון בשקט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לכל יחידת תנועה יש קצין וגם אם עצר אותך שוטר סיור הוא חייב לירשום בדו"ח בצד שמאל למעלה בתחום של איזה יחידת תנועה הוא מה שאני מציע לך הוא ללכת לאותה יחידת תנועה לא לשלם כמובן את הדוח עדיין אם עוד לא עברו 3 חודשים עם מקור הביטוח ולהראות אותו לקצין התנועה שם האחרי איזור והוא רשאי לבטל לך את הדוח רק אל תיסע יותר עם צילום כי רק לחברות בעלות ציי רכב גדולים מותר ליסוע עם צילום וגם אז חייבת להיות חותמת מקורית ולא צילום של קצין רכב בתעבורה ולגבי דוח על אי נשיאת רישיונות לא נותנים אותו יותר!

פורסם

הוא התכוון לזה:

לכל יחידת תנועה יש קצין, וגם אם עצר אותך שוטר סיור- הוא חייב לירשום בדו"ח בצד שמאל למעלה בתחום של איזה יחידת תנועה הוא.

מה שאני מציע לך הוא ללכת לאותה יחידת תנועה [לא לשלם כמובן את הדוח עדיין אם עוד לא עברו 3 חודשים], עם מקור הביטוח ולהראות אותו לקצין התנועה שם האחראי איזור, והוא רשאי לבטל לך את הדו"ח.

רק אל תיסע יותר עם צילום כי רק לחברות בעלות ציי רכב גדולים מותר ליסוע עם צילום וגם אז חייבת להיות חותמת מקורית ולא צילום של קצין רכב בתעבורה, ולגבי דו"ח על אי נשיאת רישיונות- לא נותנים אותו יותר!

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...