Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סמוראי 84

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני בן 18 יש לי רישיון כבר שנה.

יש לי הצעה על סוזוקי סמוראי 84 1000סמ"ק פתוח במצב טוב עם מנוע חדש במצב טוב בדקתי את האוטו פחות או יותר נסעתי עליו בקיצור אחלה אוטו..

השאלה שלי היא ככה אני גר באילת האם הרכב יחזיק לי נסיעות ארוכות למרכז?

אני יודע שהרכב הוא לא חזק במיוחד ויהיה לו קשה להחזיק נסיעה ארוכה גם בגלל הגיל שלו..אבל מצידי אין בעיה לנהוג על 60 קמ"ש כל הדרך בערבה.

זה הרכב הראשון שלי בעיקר אני יהיה איתו בעיר ובשטח לפעמים אבל גם לפעמים אם לצאת איתו מהעיר למרכז זה יהיה אפשרי? או שלרדת מהרעיון הזה ולחפש רכב יותר חזק לנסיעות כאלו?

דרך אגב התקציב שלי הוא בערך 8 אלף ...{רק לרכב}

פורסם

סמוראי 84 שעולה 8000 שקל זה רכב גבולי... מן הסתם אפשר לסוע איתו לכל מקום, גם למרכז, פשוט יקח לך הרבה זמן. תן דגש על סידור מערכת הקירור שלו פיקס, ו/או תצטייד בטייפ חבלה והרבה-הרבה מים לתיקוני דרך :-D

מצד שני, לך על זה, אתה גר באילת, יש לך את המדבר הכי יפה בארץ מחוץ לבית. אנחנו מדרימים פעם-פעמיים בשנה בשביל טיול בנחלים הגדולים, אתה יכול כל יום אחרי העבודה... לגור באילת בלי ג'יפ נראה לי בזבוז משווע.

לגבי בעיות ספיציפיות ואיך לבדוק סמוראי משומש, ראה מדריך שכתב אלון מנהל פורום סמוראי בג'יפולוג. כתבה מושקעת מאד שעזרה כבר להרבה ג'יפאים חדשים.

Jeepolog.com

פורסם

תחשוב על זה כך: ב 8K לא מגיעים רחוק.

הג'יפ הזה יכול להיות מצויין לאילת+טיולים בסביבה. כשתרצה לסוע למרכז, תיקח אוטובוס או מטוס. אם אתה מחפש אוטו שיעמוד בנסיעות ארוכות דרך קבע, צריך להוסיף לתקציב לא מעט.

נמרוד

• תוכן חדש...